Primele poze cu Madonna si Jesus! “Daily Mail” a publicat, ieri, primele poze cu divortata Madonna, alaturi de modelul brazilian Jesus Luz, despre care se spune ca ar fi noua ei cucerire. Cei doi au luat masa la un restaurant din Sao Paolo acum doua seri, insa nu a fost vorba despre o intalnire romantica, pentru ca la masa vedetei se aflau si cativa membri ai echipei sale. Barfele despre relatia Madonnei cu Jesus au aparut dupa ce ei au pozat impreuna pentru un pictorial in revista “W”, scrie Gardianul.

Pepe si Prigoana isi incuie sotiile in casa. Cele doua vedete se pregatesc sa-si faca debutul pe scena unui teatru. Desi nu este nimic batut in cuie, Oana Zavoranu si Adriana Bahmuteanu au primit propunerea de a interpreta, in regia lui Grigore Gontea, doua dintre gaitele din celebra piesa cu acelasi nume. Nu au batut palma, insa sunt deschise pentru negocierile finale care se vor purta in ianuarie. Eventualul contract le-a fost expus cu bune si cu rele, acestea fiind anuntate ca, la o adica, vor fi nevoite sa plece in turneu. Ideea insa nu le-a picat bine sotilor lor. "Daca aude Prigoana ca plec cu saptamanile de acasa... ma incuie. Asta nu este de mine", a declarat Bahmuteanca, potrivit Cancan.

Michael Jackson afirma ca nu e pe moarte. Michael Jackson a anuntat ca se pregateste sa revina in industria muzicala printr-un turneu mondial, infirmand astfel zvonurile ca ar suferi de o boala grava. Chiar daca familia lui si-a exprimat ingrijorarea pentru starea sanatatii artistului, Michael sustine ca se simte la 50 de ani mai tanar ca niciodata, scrie Click.

Kate Winslet isi arata sanii. Kate Winslet vrea sa demonstreze ca are cu ce. Dupa ce multa vreme actrita a fost banuita ca si-a inselat publicul cu ajutorul photoshop-ului actrita vrea sa puna capat speculatiilor si isi arata nurii in ultimul sau film, The Reader. Rolul din filmul The Reader, o productie laudata de critici i-ar putea aduce acesteia primul sau Oscar, scrie Libertatea.

Brad Pitt are o alta muza si a refuzat cererea in casatorie a Angelinei. Angelina Jolie doreste sa se casatoreasca in cel mai scurt timp cu partenerul ei de viata, Brad Pitt, cu care are sase copii, insa actorul a refuzat-o, spunand ca mai are nevoie de timp pentru a face acest pas important. Cu toate acestea, presa de scandal sustine o alta teorie. Potrivit acestora, Brad Pitt flirteaza cu Diane Kruger, noua sa colega de pe platourile de filmare. El este extrem de tandru si atent cu aceasta. Ba mai mult, in loc sa se grabeasca spre casa, unde il asteapta Angelina si cei sase copii ai lor, Brad prefera sa-si petreaca timpul in compania blondei actrite, scrie Romantica.

Bea 25 de sticle de vin de Craciun. Proaspat divortata de regizorul britanic Guy Ritchie, Madonna are de gand sa se rasfete de Craciun. Din acest motiv, cantareata in varsta de 50 de ani a varat adanc mana in buzunar si si-a achizitionat din Spania 25 de sticle dintr-un vin mai special. Bautura cu pricina, disponibila in doua variante, cu particule de aur si argint, este produsa de podgoria spaniola Artesanos del Vino, din Valencia, si costa o mica avere, scrie Cancan.

Katie Price primeste silicoane de Craciun! "Iepurasul” Katie Price Jordan s-a hotarat sa isi faca un cadou mai putin obisnuit cu prilejul sarbatorilor de Craciun. Astfel, diva isi va “monta” o pereche noua de silicoane, pentru ca, sustin apropiatii, s-a cam plictisit de cel de al zecelea implant. In mod socant, ea a decis ca silicoanele din acest Craciun sa fie unele cu adevarat uriase, Jordan alegand o dimensiune de zece ori mai mare decat media anuala a implanturilor realizate in Anglia, scrie Click.

Dani pleaca dupa Mihaela in Austria. Mihaela Radulescu si Dani Otil se iubesc atat de mult, incat, pur si simplu, nu pot sta departe unul de altul prea multa vreme. Libertatea a aflat ca, imediat dupa Sarbatorile de iarna, vedeta matinalului de la Antena 1 va ajunge in Austria, acolo unde, se pare, il va astepta Mihaela. Planul e simplu: Mihaela Radulescu va pleca de Craciun in Austria, la Kitzbuhel, pentru a petrece Sarbatorile de iarna alaturi de fiul ei, Ayan, care va veni insotit de fostul sot, Elan Schwartzenberg. In timpul acesta, de Craciun, Dani ar putea merge la Resita, iar in primele zile din 2009, va pleca... in Austria.

Lily Allen si Amy Winehouse fac intrecere de cei mai frumosi sani pe plaja. Daca nu au intrat in topurile cu cei mai frumosi sani din lumea vedeteor, Lily Allen si Amy Winehouse au vrut sa faca dreptate si si-au expus sanii in vazul turistilor. Dupa ce Amy Winehouse s-a zbenguit cu sanii goi pe plaja, Lily Allen, din dorinta de a-i face putina competitie, nu a rezistat tentatiei si a facut si ea acelasi lucru, scrie Romantica.

Divele se indoapa cu mancare cand sunt nervoase. Cea mai buna terapie impotriva depresiilor este mancarea si in special dulciurile, care pana atunci au fost excluse din meniul zilnic, considera specialistii in disfunctii alimentare din cadrul revistei americane People. Astfel, se explica kilogramele in plus pozitionate "strategic" in special pe talia, bratele si coapsele unor dive precum actrita Jennifer Love Hewitt si Britney Spears, scrie Click.