Ce regii face in culise Andreea Marin pentru sotul ei. In spatele succesului inregistat de Stefan Banica Jr. cu seria concertelor sale speciale de Craciun se afla mana de fier a "Zanei Surprizelor". In cea de-a treia seara de concerte, Andreea Marin a coordonat, din culisele Salii Palatului, echipa de cameramani care inregistra show-ul sotului ei, scrie Cancan.

Delia, adio inregistrari moca in studioul lui Matteo! Dupa ce s-au despartit, cei doi colaboreaza doar contra-cost. Solista plateste 14 euro pe ora la studio, iar Matteo ii va face si grafica pentru noul album, informeaza Click.

Piti junior s-a combinat cu fosta iubita a lui Chiacu. Atacantul de la Pandurii Targu Jiu s-a cuplat cu fotomodelul Denisa Tanase, fosta iubita a mijlocasului de la CS Otopeni, noteaza Cancan.

Mihai Mitoseru si iubita, evacuati din apartament! Actorul a fost dat afara din apartamentul in care s-a nascut si in care a stat mai bine de 30 de ani. Ca si Dani Otil, si Mihai Mitoseru este nevoit sa stea cu iubita la garsoniera. In luna mai, Mitoseru a pierdut procesul impotriva celor care au revendicat apartamentul din Calea Victoriei nr. 124, in care el s-a nascut si a crescut. Astfel, artistul s-a vazut nevoit sa paraseasca in urma cu o luna imobilul unde a locuit impreuna cu mama si logodnica sa, Noemi, scrie Click.

Miliardarul Nicorescu, la un pas de boxa acuzatilor. Miliardarul Dan Nicorescu este la un pas de judecata dupa ce ofiterii Brigazii de Politie Rutiera au stabilit ca acesta este vinovat pentru un accident in lant pe care l-a provocat dupa ce s-a urcat baut la volan, informeaza Cancan.

Roxana Ciuhulescu s-a apucat de cantat. Chiar in seara de Craciun, de la 20:30, PRO TV aduce telespectatorilor o editie speciala si din cale-afara de vesela a emisiunii „O-la-la”. Pentru ca sloganul zilelor speciale de sarbatori este „Hai noroc ca esti roman! PRO TV e Mos Craciun!”, cea mai trasnita emisiune de karaoke din Romania, „O-la-la”, se adapteaza perfect contextului festiv, scrie Atac-Online.

Dan de la Fly Project si Ana Maria s-au despartit. Ana Maria a ramas din nou singura. Dupa despartirea de DJ Star, cu care a stat mai bine de un an, cantareata si-a gasit alinarea in bratele lui Dan de la Fly Project. Insa nici de data asta nu a avut noroc. Cei doi s-au hotarat sa puna capat relatiei, dupa doar cateva saptamani, noteaza Cancan.

Ramona Gabor - operata din cap pana-n picioare. De ieri, Ramona Gabor are un bust mai mare, un nas mai ingust si picioare mai frumoase. Sora Monicai Columbeanu a suferit mai multe interventii chirurgicale, care o vor ajuta sa arate mai bine si sa aiba forme mai rotunde. Emotionata, Ramona a venit de dimineata la clinica doctoritei Adina Alberts, Care Zone, din Bucuresti, insotita de doua prietene, cu scopul declarat de a‑si pune implanturi cu silicon. In timp ce completa formularele necesare operatiei, ea ne-a marturisit ca dorea sa faca aceasta interventie de mai multa vreme, dar ca, pana acum, nu a avut curajul sa ia decizia, scrie Libertatea.

Mihaela, i-ai uitat pe micuti? Copiii de la centrul medical Hospice Casa Sperantei, din Brasov, au asteptat degeaba ca vedeta Antenei 1 sa vina la ei cu daruri de la Mos Craciun, asa cum isi dorisera. Mai grabit ca de obicei, Mos Craciun a venit cu daruri multe, saptamana aceasta, si la copiii cu boli grave, aflati in ingrijirea centrului medical Hospice Casa Sperantei, din Brasov. Desi s-au bucurat de cadourile primite, unii dintre micuti au fost tristi ca langa bradul impodobit nu s-a aflat si Mihaela Radulescu, cea pe care si-ar fi dorit-o aproape cu acest prilej, scrie Libertatea.

«Cioaca, lasa-ma sa-mi vad nepotul de ziua lui!» Micutul Patrick - baietelul Elodiei Ghinescu, avocata disparuta, si al politistului Cristian Cioaca - implineste astazi patru ani. In mod normal, evenimentul ar trebui sa fie un motiv de bucurie pentru toata lumea. Pentru parintii femeii despre care nu se mai stie nimic din august 2007, ziua baietelului este insa un nou prilej de amaraciune, caci bunicii materni ai lui Patrick nu au reusit sa ia legatura cu Cristian Cioaca pentru a-i cere acestuia incuviintarea de a-si vedea nepotelul, scrie Libertatea.

Fergie se marita in ianuarie. Dupa o relatie de mai bine de 4 ani Fergie (33 de ani, pe numele sau real - Stacy Ferguson) si actorul Josh Duhamel, s-au hotarat sa-si puna pirostriile. Data fericitului eveniment a fost aleasa 9 ianuarie, in California de Sud. La nunta sunt asteptate numeroase vedete printre care si multi colegi din filmul in care Fergie joaca, "Nine": Kate Hudson, Nicole Kidman, Penelope Cruz, Sophia Loren si Daniel Day Lewis, scrie Libertatea.