Daniela Gyorfi este insarcinata in doua luni. Fericire maxima in cuplul Gyorfi-Tal. Ieri, medicul ginecolog al Danielei Gyorfi (39 de ani) i-a confirmat acesteia ca va fi mamica in vara anului viitor. Dupa avortul la care a fost supusa la varsta de 21 de ani, in decembrie '89, aceasta este prima sarcina pe care solista a decis sa o duca la bun sfarsit, scrie Cancan.

Andrei Gheorghe nu mai injura. S-a saturat si nu a mai vrut in media, asa ca si-a luat jucariile si a plecat. Gheorghe are proiecte destule, doar ca nu sunt cele cu care a obisnuit pana acum. Vrea un radio al lui, vrea sa cante si sa mai scrie o carte. Dar mai mult, isi doreste sa fie un om echilibrat. Ce mai face Andrei Gheorghe? Ca nu se mai stie nimic despre el. "Bine! Tu ce mai faci? Nici nu e extrem de important.". Dar ce ne intereseaza cel mai mult, este ce o sa faca Andrei Gheorghe? "Nimic. Nimic." Asta a fost tot? S-a terminat? "Probabil ca da. Sa facem un exercitiu de imaginatie: daca ai fi eu, tu ce ai face? " M-as intoarce la radio", scrie Adevarul.

Teo Trandafir: "Mi-au facut necrologul". Dupa doua sezoane petrecute la Prima TV si o despartire mai mult sau mai putin amiabila, colegii vedetei de televiziune au realizat in cinstea lui Teo Trandafir un material de ramas bun. Realizat pe baza unor interviuri, materialul final, cel care a fost difuzat in timpul stirilor "Focus" de la Prima TV, nu a avut efectul scontat. Mai mult, dupa vizionarea acestuia, Teo a declarat ca fostii sai colegi i-au facut necrologul, noteaza Cancan.

Andreea Mantea s-a dezbracat pe steaua lui Hefner. Andreea Mantea va ferici la sfarsitul anului o multime de barbati. Vedeta a pozat pentru ultimul numar din acest an al revistei Playboy, alaturi de alte 12 domnisoare focoase. Sedinta foto a avut loc la “Palatul sexului” si s-a desfasurat chiar in prezenta “taticului” Hugh Hefner, care apare si el in cateva cadre. Andreea a reusit astfel sa obtina o notorietate la care nici macar nu indraznea sa viseze pana de curand. La scurt timp de la realizarea pictorialului, vedeta a primit propuneri pentru a aparea pe coperta celebrei reviste in editia pentru Germania si Rusia, noteaza Gardianul.

Andreea Banica alearga zilnic o jumatate de ora. Pentru a se mentine in forma chiar si in perioada sarcinii, Andreea Banica face mult sport. Nu la sala de fitness, ci la ea acasa. Cantareata, gravida in patru luni, si-a impus sa urce zilnic, de mai multe ori, scarile din vila ei. In plus, alearga pe banda cel putin 30 de minute. “Este indicat sa faci sport in timpul sarcinii. Bine, nu trebuie sa exagerezi, ci sa faci cateva exercitii simple. Eu urc de mai multe ori scarile pana la etaj si alerg zilnic pe banda cam o jumatate de ora, daca nu mai mult. Depinde cat de obosita sunt”, a marturisit ea pentru Libertatea.

Catinca Roman, cu sanii la vedere! Catinca Roman a slabit 20 de kilograme si, mandra de silueta sa, profita de orice prilej pentru a-si pune in valoare formele. Vedeta a imbracat, la prezentarea designer-ului Agatha Ruiz de la Prada o rochie extrem de decoltata, care i-a lasat, din plin, sanii siliconati, la vedere. Creatoarea de moda e adepta unui stil vestimentar indraznet, viu colorat si radiaza la fiecare aparitie publica. Constienta de calitatile sale fizice, Catinca Roman stie foarte bine cum sa-si puna trupul in valoare, mai ales acum, ca e mai usoara cu 20 de kilograme. Vedeta a captat atentia tuturor fotografilor, la prezentarea designer-ului spaniol Agatha Ruiz de la Prada, eveniment ce a avut loc miercuri seara, la World Trade Plaza, scrie Click.

