Angelina Jolie, cea mai influenta femeie din SUA. Cum femeile reprezinta mai mult de jumatate din populatia Statelor Unite, nu e de mirare ca vietile lor sunt ghidate de personaje cu acelasi sex. Intr-un top al celor mai influente fiice ale Evei, provenite din “cea mai mareata natiune a lumii”, se regasesc celebritati din politica, showbiz, sport si jurnalism. Campioana de anul acesta este diva nr.1 a Hollywood-ului actual. Angelina Jolie nu numai ca a fost declarata Cea mai influenta femeie din SUA, dar primeste si cel mai substantial onorariu din Cetatea filmului, scrie Gandul.

Naomi asteapta un bebe. Naomi Campbell este insarcinata cu iubitul sau, miliardarul rus Vladimir Doronin, potrivit revistei "Gala". Se pare ca vedeta intentioneaza sa se aseze la casa ei si sa formeze o familie alaturi de Vladimir. De altfel, acesta i-a cumparat de curand iubitei sale o vila in Brazilia, pentru care a platit 13 milioane de euro, scrie Cancan.

Andreea Marin si Mihaela Radulescu s-au ignorat. Mihaela Radulescu si Andreea Marin au stat mai aproape ca oricand, una de cealalta, la cea de-a opta editie a premiilor TV mania, care a avut loc marti seara, la Muzeul de Arta din Bucuresti. Divele, insotite de partenerii lor de viata, nu au ratat ocazia de a demonstra inca o data rivalitatea dintre ele. Cele doua cupluri s-au ignorat total intreaga seara si s-au privit doar pe ascuns, atunci cand ceilalti nu erau atenti, scrie Libertatea.

"Out of sight", cu J Lo si George Clooney, cel mai afrodiziac film din istorie. Thriller-ul "Out of sight" ("Pasiune periculoasa"), cu Jennifer Lopez si George Clooney in rolurile principale, este considerat cel mai afrodiziac film al tuturor timpurilor, potrivit unui top realizat de 100 de actori, regizori, critici si producatori americani. "Out of sight", regizat de Steven Soderbergh si lansat in 1998, este ecranizarea romanului cu acelasi nume scris de Elmore Leonard si a avut doua nominalizari la Oscar, scrie Romantica.

Brad Pitt vrea sa comunice cu mortii. Binecunoscutul actor american Brad Pitt are pasiuni paranormale. Conform revistei "America's Star", actorul in varsta de 44 de ani a devenit, de curand, obsedat de spiritism si cea mai mare dorinta a lui este aceea de a invata sa intre in legatura cu persoanele trecute in nefiinta. Starul a fost captivat de acest domeniu dupa ce a vazut un documentar de televiziune despre medium-uri - acele persoane care au capacitatea de a vorbi cu mortii, scrie Cancan.

Am aflat ce superstitii au vedetele. Se spune ca numai oamenii care s-au lovit in viata de nenumarate ghinioane si de necazuri sunt superstitiosi, insa si vedetele de la Hollywood se feresc de spiritele rele cum stiu mai bine sau cu ajutorul cate unui obiect ori al unor obiceiuri din batrani. Talismanele, amuletele, cristalele, colti de fildes par a fi nelipsite din gentile sau din buzunarele unor celebritati ca Robin Williams sau Cameron Diaz, scrie Libertatea.

Dani Otil, cu fundul la vedere, in plina strada. Dupa blugii cu penis, iubitul Mihaelei Radulescu socheaza din nou, aratandu-si fesele in plina strada. Fotoreporterii Click! l-au surprins marti, in timp ce se aplecase periculos de mult, sa mestereasca la propria motocicleta. Se pare ca Dani Otil nu suporta chilotii, adoptand nonconformistul stil vestimentar italienesc, scrie Click.

Keanu Reeves crede in extraterestri. Actorul american Keanu Reeves crede ca este foarte probabil ca extraterestrii sa existe. Starul, in varsta de 44 de ani, care joaca rolul unei fiinte venite din spatiu, in noul sau film "The Day the Earth Stood Still", este de parere ca in Univers exista si alte forme de viata, scrie Libertatea.

Le place sa filmeze goale! Dupa ce a fost votata anul trecut drept cea mai sexy actrita de la Hollywood, Charlize Theron revine topless pe marile ecrane, cu ocazia ultimului ei film "The Burning Plain", 2009. Ecranizarea va fi lansata anul viitor, iar producatorii mizeaza pe faptul ca actrita de 33 de ani va reusi sa atraga publicul cu formele senzuale ale trupului ei. Insa ea nu este singura diva care "salveaza" filmul si atrage critici favorabile. In "Pacatul originar", 2001, Angelina Jolie si Antonio Banderas dau o lectie de senzualitate. Halle Berry renunta si ea la haine in "Swordfish", 2001, scrie Click.