Dita von Teese s-a dezbracat pentru Playboy. Dita von Teese atrage din nou atentia printr-un pictorial sexy realizat pentru varianta germana a revistei Playboy. Starleta a pozat doar in ciorapi si pantofi cu toc, iar intr-una dintre fotografii a purtat si un corset alb, lasandu-si totusi sanii la vedere, scrie Gardianul.

Tarky l-a inregistrat pe Traistariu cand recunostea ca este gay. Tarky din Onesti a avut o discutie prin telefon cu Mihai Traistariu, in care celebrul cantaret a aprobat tacit ca este gay. Traistariu n-a avut nimic de comentat nici in momentul in care Tarky i-a spus ca stie despre relatia lui cu un jandarm pe nume Gabi. Dezvaluirile lui Tarky din Onesti despre relatia pe care ar fi avut-o cu Mihai Traistariu scot la suprafata alte detalii incendiare. Dupa ce Traistariu a negat ca a trait cu Tarky, acesta ne-a pus la dispozitie o inregistrare telefonica mai veche din care ar reiesi ca Mihai aproba tacit faptul ca e gay, scrie Cancan.

Madalina Radu si Marinela Nitu s-au afisat in cluburi fara chilotei. Daca asta-vara, la mare, frumoasele show-biz-ului se ingramadeau care mai de care sa-si expuna cu genero-zitate nurii pe plaja, odata cu venirea frigului, fetele au adoptat alte ”strategii” de a-si atrage pretendentii. Ultima moda e acum aparitia prin cluburi sau chiar la show-uri tv fara chiloti, Madalina Radu (OTV) si Marinela Nitu fiind doua dintre vedetele surprinse in astfel de ipostaze indecente, scrie Click.

Andreea Mantea, cadoul Playboy de Sarbatori. Frumoasa Andreea Mantea este vedeta Playboy a lunii decembrie. Totodata, ea a obtinut un binemeritat loc in calendarul Playboy 2009, alaturi de alte frumuseti internationale care au pozat pentru respectiva publicatie. In plus, romanca a fost solicitata sa apara pe copertele revistelor Playboy Rusia si Playboy Germania, scrie Libertatea.

Andreea Spataru a ramas insarcinata. Dupa ce, luna trecuta, ea declara reporterilor Cancan ca vrea sa devina mama, dar ca parintii i-au recomandat sa mai amane momentul, cunoscuta prezentatoare TV a aflat acum ca a ramas insarcinata. Surse din anturajul Andreei ne-au marturisit ca ea l-a anuntat deja pe Sorin, iubitul ei, ca-i va darui un copil.

Angelina Jolie, insarcinata in luna a treia. Angelina Jolie si Brad Pitt au declarat in repetate randuri ca doresc sa isi extinda familia si asa destul de numeroasa. Iata ca minunea s-a intamplat mult mai repede decat ne-am fi asteptat. Conform ultimului numar al revistei americane “In Touch”, actrita se afla in cea de-a treia luna de sarcina si este extrem de fericita. Stirea nu a fost insa confirmata de cei doi, scrie Click.

Jennifer Aniston a spus ”Nu”. Actrita Jennifer Aniston, care de curand s-a impacat cu John Mayer de care se despartise la inceputul anului, a raspuns negativ la cererea acestuia in casatorie. Jennifer a spus ca a refuzat cererea lui John pentru ca nu vrea sa distruga relatia. O sursa apropiata celor doi a declarat: "Jennifer a raspuns ‘nu' atunci cand John a intrebat-o. I-a spus ca totul este perfect acum in relatia lor, nu ar trebui sa distruga totul", scrie Libertatea.

Kate Moss, zgariata pe fata de iubit. Cunoscuti drept doua firi foarte temperamentale si care se iau imediat la harta, top-modelul britanic Kate Moss si iubitul ei, rockerul Jamie Hince, au demonstrat recent cat sunt de nabadaiosi. Invitati, cu doua zile in urma, sa aprinda luminitele de Craciun din magazinul bunei lor prietene, designerul Stella McCartney, cei doi au socat pe toata lumea cand s-au afisat in public loviti si zgariati pe corp, scrie Cancan.

Pink face amor cu ea insasi in noul videoclip. Nu stim daca este vorba despre un stadiu avansat de narcisism sau doar despre curiozitate, dar in Sober, noul videoclip al lui Pink, cantareata a decis sa faca dragoste cu ea insasi. Scenele fierbinti o infatiseaza pe blonda, acoperita doar de o pereche de ciorapi de plasa si un sutien, in timp ce se familiarizeaza cu iubita ei, adica tot ea, scrie Romantica.