Marinela Nitu s-a lasat sarutata pe sani si pe buzele artificiale. Din ciclul „ce nu face omul pentru publicitate” va relatam astazi, ce s-a intamplat zilele trecute intr-o emisiune de televiziune. Fosta iubita a lui Miron Cozma, Marinela Nitu a fost ceruta in casatorie de hair-stilistul Marian Darta. Spre stupefactia tuturor, cantareata, proaspat intoarsa din Statele Unite ale Americii, a acceptat propunerea! Marian Darta a intrat in platoul emisunii „Acces direct” de la Antena 1, cu un buchet de flori in mana si o casca de miner pe cap, aluzie la fostul iubit al Marinelei, Miron Cozma, si a intrebat-o: „Vrei sa ne unim destinele? Vrei sa fii sotia mea?”. Raspunsul cantaretei a fost rapid: „Of course!”, moment in care cei doi s-au sarutat pasional, informeaza Atac-Online.

Zavoranu pune punct afacerii cu papusi. Dupa ce a vandut doua loturi de papusi care o imita aproape perfect, Oana Zavoranu ingheata colaborarea cu fabrica "Aradeanca". Daca in trecut aceasta putea sa fie comandata on-line de pe site-ul vedetei, in prezent, in ajun de Mos Nicolae, acest produs este indisponibil. In plina criza economica, sotia lui Pepe refuza sa se implice intr-o afacere, rentabila care, in trecut, fara un gram de efort, i-a adus in cont aproximativ 40.000 de euro in cateva luni. Desi a fost lansata cu mult fast in urma cu 11 luni, papusa Oanei Zavoranu dispare de pe piata jucariilor pentru copii. "Nu o sa mai existe o alta colaborare cu o fabrica de papusi din Romania. Daca o sa continui ceea ce am inceput, o sa o fac in China. Acolo mana de lucru este mai ieftina, iar costurile totale sunt mult mai mici", a declarat vedeta pentru Cancan.

Ioana Moldovan roaga barza sa-i aduca un bebe. Prezentatoarea “Povestirilor adevarate” de la Acasa TV traieste ea insasi o poveste de amor, cat se poate de reala, din care lipseste un singur lucru: un copil. Ioana si iubitul ei isi doresc foarte tare un bebelus si pentru asta roaga barza sa aterizeze si in curtea lor, mai precis pe bancheta din spate a masinii. “Amandoi suntem foarte pasionati de masini si vrem ca barza sa ne aduca inca un pasager pe care sa-l plimbam toata ziua”, se amuza indragostitii. Sambata, blonda va fi invitata Roxanei Ciuhulescu la emisiunea ProMotor, unde va avea ocazia sa-si prezinte bijuteriile din garaj, scrie Gardianul.

L-a inselat pe "Banel"! Loredana traieste, fara indoiala, periculos. Probabil ca are nevoie de adrenalina pentru a-si savura din plin viata intima. Asa s-ar putea explica, bunaoara, comportamentul ei din ultimele saptamani, cand i-a bulversat pe cei doi barbati din viata ei, cantaretul Bodo, fostul ginere al presedintelui Traian Basescu, si actorul Mihai Bendeac, din sitcomul "Mondenii", scrie Cancan.

Pink face sex cu ea insasi. Noul videoclip al cantaretei americane este plin de scene fierbinti, in care solista face amor cu o "clona" de-a ei. Cantareata americana Pink si-a lansat noul videoclip, "Sober", unde apare facand amor cu ea insasi. Scenele fierbinti, care au starnit vii polemici, o infatiseaza pe fata rea a muzicii internationale purtand o pereche de ciorapi din plasa si un sutien negru, in timp ce se giugiuleste cu iubita ei, adica tot ea, pentru ca partenera de sex este, de fapt, tot solista, in rol dublu. Videoclipul a fost realizat folosindu-se efecte speciale de filmare si oglinzi, astfel incat scenele de dragoste dintre cele doua Pink sa fie reale. "Pink este cunoscuta pentru ca iese intotdeauna din tipare, insa de data aceasta a fost ceva special. Videoclipul este socant cu atat mai mult cu cat Pink apare facand sex cu ea insasi. Este si o dovada de narcisism, pentru ca tine neaparat sa arate tuturor cat de mult se iubeste pe sine", a precizat un critic muzical, scrie Cancan.