Desi ieri aparusera in presa zvonuri cum ca Andreea Marin ar urma sa prezinte o noua emisiune la Kanal D, numita "Dansand pe gheata", ofiterul responsabil de relatii publice ale postului, Maria Popescu, a infirmat vestea. Ea a declarat ca show-ul este anulat si ca nu se stie daca televiziunea va relua proiectul, deci inca nu se pune problema stabilirii prezentatorului, scrie Curentul.

Faimosul figurant Tolea Ciumac apare in filmul “Made in Romania”, in care joaca si actrita Elizabeth Hurley. Filmarile au avut loc in 2007, la Castel Film, iar Tolea se afla in postura unui politist musculos, intr-un rol de figuratie. Din distributie fac parte mai multi actori romåni, dar si cunoscutul regizor Andrei Zinca, iubitul Danielei Nane. Tolea Ciumac ne-a declarat ca a primit rolul dupa ce s-a prezentat la casting si ca in prezent are de suferit din pricina scandalurilor cu fosta nevasta, pentru ca producatorii nu i-au mai facut nici o oferta de mai bine de un an, scrie Gardianul.

Fostul star din Baywatch, David Hasselhoof, nu se dezice de trecutul sau de cuceritor nici acum, la aproape 60 de ani. A ramas la fel de vrajit de reprezentantele sexului frumos ca in tinerete si raspunde cu entuziasm avansurilor venite din partea pustoiacelor carora le-ar putea fi tata. Recent, actorul a petrecut intr-un club de noapte din Las Vegas si nu a putut rezista tentatiei de a pipai una dintre dansatoarele sumar imbracate. Tanara l-a incitat prin miscari lascive, iar in final au exemplificat o serie de pozitii sexuale in vazul tuturor, afirma Gardianul.

Cantareata Madonna a primit amenintari cu moartea din partea unui grup de teroristi musulmani, dupa izbucnirea conflictului din Fasia Gaza. In urma acestor amenintari, surse din anturajul celebrei artiste au declarat ca aceasta a apelat la serviciile a doua garzi de corp israeliene, pentru securitatea sa si a familiei ei. Madonna este cunoscuta pentru devotamentul ei fata de Kabbala, un cult mistic derivat din iudaism. Revista People sustine ca un site afiliat miscarilor extremiste musulmane l-a citat pe un oficial al Frontului Popular Palestinian care a declarat: “(Ma intrebati, n.r.) daca o voi intalni (pe Madonna, n.r.)? Voi avea onoarea sa fiu primul care o va decapita, daca ei vor continua sa raspandeasca religia lor satanica impotriva islamului”, afirma Gardianul.

Jennifer Lopez a orbit publicul aflat duminica noapte la Beverly Hills pentru a participa la decernarea premiilor Globul de Aur. Vedeta s-a afisat cu o minunata rochie stralucitoare, dar fara verigheta. Cantareata, care a prezentat in deschiderea evenimentului, a orbit publicul cand a aparut cu o rochie de gala auriu-stralucitor, un decolteu in "V" extrem de indraznet si spatele complet gol, scrie Romantica.

Britney Spears le-a facut o oferta specialistilor in internet. Cantareata cea mai celebra a generatiei ei a publicat o oferta de lucru pentru un manager web 2.0. Persoana cautata trebuie sa fie experta a site-urilor MySpace, Youtube, Facebook, Twitter, capabila sa raspunda intrebarilor fanilor, sa modereze comentarille si sa aiba grija ca Britney sa aiba o imagine buna pe net. Pentru a indeplini aceste conditii, cantareata cauta un "tocilar" nebun dupa informatica, care nu traieste decat pentru acest lucru. Postulantul va trebui desigur sa aiba cunostinte foarte bune de limba engleza, scrie Romantica.

Fie din cauza unor declaratii rautacioase, fie pentru ca au refuzat sa dea autografe sau pur si simplu pentru ca si-au barfit colegii, vedetele internationale au fost taxate de fani. Astfel, acestia au votat pe internet topul celor mai urate celebritati ale anului 2008. Primul loc in topul realizat de TMZ il ocupa Paris Hilton, care, chiar daca nu prea intelege politica, a avut grija sa starneasca antipatia tuturor cu declaratii rautacioase la adresa presedintelui ales Barack Obama. Pe locul doi se situeaza Madonna, careia i s-a reprosat faptul ca a transformat-o pe Britney Spears in copia ei fidela. Tom Cruise s-a clasat pe locul trei cu o afirmatie urata la adresa fanilor. Locul cinci este ocupat de nimeni altul decat O.J. Simpson, scrie Click.

Divortul - si ulterior relatia cu tanarul Dani Otil - i-au micsorat Mihaelei capitalul de simpatie. In schimb, familista Andreea Marin urca furibund in inimile romanilor. Astfel, in clasamentul “Cei mai de incredere romani”, intocmit de revista “Reader’s Digest”, fosta “Zana” a urcat in 2008 pe locul 48, dupa ce in 2007 se situa pe pozitia 73. Si sotul ei, Stefan Banica jr., a avut un parcurs ascendent, urcand 8 pozitii, de pe 50, pe 42, scrie Click.

Patronul echipei CFR Cluj, miliardarul Arpad Paszkany, este indragostit lulea, acesta fiind, se pare, si motivul pentru care, recent, a decis sa divorteze de sotia sa, Kinga, alaturi de care a trait aproape douazeci de ani. Anuntat inca de luna trecuta de cotidianul Cancan, divortul lui Paszkany incepe sa devina, de la o zi la alta, tot mai mult o certitudine, cu atat mai mult, cu cat miliardarul a inceput sa se afiseze fara sfiala cu noua sa iubita, o tanara de numai 18 ani, scrie Cancan.

Desi nimeni nu credea ca va reusi sa scape curand de surplusul de greutate pe care l-a acumulat in timpul sarcinii, Nicoleta Luciu a dovedit o ambitie iesita din comun, dand jos, in aproape 4 luni, 30 de kilograme, scrie Libertatea.