Raluca de la trupa Bambi spune ca nu-si poate sarbatori ziua de nastere in nici un an, pentru ca este nascuta pe 2 ianuarie, cand toata lumea se reface dupa Revelion. “Nu prea simt ca e ziua mea. Fiind nascuta in a doua zi din an, e greu sa mai faci vreo petrecere, pentru ca oamenii sunt obositi dupa cheful de Revelion. In afara de asta, noi avem concerte de sarbatori in fiecare an, asa ca aniversarea mi-o petrec mai tot timpul pe drumuri”. De Craciun, fetele de la Bambi au cantat la Sinaia, iar in noaptea dintre ani vor avea un recital in Constanta. “De Revelion insa ne vom intoarce la Sinaia si probabil acolo voi fi si de ziua mea”, ne-a mai spus Raluca, scrie Gardianul.

Tom Cruise si sotia lui, Katie Holmes traiesc cu spaima-n san dupa ce au primit amenintari cu moartea. Surse apropiate starurilor au declarat pentru "Daily Mail” ca cei care au amenintat familia Cruise fac parte dintr-un grup opus scientologilor. Drept urmare, Tom a intarit securitatea in jurul familiei sale, iar in prezent, el, Katie si fiica lor de doi ani Suri locuiesc in case separate si circula cu masini rezistente la atacuri cu bomba. “Amenintarile au devenit atat de periculoase, incat au facut apel si la FBI”, a adaugat aceeasi sursa, afirma Gardianul.

Banii n-aduc fericirea, dar nici faima nu garanteaza reusita unei casnicii. O demonstreaza cu prisosinta Ionut Dolanescu, Ion Dichiseanu, Mihaela Radulescu, Bogdan Stelea, Romanita Iovan, Raluca Sandu sau printesa Brianna Caradja. Dupa ani de mariaj, in care s-au nascut copii si s-au acumulat averi, toti le-au spus de curand adio, in instanta, partenerilor de viata, afirma Libertatea.

Cumparaturile de Craciun par a fi o nimica toata, cand ai conturi generoase in banca. Insa, in timp ce unele vedete sunt extrem de darnice fata de cei dragi, altele se dovedesc a fi foarte zgarcite. Cel putin asa sustin ziaristii de la Bild. Actrita Charlize Theron (33 de ani) si-a propus sa se rasfete pe deplin in acest an. Astfel, ea si-a "incantat" apropiatii doar cu daruri simbolice, pentru ca de Craciun a vrut sa isi faca singura cadou o casa. Nici Lindsay Lohan (22 de ani) nu a fost dispusa sa isi goleasca banii din conturi in cautarea cadourilor perfecte. Ea le-a oferit celor apropiati ciorapi si jambiere din colectia pe care a lansat-o, anul acesta, in luna octombrie, si care poarta numele 6126. Pentru ca mariajul lui Jennifer Lopez (39 de ani) cu Marc Anthony (40 de ani) pare a fi "pe butuci", cantareata a vrut sa-si recucereasca sotul cu un cadou in valoare de 290.000 $. Asa ca i-a oferit lui Marc, de Craciun, o masina Spyker. Frumoasa cantareata Beyoncé (27 de ani), desi e una dintre cele mai bogate dive de la Hollywood, pare destul de zgarcita cand vine vorba de cadouri. Ea a cumparat pentru cei dragi cutii cu ceaiuri exotice si sapunuri in forma de ingerasi si stelute, scrie Libertatea.

Cel mai bine platit topmodel din lume la ora actuala, brazilianca Gisele Bündchen, 29 de ani, a anuntat ca la anul va face nunta mare. Alesul ei, jucatorul de fotbal american Tom Brady, 31 de ani, a cerut-o de nevasta chiar in seara de Craciun, intr- un avion, in care se aflau si parintii lui Gisele. “Avea in brate 50 de trandafiri rosii si un inel superb. Am zis «da» fara sa clipesc”, a povestit ea pentru presa braziliana, scrie Libertatea.

Au dansat lasciv, si-au atins trupurile senzual, s-au sarutat si chiar au mimat cateva pozitii sexuale pe scena. Cele doua dansatoare sexy ale Sylviei (ex ASIA) au imprumutat ingredientele show-ului lesbi marca Anna Lesko, taind astfel rasuflarea barbatilor prezenti vineri seara, in clubul The Gate, afirma Click.

Anul acesta Monica a pozat nud pe revista GQ Magazin, versiunea italiana, pictorial ce s-a bucurat de aprecierea publicului, insa acesta a fost doar cireasa de pe tort, pentru ca vedeta a mai fost fotografiata dezbracata pe plaja de catre paparazzi. Ultima isprava de acest gen s-a petrecut zilele trecute cand actrita a fost surprinsa cu una din noile ei cuceriri, afirma Click.

Celebra creatoare de moda Donatella Versace a fost surprinsa pe plaja St. Barts, unde isi petrece Sarbatorile de sfarsit de an, in costum de baie. Se pare ca Donatella, in varsta de 53 de ani, ii calca pe urme fiicei sale, Allegra, care sufera de anorexie. Cunoscuta in trecut pentru formele sale voluptoase, Donatella a decis sa slabeasca, iar acum arata precum un cadavru ambulant. Versace, a carei avere este estimata la 525 de milioane de euro, s-a luptat timp de mai bine de zece ani cu dependenta de alcool si droguri, scrie Cancan.

Dupa ce au tot cerut un hit de Craciun, ca sa sparga audientele din Anglia, fetele de la Cheeky Girls s-au ales cu locul doi in topul celor mai proaste si mai penibile colinde din istoria regatului britanic. Topul a fost alcatuit de publicatia Hecklerspary, iar primul loc in acest top al rusinii a fost ocupat de Cliff Richard cu piesa Millennium Prayer, scrie Click.