Tom Cruise, un alt Elvis. Celebrul show difuzat tarziu in noapte si prezentat de Jay Leno a starnit cateva chicote si exclamatii de admiratie pentru invitatul de onoare de zilele trecute, Tom Cruise. Organizatorii si Jay au sperat sa aduca putin mai multa distractie in emisiune si sa surprinda probabil vreo mica gafa a actorului, provocandu-l pe Tom sa cante live, pentru prima oara la Tv. Spre surpriza celor prezenti insa, Tom s-a descurcat de minune interpretandu-l pe Elvis si chiar imitand cateva dintre faimoasele miscari ale Regelui. Inca o data, Tom a demonstrat ca actoria nu e singurul sau talent si ca ar putea, la o adica, sa scoata bani frumosi in Las Vegas, ca sosie a lui Elvis Presley, scrie Curentul.

Loredana lanseaza „Tzuki”, cel mai controversat clip al sau. Loredana va lansa luni, in cadrul emisiunii „Happy Hour” de la PRO TV, cel mai nou videoclip al sau, „Tzuki”, care pana acum a starnit controverse in spatiul virtual, informeaza casa de discuri MediaPro Music. Un videoclip comic, despre obsesia mass-media pentru vedete si viata lor intima, un clip parodic si scandalos, care poate fi citit in mai multe feluri, „Tzuki” este ultimul manifest ethno-fusion pe care il propune Loredana. Timp de 24 de ore, Loredana si intreaga echipa a regizorului Dragos Buliga au pus in aplicare ingeniosul scenariu, scris de Andrei Boncea special pentru acest videoclip, afirma Atac.

Actrita americana, Jennifer Aniston, care in februarie 2009 va implini rotunda varsta de 40 de ani, a pozat goala pentru ultimul numar al revistei GQ. Aceasta va aparea si pe coperta publicatiei si in interiorul acesteia, doar in costumul Evei. Jennifer a declarat pentru revista GQ ca la aceasta varsta se simte mult mai bine decat la 20 sau la 30 de ani. De asemenea ea a dezvaluit ca mentine in continuare o relatie cu fostul sau sot, Brad Pitt, desi acesta a parasit-o pentru Angelina Jolie, scrie Libertatea.

Gina Pistol, Marinela Nitu si Daniela Gyorfi au dat banii degeaba pe operatii estetice. Orice femeie care apeleaza la chirurgia estetica spera ca dupa operatie va arata, daca nu perfect, oricum mult mai bine. Din nefericire, exista si cazuri de interventii nereusite. Li s-a intamplat chiar si vedetelor, care s-au ales cu buze prea mari ori sani distrusi dupa interventia medicului. Marinela Nitu nu mai seamana cu femeia careia “Luceafarul huilei” ii dedica poezii din spatele gratiilor. Fosta iubita a lui Miron Cozma s-a intors din SUA cu chipul modificat de operatii estetice: are pometii umflati, ochii ingustati si buze imense. Daniela Gyorfi a fost una dintre primele vedete care si-a marit sanii cu ajutorul implanturilor, insa interventia nu a fost una reusita: medicul i-a distrus areolele, pielea din zona sfarcurilor aratand de parca sta sa plesneasca, afirma Libertatea.

Totul despre sex cu iepurasul Carmen Electra. In interviul acordat in urma cu cinci ani revistei Playboy, Carmen Electra dezvaluia cateva detalii picante din viata sa sexuala, alaturi de (pe atunci cel mai viril sot din lume) David Navarro. Sa ne amintim ce-i placea Electrei: sa faca sex pe muzica celor de la Massive Attack; sa vorbeasca obscen in timp ce face sex; sa faca sex oral (mai mult decat sa i se faca); sa se masturbeze; sa faca sex cu o femeie doar in fanteziile sale, nu si in realitate; sa faca sex in locuri interzise (cel mai ciudat loc in care a facut sex – toaleta din avion), scrie Click.

In timp ce Moni dormea linistita in resedinta de la Izvorani, dupa o seara tihnita petrecuta in compania fiicei ei, pe Irinel Columbeanu l-a prins dimineata in clubul Pat din centrul Capitalei. Noaptea de sambata spre duminica a fost una foarte lunga pentru miliardar. Acesta si-a facut aparitia in localul de pe Calea Victoriei in jurul orei 05:00 dimineata, insotit de un bodyguard, afirma Cancan.

Iubitul Luminitei Anghel a dat de baut unor prieteni In club Si a disparut cand a trebuit sa plateasca 5.000 de lei consumatia, afirma Cancan.