Fiicele legendelor rock au pozat goale. Pentru ca ambitia lor cea mai mare este sa calce pe urmele parintilor lor celebri, fetele legendarilor rockeri Bob Geldof, Rod Stewart si cea a chitaristului Ronnie Wood de la Rolling Stones au acceptat provocarea venita din partea revistei britanice “Tatler”. Insa, tatii lor nu au fost foarte incantati cand si-au zarit fetele goale pe coperta, scrie Click.

Priscilla Presley a pierdut lupta cu botoxul. Fosta sotie a lui Elvis Prelsey pare o umbra a celei ce a fost o data. Cu o fata imobila si buze umflate de prea mult botox, Priscilla Presley a fost aspru criticata pentru mina de "joker". Priscilla are 63 de ani si, in ciuda operatiilor estetice menite sa o intinereasca, actrita pare sa fi pierdut batalia cu batanetea, scrie Romantica.

Nimeni nu o vrea pe Paris Hilton. In ciuda talentelor nemasurate ale celebrei protagoniste a filmului "One night in Paris", Paris Hilton nu poate sa faca rost de un producator pentru noul sau album. Dupa ce, cu ultimul sau material discografic, a cunoscut un succes cam modest, cantareata a hotarat ca nu va renunta asa usor la cariera muzicala si a inregistrat deja piesele pentru noul album. Acum, problema care se pune este la ce casa de discuri sa-si lanseze piesele, scrie Curentul.

Daniel Radcliffe vrea sa aiba erectie pe scena. Actorul Daniel Radcliffe, cunoscut pentru interpretarea celebrului personaj Harry Potter vrea sa le arate fanilor ...penisul. Si nu oricum, ci in toata splendoarea lui. Britanicul a declarat ca ar fi mai mult decat incantat daca in timpul piesei de teatru Equus, in care are rolul principal ar avea ...erectie pe scena. Actorul in varsta de 19 ani joaca rolul unui tanar care are o fascinatie religioasa si sexula fata de cai, scrie Libertatea.

Claudia Schiffer si-a lasat copilul in alta masina. Viata de mamica nu este deloc usoara nici pentru vedete. Este si cazul celebrului fotomodel german Claudia Schiffer. Preocupata sa rezolve cat mai multe lucruri in acelasi timp, Claudia, in varsta de 38 de ani, si-a urcat baietelul, Caspar Matthew, intr-o alta masina, identica cu a ei. Incidentul a avut loc chiar in fata scolii din Londra unde invata baietelul ei, in varsta de cinci ani, scrie Cancan.

Uite ce Revelion de cinci stele vor avea ei! Vedetele profita din plin de zilele libere de la sfarsitul anului pentru a petrece clipe de neuitat, departe de tara, alaturi de persoana iubita. Cei mai multi au ales destinatii exotice, fara sa le pese ca scot din buzunar chiar si peste 10.000 de euro pentru un astfel de sejur. Cei care detin recordul la kilometri distanta de casa sunt, de departe, Catalin Botezatu si Jojo. Designerul va petrece un sejur de vis de zece zile, in Africa de Sud, dar care il va costa in jur de 10.000 de euro. Jojo si iubitul ei, Teava, vor avea parte de o aventura inedita tocmai in Vietnam, numai ca ei sunt mai norocosi, primind cadou aceasta vacanta de la niste prieteni stabiliti acolo, scrie Click.

Christina Aguilera poarta sangele fiului sau la gat. Cadourile pe care si le fac vedetele de pe alte meleaguri au depasit de mult bariera extravagantului. Sotul Christinei Aguilera, spre exemplu, i-a luat acesteia un medalion mai special, care pe langa pietre pretioase contine si... sangele fiului lor. Cateva picaturi din sangele lui Max fac parte integranta din bijuteria pe care Christina o poarta la gat, scrie Curentul.

Mariah Carey si Michael Bolton, in topul celor mai proaste albume de Craciun. Discuri semnate Mariah Carey, Michael Bolton si Sarah Brightman se afla in topul celor mai proaste albume de Craciun, alcatuit de americanii de la Chicago Tribune. Argumentele jurnalistilor sunt pe cat de critice, pe atat de ironice. De pilda, in recenzia albumului de Craciun lansat de Mariah Carey ("Merry Christmas" - 1994), cantareata este sfatuita "sa se gandeasca sa ridice si mai mult standardele unui astfel de disc, printr-o colaborare cu Celine Dion si Whitney Houston, care ar aduce, cu siguranta, cel mai melodramatic album de Craciun", scrie Romantica.

Lil Kim a cerut un vibrator inainte de concert. Se stie ca unele staruri au tot felul de cerinte ciudate cand vine vorba de concerte. Unele vor mancaruri deosebite, altele cer ca apartamentul in care sunt cazati sa fie amenajat intr-un anumit fel. Totusi, doleantele solistei Lil Kim intrec orice limita. Cantareata de 33 de ani a cerut in mod explicit ca organizatorii concertelor pe care le va sustine in Croatia sa ii puna la dispozitie ”un vibrator mare si negru” cu care sa se relaxeze inainte de a intra pe scena, scrie Libertatea.

Britney Spears de-abia isi tine sanii in frau. Reabilitata si la un pas de a-si recapata diadema de printesa a muzicii pop, Britney Spears si-a serbat implinirea a 27 de ani de viata cu fast. Mandra de noua ei silueta, cantareata a optat pentru o rochie stramta si un decolteu mai mult decat generos. Dar Britney nu a anticipat ca bretelele rochitei de designer vor incepe sa se lase, dezgolindu-i astfel sanii, oricum destul de vizibili, scrie Romantica.