Bahmuteanu: "Vreau sa import blugii cu penis". Chiar daca multi sunt cei care nu l-au privit cu ochi buni pe Dani Otil, care a purtat la o petrecere mondena o pereche de jeansi cu un penis imprimat, moda pare sa fi prins destul de bine la romani. In ciuda crizei internationale, Adriana Bahmuteanu vrea sa profite de acest lucru si sa se lanseze in industria modei: ea vrea sa importe celebrii pantaloni, scrie Libertatea.

Irinel da 5.000 de euro pe luna sa o "incalzeasca" pe Monica. Irinel Columbeanu stie, cu siguranta, ce eforturi trebuie sa faca un barbat pentru a pastra caldura unui camin. Cand populatia mapamondului strange cureaua incercand sa reduca cheltuielile, Iri mentine temperatura constanta intr-o piscina descoperita, pe care, ar putea sa o foloseasca la orice ora Monica. Confortul Monicai Columbeanu l-a ars la buzunare si a subtiat simtitor conturile milionarului de la Izvorani. Desi este "inventatorul" columbeanitului, un material de constructii termoizolant pe care il comercializeaza si care se pare ca scade costurile intretinerii unei locuinte, sotul Monicai plateste aproximativ 5.000 de euro in schimbul gazului pe care il consuma "domeniile" Columbeanu, scrie Cancan.

Mihai Petre si Elwira Duda: "Ne dorim cel putin doi copii". Mihai Petre, cunoscut mai ales din juriul "Dansez pentru tine", de la PRO TV, si Elwira Duda s-au casatorit vara aceasta. Acum, frumosul cuplu de dansatori vrea sa isi mareasca familia cu cel putin doi copii. “Nu stiu cand se va intampla, insa ne-ar placea sa avem cel putin o fetita si un baietel. Sa fie o pereche”, ne-a marturisit Mihai. Pana sa ajunga sa schimbe scutece, cei doi campioni la dans isi umplu timpul dand lectii la sala care le poarta numele, noteaza Libertatea.

Scaunul cu rotile ii da fiori lui Cabral. Zilele trecute, fanii telenovelei „Regina“ difuzata pe postul Acasa, au avut surpriza sa constate ca personajul interpretat de Cabral nu a murit, ci este imobilizat in scaun cu rotile. Thierry a revenit in viata Rozei, iar povestea se va complica tot mai mult. Cabral a marturisit ca nu i-a fost deloc usor sa filmeze secventele in scaunul cu rotile, insa ajutorul primit din partea regizorului Iura Luncasu l-a ajutat enorm. „Eu sunt superstitios si cand am auzit ca voi juca in scaunul cu rotile mi s-a facut parul maciuca. De altfel, la filmari cand ma asez in scaunul cu rotile imi fac cruce, iar cand ma dau jos imi mai fac din nou cruce de «Doamne fereste!» pentru ca eu am lucrat atata timp la „Povestiri adevarate», unde au fost multe cazuri in care cei care aveau nevoie de ajutor erau oameni cu handicap fizic si am inteles inca de pe atunci calvarul unei astfel de vieti“, spune Cabral, citat de Atac-Online.

Gina Pistol a renuntat la manechinele ei. Blonda si-a incheiat socotelile cu mica afacere pe care a demarat-o in urma cu mai bine de un an impreuna cu o prietena. Desi a fost convinsa ca relatiile ei in domeniul modei sunt cheia succesului, Gina a aflat pe pielea ei ca nu este foarte usor sa te ocupi de business si a cedat partea ei asociatei. Vedeta a visat sa devina o femeie de afaceri de succes, insa nu i-a trebuit decat un an sa-si dea seama ca nu este lucru usor. Si a renuntat. Desi isi pusese mari sperante in faptul ca va cuceri lumea modellingului cu o agentie de manechine si hostesse, Gina nu a avut, se pare, prea mare succes. Sau pur si simplu a abandonat ideea in momentul in care a realizat ca daca vrea profit trebuie sa se implice 100%, noteaza Cancan.

Fetele de la Heaven, zgaltaite in avion. Adina, Roxana si Aliana, cele trei fete din trupa Heaven, au acceptat provocarea unui prieten, mare amator de sporturi extreme, de a se urca intr-un avion usor. Cantaretele si-au facut curaj si au luat drumul aerodromului Sirna, situat in apropierea comunei Potigrafu, fara sa aiba habar ce le asteapta. Ajunse acolo, ele au indurat frigul in camp deschis pana s-au urcat in avion, dupa care au tremurat - de data asta de frica, nu de frig - si in aer, pentru ca mica aeronava in care s-au imbarcat a cam fost zgaltaita de vant, informeaza Libertatea.

Catrinel vine din SUA sa prezinte Revelionul. Anul acesta editia speciala de Revelion de la National TV va fi prezentata de Catrinel Sandu. Se pare ca blonda a primit aceasta propunere in ciuda faptului ca multi dintre colegii sai au crezut ca "misiunea" ii va reveni Andreei Spataru, vedeta postului care, spre deosebire de Catrinel, traieste in Romania. Revelionul 2008-2009 de la National TV va fi prezentat anul acesta de sotia tenismanului Gabi Trifu. Se pare ca aceasta a fost favorita din capul locului pentru aceasta postura, chiar daca vedeta locuieste in Statele Unite ale Americii. Prima runda de negocieri a decurs telefonic si, pe jumatate convinsa, blonda a decis sa faca Sarbatorile de Iarna acasa. Asadar, s-a urcat in avion cu destinatia Romania si miercuri dupa-amiaza s-a asezat la masa negocierilor cu sefii ei. Potrivit surselor din National TV, cele doua parti au batut palma, iar Catrinel va gazdui show-ul din noaptea dintre ani, scrie Cancan.

Iuliana Marciuc a cheltuit 3.000 euro pe haine, in magazinele din Paris. Cocheta nevoie mare, Iuliana Marciuc a tinut mortis sa-si ia niste tinute deosebite pentru emisiunile pe care le va prezenta la TVR 1 in zilele de Craciun. Si, pentru ca a fost invitata la Bruxelles de o prietena de-a ei, europarlamentarul Corina Cretu, vedeta a profitat de deplasare si a trecut granita in tara vecina Belgiei, Franta, pentru a da o raita in cateva magazine renumite, scrie Libertatea.

Angelina l-a atacat pe Brad cu cutitul. Actrita americana obisnuieste sa arunce cu obiecte taioase dupa partenerul de viata atunci cand este nervoasa. Angelina Jolie are apucaturi cel putin ciudate, din cauza temperamentului ei vulcanic. Surse din anturajul actritei au declarat pentru publicatia "National Enquirer" ca Angelina obisnuieste sa arunce cu cutite in perete sau pe unde apuca atunci cand este enervata. Ba chiar se pare ca vedeta l-a atacat recent cu cutitul pe partenerul ei de viata, Brad Pitt, impreuna cu care are sase copii, scrie Cancan.

Top-modelul Sanziana Buruiana face pe DJ'ul. Sanziana Buruiana poate fi vazuta pentru prima oara in postura de DJ in cadrul unui eveniment special de Mos Nicolae in Club Princess din Regie. Manechinul completeaza o lunga lista de vedete care s-au incumetat pana in prezent sa-si arate talentul la platane, la “Princess Friday Night Party”. Sanziana ii va lua locul Mosului si va veni la petrecere cu un sac plin de daruri pentru toti cei prezenti, noteaza Libertatea.