Lindsay Lohan s-a batut ca in filme cu iubita ei. Controversata actrita Lindsay Lohan s-a despartit de iubita ei, Samantha Ronson, dupa o bataie ca-n filme intr-un hotel. Potrivit publicatiei Daily Mirror, citata de Libertatea, se pare ca despartirea e definitiva si nu e vorba doar despre o simpla cearta intre “indragostiti”.

Iulia Vantur si-a dat jos silicoanele. Vedeta Pro TV a renuntat la implanturile cu silicon in urma cu o luna, hotarand sa revina la formele sale naturale. Aceasta a fost doar una dintre surprizele pe care i le-a rezervat iubitului ei, Marius Moga, caruia i-a facut si o petrecere de ziua lui, chiar inainte de Revelion, scrie Cancan.

Courtney Love, album amanat din cauza fantomelor. Cantareata americana Courtney Love a anuntat amanarea lansarii noului ei album, din cauza unor fenomene paranormale petrecute in studioul de inregistrari. Albumul “Nobody’s Daughter” trebuia lansat la 1 ianuarie 2009. Lansarea a fost insa amanata pana pe 9 februarie, dupa ce studioul de inregistrari a inceput sa fie bantuit de fantome - fapt ce l-a determinat pe producatorul albumului, Michael Beinhorn, sa caute alt studio, scrie Click.

Katie Holmes a cheltuit 14 milioane de dolari in sase luni, in New York. Se pare ca sotia lui Tom Cruise a decis sa redreseze economia Statelor Unite dupa ce s-a mutat la New York, in urma cu numai sase luni. Potrivit publicatiei "New York Post", se pare ca, de la aparitia sa in oras, Katie a cheltuit peste 14 milioane de dolari, scrie Romantica.

Amy Winehouse are un nou iubit. Cantareata britanica Amy Winehouse demonstreaza ca vrea sa lase trecutul in urma si ca nu-l mai iubeste pe sotul ei, Blake Fielder-Civil, cu care se afla in proces de divort. Cantareata a fost surprinsa pe plaja din Santa Lucia, din Caraibe, giugiulindu-se cu un tanar aratos de la care nu-si mai lua ochii si de care era de nedezlipit. Noua cucerire a lui Amy se numeste Joshua Bowman, are 21 de ani si este actor in devenire, scrie Cancan.

Brad Pitt sta in fata oglinzii mai mult decat Angelina. Brad Pitt tine foarte mult la renumele de barbat fatal si are de gand sa ramana unul dintre cei mai ravniti actori de la Hollywood. In acest scop, actorul sta foarte mult in fata oglinzii, incercand sa-si acopere cicatricele de pe fata provocate de acnee, vizibile uneori si pe ecran. Petrece in felul acesta mai mult timp decat iubita sa, frumoasa Angelina Jolie, scrie Libertatea.

Sanii lui Britney Spears au intrat la apa. Printesa muzicii pop a revenit la un stil de viata sanatos si era imposibil ca bustul ei sa nu aiba de suferit. Britney Spears a pierdut un numar considerabil de kilograme in ultimul timp, dar si sanii i-au intrat simtitor la apa, scrie Romantica.

Catinca si Mioara Roman, fara casa si fara serviciu. Sotia fostului premier si fiica acesteia sunt urmarite, se pare, de ghinion. Dupa ce au primit, la sfarsitul anului trecut, somatie de evacuare de la RAPPS, cele doua au ajuns sa intampine probleme si la locurile de munca, scrie Cancan.

Laura Andresan s-a tuns scurt si s-a tatuat pe tot spatele. Gazda emisiunii “Interzis”, de la B1TV, Laura Andresan, s-a tuns periuta si si-a tatuat un citat din opera liderului politic Horia Rusu pe jumatate de spate. Motivul: incearca sa intre in pielea eroilor din cartea “Barbatii la feminin”, pe care o va lansa pe piata pe 4 martie, dar se pregateste si pentru o sedinta foto care va promova volumul, scrie Libertatea.