Moni a intrat aproape goala in 2009! Sotia afaceristului Irinel Columbeanu a indurat geruri cumplite, de minus opt grade Celsius, in noaptea dintre ani, in seara in care a prezentat, in costum de baie, show-ul " Iarna nu-i ca vara" de la Mangalia. Moni s-a dezbracat de dragul artei in seara de Revelion. Protagonista reality-showului "By Monica", de la B1 TV a lasat de-o parte confortul hainelor de blana pentru a prezenta, asa cum anuntase, in costum de baie un spectacol de sarbatoare care a avut loc simultan in Italia si Romania, un show difuzat in regim de duplex in cele doua tari, scrie Cancan.

Tiriac a platit 900 lei meniul de Revelion. Ion Tiriac, unul dintre cei mai bogati romani, si-a petrecut Revelionul la munte, in Poiana Brasov, alaturi de fiul Ion Ion si de viitoarea sotie a acestuia, Ileana Lazariuc. Multimilionarul Ion Țiriac a ajuns la restaurantul hotelului Aurelius (fost Miorita) putin dupa ora 21. Insotit de juniorul Ion Ion si de partenera de viata a acestuia, frumoasa actrita Ileana Lazariuc, dar si de multi prieteni ai cuplului, oaspetii de seama s-au asezat la una dintre mesele aflate langa ringul de dans, informeaza Libertatea.

Enrique Iglesias a petrecut cu Ilie Nastase. Dupa recitalul de la Romexpo, cantaretul spaniol s-a distrat impreuna cu staff-ul sau in clubul Fratelli. Latino-lover-ul Enrique a avut un program incarcat de Revelion. Imediat dupa ce a incalzit atmosfera la "Vanghelionul" de la Romexpo, Iglesias jr. a plecat direct in clubul Fratelli, pentru a sarbatori alaturi de apropiati trecerea dintre ani. Aparitia spaniolului in respectiva locatie a generat o isterie generala, o parte din cei prezenti lasand la o parte mincarea si bautura pentru a se "trage" in poze cu celebrul cantaret de muzica pop. Iglesias a fost asezat chiar la masa patronilor, care s-au sacrificat pentru ca vedeta si alaiul sau sa se simta cit mai bine. Vecinul de separeu al spaniolului a fost Ilie Nastase, venit in Fratelli impreuna cu sotia si cu niste prieteni, scrie Cancan.

Voltaj, campioana la incasari. Noaptea de Revelion a fost si de aceasta data o mana cereasca pentru artistii romani care au reusit sa primeasca onorarii mai mari, chiar duble, fata de cele percepute in restul anului. Desi si-au petrecut Anul Nou muncind, toti ne-au declarat ca banii castigati au meritat toate eforturile. Campionii serii au fost cei de la Voltaj si Holograf, care au castigat 30.000 de euro pe formatie in doar 30 de minute, cat au durat cele doua concerte sustinute. Stefan Banica jr a fost, pentru o noapte, cel mai scump artist roman, iar Lavinia Parva ocupa locul 1 la numar de concerte, scrie Libertatea.

Gabriela Cristea a distrus trei rochii intr-o noapte. Moderatorea reality-show-ului "Nora pentru mama" de la Kanal D a avut parte de un incident cu tripla repetitie in ajunul party-ului de sfarsit de an. Bruneta si-a petrecut ultimele minute din 2008 imbracand si dezbracand tinute festive, ale caror fermoare au cedat pe rand, unul cate unul, noteaza Cancan.

Drama pentru John Travolta - fiul sau a murit vineri seara. Celebrul actor american John Travolta traverseaza clipe teribile, dupa ce fiul sau, Jett, in varsta de 16 ani, a murit in timpul vacantei pe care familia actorului o petrecea in Bahamas. Jett, cel mai mare copil al cuplului Travolta - Kelly Preston, a suferit un atac de cord care i-a fost fatal, in ciuda incercarilor disperate de a-l resuscita. Informatia a fost confirmata de avocatul familiei, Michael Ossi, care a declarat ca Jett a mai avut atacuri in trecut. Baiatul lui Travolta suferea de sindromul Kawasaki, un sindrom care duce la boli de inima, si care afecteaza in general copiii foarte mici, 80 la suta dintre victime avand pana in cinci ani, scrie Libertatea.

Analia Selis s-a dat cu insecticid pe par. Speriata ca ar fi putut lua paduchi de la nepotica ei, cantareata a recurs la o metoda cat se poate de ciudata pentru a scapa de musafirii nepoftiti. Ea a cumparat un spray cu insecticid si s-a dat cu substanta respectiva pe tot parul, scrie Cancan.

Heath Ledger si Angelina Jolie, remarcatii anului 2008. Este inceput de an, este vremea pentru retrospective. Un sondaj online, realizat la sfarsitul lui 2008 de site-ul moviefone.com, a evidentiat cele mai importante aspecte care au marcat showbiz-ul international in anul care tocmai s-a incheiat. Actorul australian Heath Ledger, mort in ianuarie, la varsta de 28 de ani, a fost desemnat protagonistul celor mai importante stiri din industria divertismentului, de 83% dintre participantii la sondaj. Ledger este si cel mai regretat actor, depasindu-l pe legendarul Paul Newman, care a murit in septembrie, scrie Click.

Dan Negru, din nou lider de audienta. In Noaptea dintre ani, romanii au mers pe mana lui Dan Negru, prezentatorul showurilor speciale organizate de trustul Intact. Spectacolul de divertisment pregatit de Antena 1 in seara dintre ani a debutat cu cele mai bune scenete ale Grupului Divertis, fiind urmat de "Paranghelionul" prezentat pentru al noua-lea an consecutiv de showman-ul Antenei1, Dan Negru. Momentele umoristice, muzica, dar nu in ultimul rand invitatii pestriti, care au fost pusi in situatii haioase, au atras atentia romanilor care au petrecut Revelionul in fata micilor ecrane. Aceasta alegere a adus Antenei 1 pozitia de lider absolut in seara dintre ani, in intervalul 22:30-02:00 postul din Baneasa inregistrand 12,9 puncte de rating si 25,1 cota de piata, cea ce inseamna ca, aproximativ 1.272.000 dintre romani au urmarit acest program special de Revelion, scrie Cancan.