O multime de vedete s-au decis, anul acesta, sa se implice in politica. Noi i-am sunat pe colegii lor, care nu sunt inca membrii vreunui partid, dar, cu toate astea, cred foarte mult in actul de a vota, fiind convinsi ca acesta este un gest democratic aproape obligatoriu. Alti artisti ne-au spus ca sunt indecisi, fie pentru ca nu sunt interesati de politica, fie pentru ca nu au pe cine alege. Totusi ne-au spus ca se vor duce sa voteze, cu toata descumpanirea, pentru ca altfel nu pot spera la nici o schimbare. Ioan Gyuri Pascu: „Sunt foarte indecis, nu pentru ca n-as vrea sa votez, ci din cauza ca nu stiu pe cine sa aleg. Sincer, cu tot regretul o spun, nu am vazut nici un politician care sa ma convinga ca vrea sa faca ceva pentru popor. Ma gandesc ca acum au destul si la buzunar, ar fi timpul sa faca si pentru noi ceva. Dar habar nu am pe cine sa aleg. Cu toate astea, cred ca o sa ma duc la vot...”. Catalin Crisan: „Am fost la vot, pentru ca imi doresc sa ramana teritoriul si sa se schimbe cei care ne conduc. Optiuni prea multe n-am avut, asa ca am ales, dintre atatia rai, pe cei mai putin rai”. scrie Gardianul.

Tom Cruise vrea sa joace intr-un film erotic cu sotia lui. Actorul american Tom Cruise intentioneaza sa joace alaturi de sotia lui, actrita Katie Holmes, intr-un film erotic. Cei doi actori ar putea juca impreuna intr-un remake al filmului "Ultimul tango la Paris" (1972) sau al filmului "Betty Blue" (1986), potrivit unei surse din anturajul celebrului cuplu american, afirma Gardianul.

Yulia Tymoshenko este cea mai atragatoare femeie care a avut vreodata de-a face cu politica, cel putin tangential, sustine publicatia online FHM. Inainte de a ajunge prim ministrul Ucrainei, Yulia Tymoshenko, care a ajuns pana si pe coperta revistei Elle, a fost un afecerist de succes, dar controversat, in industria gazului - de pe urma caruia s-a imbogatit. Ea a ajuns pentru prima data prim ministru in 2005, fiind aleasa din nou si pe 18 decembrie 2007, relateaza Romantica.

Unul dintre fanii lui Katy Perry va avea sansa de a-i mangaia sanii. Fanii lui Katy Perry pot sa liciteze pentru a-i pipai sanii, suma stansa fiind donata fundatiei Keep a Breast. Cantareata melodiei "I Kissed a Girl", in varsta de 24 de ani, a negat zvonurile conform carora si-ar fi marit sanii. Licitatia de pe eBay a ajuns la suma de 300 de lire sterline, scrie Romantica.

Trupa 3rei Sud-Est s-a destramat. Dupa 11 ani de activitate muzicala in care au scos hit dupa hit, formand cea mai apreciata trupa, “regii muzicii dance”, Viorel Sipos, Laurentiu Duta si Mihai Budeanu, adica 3rei Sud-Est, si-au facut publica, vineri seara, despartirea. Viorel Sipoa, Laurentiu Duta si Mihai Budeanu (de la stanga la dreapta) au format mult timp una din cele mai populare trupe din Romania. Anuntul a fost facut pe scena, la Voluntari, unde 3rei Sud-Est a avut un spectacol, iar la cateva ore si pe cea de la Caracal, de Viorel Sipos, unul dintre membrii trupei. Criza din interiorul grupului a inceput in luna mai si s-a acutizat, dupa ce liderul trupei, Laurentiu Duta, si-a prezentat noul sau proiect muzical, cel de autor, scrie Libertatea.

Cum vor arata vedetele la batranete? Bine... probabil. Totusi, daca nu ar fi operatiile estetice, probabil ca ar avea riduri, par alb si kilograme in plus sau, de ce nu, vor fi uscative, asa ca orice alt om normal. Pana una-alta, ca sa nu mai asteptam raspunsul cateva zeci de ani, cativa graficieni amatori, au realizat portretele vedetelor la batranete cu ajutorul unor programe de prelucrare foto pe calculator, informeaza Libertatea.

Noua cucerire a lui Adrian Cristea, manelista Roxy, e complet lipsita de prejudecati. Tanara care a avut o aventura cu fotbalistul “trei amante” ne-a povestit in detaliu noaptea “de amor” si pozitiile in care a facut sex cu cel mai in forma jucator dinamovist. Mai mult, cantareata i-a compus lui Adi si o manea. Cantareata de manele a acceptat sa ne dea detalii despre partida de sex cu Cristea, aventura pe care fotbalistul nu vrea s-o recunoasca. “Am facut-o de trei ori. Primul numar a durat 2 minute si am facut pozitia misionarul. Cristea s-a scuzat spunand ca asa e la primul numar, termina mai repede. Apoi am facut dus. Cristea umbla gol prin casa. Apoi eu m-am dus in pat si el a venit dupa mine. Mai intai am stat eu deasupra, apoi el, dupa care m-a pus sa stau pe burta. Al doilea numar a durat vreo 10-12 minute, la fel ca si al treilea”, povesteste Roxy, care spune ca a apreciat faptul ca in permanenta jucatorul o intreba daca ii place, scrie Click.