Zece blindate pentru J-Lo si sotul ei. Cunoscuta pentru pretentiile exagerate pe care le are in orice imprejurare, cantareata si actrita Jennifer Lopez a demonstrat inca o data ca nimic nu e prea putin pentru ea. Vedeta se afla in Columbia, pentru trei zile, impreuna cu sotul ei Marc Anthony, care va sustine un concert in orasul Cartagena. Diva si partenerul ei de viata au cerut sa le fie puse la dispozitie zece masini blindate si patru dadace licentiate, care sa aiba grija de gemenii lor, Max si Emme, scrie Cancan.

Prigoana jr: "Am vrut sex in cabina de proba!". La 22 de ani, lui Honorius Prigoana ii cam tropaie hormonii si este atat de indragostit de iubita sa, Corina, incat i-a propus sa faca sex in cabina de proba de la un magazin de lenjerie intima. “Mergem adesea impreuna la magazinul de lenjerie intima Victoria’s Secret si, in timp ce Corina probeaza fel de fel de lenjerii, eu mai intru in cabina dupa ea. I-am propus de multe ori sa facem sex acolo, insa, din pacate, ea e mai cuminte si m-a refuzat. Oricum, eu, ca barbat, sunt dator sa-mi incerc norocul”, a declarat el, potrivit Click.

Taticul Playboy si-a «tras» o fata noua! Posesoarea unor forme perfecte, Crystal s-a prezentat ca iubita oficiala a lui Hugh Hefner pe pagina ei de pe MySpace. Tot aici blonda marturiseste ca s-a mutat deja in casa Playboy, alaturi de celelalte doua amante oficiale ale lui Hugh Hefner, gemenele Karissa si Kristina Shannon, in varsta de 19 ani. Crystal nu a pozat pana acum in faimoasa revista, in schimb a avut cateva aparitii sexy pe site-ul Playboy.com, sub numele de Crystal Carter, scrie Libertatea.

Lesko - cea mai rentabila de Revelion: un miliard. Considerata una dintre cele mai solicitate artiste autohtone, in noaptea de Revelion, Anna Lesko si-a fortat norocul, triplandu-si tariful pe care il percepe de obicei pentru un concert. Astfel, in loc de 1.200 de euro, ea a saltat tariful la 3.500 de euro, imbogatindu-si contul din banca cu aproape un miliard de lei dupa ce a susţinut şapte concerte în noaptea de Revelion, scrie Click.

Brad Pitt o apara pe Angelina. Fostul sot al actritei Jennifer Aniston a decis sa-si apere actuala partenera de viata, pe Angelina Jolie. Brad Pitt a explicat in ultimul numar al revistei "W" ca nu a avut o aventura cu mama copiilor lui in timp ce era inca insurat, scrie Romantica.

Romanita s-a casatorit in secret. Romanita Iovan si Iulian Gogan s-au casatorit in mare secret inaintea Sarbatorilor de Iarna. Cel putin, asa sustine o sursa foarte apropiata cuplului. Se pare ca Romanita este deja insarcinata, ea rugandu-se in preajma Craciunului la Manastirea Ghighiu pentru o fetita. Se pare ca ei au facut pasul cel mare in America, acolo unde creatoarea de moda a avut cateva prezentari cu ceva vreme inaintea Sarbatorilor de Iarna. Fericirea Romanitei pare sa fie completa, mai ales ca urmeaza sa devina, pentru a doua oara, mamica, scrie Click.

Irinel i-a luat Monicai un telefon Vertu de 7.000 € de ziua ei. Monica Columbeanu implineste azi 22 de ani si, pentru ca inca tine doliu dupa soacra ei, sotia milionarului nu isi va sarbatori ziua de nastere cu mare fast. Ea si-a invitat familia si cateva cunostinte, seara, la un restaurant din Bucuresti. Asta nu inseamna ca sotul ei, Irinel Columbeanu, nu i-a pregatit un cadou demn de un milionar: un telefon mobil in valoare de 7.000 de euro, scrie Libertatea.

Ben Affleck e din nou tatic. Jennifer Garner, sotia actorului american Ben Affleck, a adus pe lume o fetita, la o clinica din Los Angeles. Purtatorul de cuvant al cuplului a declarat ca atat mama, cat si bebelusul sunt perfect sanatosi. Ben si Jennifer s-au casatorit la inceputul anului 2005, iar la cateva luni a venit pe lume primul copil al cuplului: Violet Anne, scrie Cancan.