Anna Wintour si Madonna, in topul gafelor vestimentare. Anna Wintour, redactorul-sef al editiei americane a revistei Vogue, care a inspirat personajul Miranda din cartea si filmul "Diavolul se imbraca de la Prada", s-a situat pe primul loc in topul gafelor vestimentare din 2008 realizat de publicatia Time. Time a publicat in primul sau numar din noul an un top al "gafelor din moda" din 2008, unde pe primul loc s-a situat celebra Anna Wintour, cu rochia lunga Chanel pe care a purtat-o la un eveniment monden pe care l-a prezidat, Gala costumelor, de la Metropolitan Museum din New York. Tinuta pare "incrustata cu fosile de moluste", scrie Time, care vorbeste de un "Waterloo" in istoria modei contemporane. "Oamenii din moda adora sa aiba un aer batranicios", comenteaza publicatia. Anna Wintour este urmata in top de cantareata Janet Jackson, cu o tinuta mulata ce combina culoarea fildesului cu argintiul purtata in deschiderea turneului sau "Rock Witchu", scrie Gardianul.

Mihai Traistariu are planuri mari pentru 2009: vrea sa urmeze cursurile unei facultati de fizica, pentru a-si putea deschide, ulterior, un centru de cercetare in domeniu. Cantaretul este absolvent al Facultatii de Matematica din Iasi si are dubla specializare: matematica-informatica. De sase ori olimpic la matematica, Traistariu a fost pasionat de fizica inca din liceu, cand isi confectiona singur lunete si studia compendii de fizica. Inca din clasa a opta, cantaretul era obsedat de literatura SF si isi uimea profesorii si colegii cu povesti despre OZN-uri, scrie Gardianul.

Bucurati-va, doamnelor! Nici vedetele nu sunt ocolite de celulita. Cel mai bun exemplu e topmodelul Kate Moss, care si-a prezentat “colectia” in timpul concediului petrecut recent in Thailanda. Vedeta de 34 de ani ne-a obisnuit cu fizicul ei slab, dar, de data aceasta, fundul ei pare sa iasa din tipare. Daca restul corpului e inca perfect pentru prezentarile de moda, posteriorul pare sa nu mai aiba loc pe podiumul de defilare, scrie Click.

Elena Gheorghe cauta un chitarist, o dansatoare sexy, dar vrea sa-si formeze si un backing-vocals, asa cum se intampla si la casele mai mari. Conform site-ului monden.info, pe 2 februarie solista ii va testa pe toti cei care se incumeta sa aiba o viata de artist, afirma Click.

Amy Winehouse a profitat de vacanta pentru a se da din nou in spectacol. Ea a fost surprinsa de paparazzi pipaindu-se singura pe plaja. Fara sa-i pese ca in jur era plin de turisti, Amy si-a mangaiat singura zona intima si sanii. "Este de necontrolat. Cand am vazut-o cum se mangaie intre picioare pe plaja, am avut un soc, desi comportamentul ei nu mai mira pe nimeni. Aproape ca se masturba pe plaja. Avea privirea pierduta, sanii ii iesisera aproape in intregime din sutien, insa ea parea ca nici nu-i pasa", a declarat unul dintre fotografii care au surprins momentul, scrie Cancan.

Desi, in toamna lui 2008, s-a aflat la un pas de a intra in viata politica romaneasca, la inceput de an Oana Zavoranu nu regreta ca s-a retras din cursa electorala. "Cred ca alegerile astea au fost o mare pacaleala. Cine a votat un partid in defavoarea celuilalt a avut surpriza sa constate ca cei pe care nu si i-ar fi dorit la putere au pus mana pe ciolan... prin coalitie. Cat despre Boc... cand il vad la TV imi amintesc fara sa vreau momentul caderii lui din studioul Antenei", a marturisit vedeta revistei Cancan.

Starleta argentinianca Sabrina Sabrok are probleme cu impresionantul sau bust. Se pare ca acesteia i-au explodat silicoanele in timpul unei calatorii pe care o facea din Spania in Mexic, din cauza diferentelor mari de altitudine si a presiunii atmosferice. Cu toate acestea, voluptuoasa argentinianca a negat ca ar fi avut o astfel de problema. "Cand am auzit stirea, am crezut ca e vorba de o gluma. Nici vorba sa fi patit ceva in timpul acelui zbor. In plus, am calatorit de nenumarate ori cu avionul si nu am avut niciodata o astfel de problema. Oricum, cred ca povestea asta cu posibilitatea ca silicoanele sa explodeze in timpul unei calatorii cu avionul este doar un mit, scrie Cancan.

Dorinte marete pentru supermodelul Naomi Campbell, la inceput de an. Dupa ce a facut Revelionul impreuna cu iubitul ei miliardar Vladimir Doronin, in insulele Mauritius, vedeta de 38 de ani a declarat unei publicatii americane ca intentioneaza sa intre in politica. “M-a fascinat Hugo Chavez, presedintele venezuelean, si de aceea intentionez sa candidez in Anglia, la alegerile urmatoare. Cu putin noroc, o sa fiu ministru”, a spus increzatoare Naomi. “Dupa ce am vazut ca Barack Obama a fost ales presedintele SUA, mi-am dat seama ca si eu pot face multe pentru poporul meu”, a mai declarat supermodelul, scrie Libertatea.

Celebra pentru relatiile ei esuate, Jennifer Aniston a ajuns la o concluzie trista: o relatie cu un barbat nu se poate compara cu aceea pe care o femeie o poate avea cu un ... caine. Si asta pentru ca iubirea oferita de patrupede este neconditionata. "Barbatii vin si pleaca, tocmai de aceea nimic nu se compara cu compania unui caine. Pacat ca nu traiesc atat pe cat ar merita sa traiasca. Trebuie sa te desparti de ei mult mai devreme decat ti-ai dori, si asta e foarte trist. Dar dragostea cainilor este neconditionata", scrie Libertatea.