Dupa ce rusii ne-au luat tezaurul, turcii femeile si ungurii drepturile de autor asupra palincii, a venit rindul unui jamaican de departe sa ne arate cit sintem de vulnerabili. Asa s-ar putea explica faptul ca, anul trecut, Shaggy si-a tras o melodie aproape identica cu a lui Marius Moga, intitulata sugestiv “Ultimatum”. Le-am ascultat pe amindoua (si le-am postat alaturi, ca sa nu existe confuzii). Verdictul e unamim. Exista o singura problema de ordin muzical: nu poti fi sigur niciodata ca o piesa a lui Moga e 100% a lui Moga, indiferent de cine o sparleste de la el, scrie Academia Catavencu.

Anna Lesko huiduita la o petrecere privata. Iubita lui Codin Maticiuc a fost invitata in acest sfarsit de saptamana la o petrecere privata, organizata de o companie care activeaza in domeniul produselor lactate, unde a sustinut un mini-spectacol in fata a peste 800 de oameni. Din nefericire pentru ea, strategia aleasa de Anna Lesko, aceea de a se dezbraca pe scena, in loc sa cante nu pare sa mai ia ochii multora. Se pare ca nici norocul nu a fost de partea ei pentru ca la melodia „Anycka Maya”, discul a sarit lasand-o pe frumoasa cantareata in aer. Pana a fost taxata imediat de invitati care au huiduit-o neincetat. Oamenii s-au simtit frustrati ca cei din conducere au cheltuit banii pentru a le-o aduce pe Anna Lesko la petrecere. „Era mai simplu sa ne puna muzica un dj si sa ne dea noua sub forma de prima banii pe care i-au aruncat pe Lesko” au spus unii dintre invitati. „Da-ne banii inapoi!”, i-au strigat participantii la petrecere, „divei”, scrie Atac.

Un prieten apropiat al lui Amy Winehouse l-a vizitat pe Blake Fielder-Civil (sotul cantaretei) in inchisoare si i-a oferit 5.000 de lire pentru a aranja asasinarea traficantului de droguri al vedetei. Socanta veste a fost data de mama partenerului de viata al interpretei, Georgette Civil. „Blake a spus ca un barbat apropiat de Amy i-a oferit 5.000 de lire sterline pentru a gasi un asasin care sa elimine un anumit traficant de droguri din viata lui Amy", scrie Gardianul.

Titlul de cei mai populari actori ai anului 2008 le-a revenit Angelinei Jolie si lui Heath Ledger, dupa ce o statistica efectuata de site-ul Yahoo a aratat ca numele celor doi au fost cele mai cautate in acest an de la sectiunea de filme a site-ului., scrie Curentul.

Will Smith se simte atat de solidar cu speranta de schimbare pe care America o asteapta odata cu alegerea la presedintie a lui Barack Obama, incat i-ar placea sa-si transpuna sustinerea si pe pelicula. Will a declarat pentru "Femalefirst" ca i-ar placea sa-l interpreteze pe Obama intr-un film biografic despre viata acestuia, afirma Curentul.

Tanara cantareata, Rihanna, si-a incitat cu adevarat fanii din Florida in acest sfarsit de saptamana, oferindu-le cea mai sexy reprezentatie de pana acum. Rihanna a ales un corset verde si foarte decoltat pentru balul Jingle Bells, scrie Romantica.

Trupa "Directia 5" a fost campioana castigurilor in showbiz, cu 650.000 de euro. Directia 5 a sustinut circa 150 de concerte in 2008, dintre care 40 intr-o singura luna de campanie electorala, pentru care a obtinut 200.000 de euro. Voltaj a fost campioana in campania electorala: a incasat 250.000 de euro intr-o luna. Andreea Banica ramane solista campioana absoluta a numarului de concerte, cu peste 200 de evolutii, scrie Click.

Dirk Schlemmer, un tanar student la Drept, in varsta de 24 de ani, a fost desemnat, zilele trecute, Mister Germania. Dirk Schlemmer a cucerit publicul cu trupul lui de invidiat, dupa ce a defilat in costum, iar apoi la bustul gol, imbracat cu o pereche de blugi. Concursul, la care au participat 18 barbati, a avut loc in nordul Germaniei, in Rostock, iar publicul a fost format predominant din femei, scrie Libertatea.

Fericire maxima in familia artistului basarabean. Weekendul acesta, sotia cantaretului a adus pe lume un baietel perfect sanatos care va fi botezat Cezar. Si, daca numele nou-nascutului a fost ales de celebra sa sora, Cleopatra, taticul i-a pregatit fiului sau un proiect artistic. Statan senior spune ca planurile legate de viitorul juniorului nu au legatura neaparat cu muzica, insa stie cu siguranta ca vor fi demarate in functie de receptivitatea piticului, scrie Cancan.