La final de an tragem linie si facem bilantul realizarilor dar si nereusitelor de care am avut parte in anul ce tocmai trece, dupa care ne propunem obiectivele pentru anul care vine. Asa a facut si Britney Spears care dupa un an in care a fost in prim-plan atat prin scandalurile din viata sa, dar si prin revenirea spectaculoasa, si-a propus pentru anul 2009 sa nu isi mai roada unghiile si sa reuseasca sa depaseasca toate problemele pe care le-a avut in trecut. Cantareata a marturisit totodata si faptul ca nu va fi prea suparata pe sine daca nu va reusi sa respecte promisiunile pe care si le-a facut ei insasi, scrie Libertatea.

Cea mai comentata piesa vestimentara a anului, blugii-porno ai lui Dani Otil au creat o isterie mediatica fara precedent. Dupa ce Click! a prezentat in exclusivitate fotografia cu pricina, matinalul Antenei 1 a fost “analizat” si hulit mai abitir decat criza financiara. Iata, insa, ca spectacolul continua, iar blugii-protest, cu un penis imprimat langa slit, au devenit sursa de inspiratie si pentru injuraturi, Mihaela Radulescu aruncand bomba in premiera, in emisiunea ei, difuzata duminica aceasta la Antena 1 (n.r. - show-ul a fost inregistrat). “O spun si fug: Ce blugii lui Dani urmeaza in emisiunea asta?”. Este lesne de priceput “talcul” respectivei injuraturi, publicul si invitatii din platou amuzandu-se copios, scrie Click.

Un an blestemat pentru casnicii, asa s-ar putea intitula 2008 pentru multe staruri de la Hollywood. La varsta de nici mai mult nici mai putin de 71 de ani, actorul Morgan Freeman a divortat de sotia sa Myrna Colley-Lee. Despartirea a venit dupa 24 de ani de mariaj, timp in care cei doi au fost considerati o familie model. La polul opus se situeaza Eddie Murphy, care a divortat de Tracy Edmonds la inceputul anului 2008, dupa o casnicie de doar doua saptamani. “Divortul vedeta” al anului a fost in mod indiscutabil cel al Madonnei si al lui Guy Ritchie. Tot anul acesta s-a despartit si Linda de Hulk Hogan, dupa 24 de ani de casnicie. Si lista nu se opreste aici. Actrita Reese Witherspoon a pus punct mariajului cu Ryan Phillippe, dupa noua ani, Pink a incheiat socotelile cu Corey Hart si Liv Tyler cu Royston Langdon, afirma Cancan.

Alex Haines, fostul asistent personal al lui Amy Winehouse, face dezvaluiri incendiare. Cei doi, care s-au iubit timp de cateva saptamani in primavara, obisnuiau sa faca amor de cinci ori pe zi. Alex sustine ca Amy nu este dependenta doar de droguri, ci si de sex, fiind in stare sa faca amor pana la epuizare, scrie Cancan.

Anamaria Marinca figureaza intr-un top al celor mai bune actrite ale anului 2008. "The Independent", cunoscutul cotidian britanic, face o retrospectiva a anului in cinematografie, contabilizand o serie de evenimente si realizand mai multe topuri. Astfel, Anamaria Marinca este in topul celor mai bune actrite ale anului 2008 cu rolul din "4 luni, 3 saptamani si 2 zile", scrie Cancan.

Cantareata americana Janet Jackson are mari probleme cu silueta, dar nu rezista tentatiei de a manca tot ce-i pofteste inima. Daca in urma cu doar cateva luni afisa pe scena, in timpul ultimului ei turneu, un trup foarte bine proportionat si isi permitea sa poarte costume din piele foarte mulate pe corp, acum vedeta este de nerecunoscut din cauza kilogramelor in plus. Se pare ca ea a luat in greutate aproape 20 de kilograme, dand iama in mancare si renuntand la orice fel de regim alimentar, afirma Cancan.