Ion Tiriac este bunic pentru a doua oara. Cantareata Anastasia Lazariuc ne-a oferit ieri, in exclusivitate, confirmarea faptului ca fiica sa, Ileana, este din nou insarcinata. Chiar daca burtica tinerei este deja destul de proeminenta, fotografiile recente ale paparazzilor fiind o marturie in acest sens, Ileana a negat cu vehementa existenta unei noi sarcini, scrie Gardianul.

Amy Winehouse cerseste bautura clientilor. Nonconformista cantareata britanica Amy Winehouse a facut-o lata din nou. Desi a declarat ca a renuntat la droguri si alcool, vedeta, care se afla in insula Santa Lucia, unde urmeaza un tratament de dezintoxicare prin sport, a fost surprinsa la un restaurant in timp ce ii ruga pe clientii localului sa comande bauturi alcoolice pentru ea, scrie Cancan.

Botezatu isi vinde «chilotii» la pret redus. In plina criza financiara, Catalin Botezatu a creat o linie de chilotei si boxeri barbatesti, la preturi rezonabile, de numai 15 lei. Bote vine in intampinarea bugetarilor si cu semnificative reduceri de pret la produsele cumparate angro., scrie Click.

Cine ar fi crezut ca sunt complexate? Sunt etaloane de frumusete si de eleganta si cu toate acestea, numeroase vedete se lamenteaza prin presa ca nu sunt deoc multumite de felul cum arata. Se poate spune ca Victoria Beckham detesta sa se uite in oglinda, nemachiata. Si aceasta pentru ca sub stratul consistent de fond de ten, fosta componenta a formatiei Spice Girls ascunde o acnee “de toata frumusetea”, scrie Libertatea.

In rochie de mireasa, Monica Tatoiu a vrut sa se sinucida pentru Florin Calinescu. Daca acum se bucura de un sot iubitor si de un copil pentru care ar face orice, nu la fel de linistita a fost viata blondei in tinerete. Unele surse ne-au povestit ca primul iubit al Monicai ar fi fost actorul Florin Calinescu, care i-a fost coleg de clasa. Chiar ea a recunoscut ce poveste frumoasa de dragoste au trait pe vremea in care erau elevi. Din cate sustin unii si altii, se pare ca cei doi ar fi avut planuri mari, ei urmand sa se casatoreasca. Monica Tatoiu isi cumparase si rochia de mireasa, neavand sa banuiasca ce urma sa o astepte. Pe nepusa masa, tanara care implinise 23 de ani a suferit un soc. Viitorul sot a dat bir cu fugitii, fara prea multe explicatii, lasand-o cu ochii in soare, cu foarte putin inaintea marelui eveniment, scrie Atac.

A mestecat coca cu presedintele. Renumitul regizor american Oliver Stone se afla in aceste zile in vizita in mai multe tari din America Latina, unde filmeaza un documentar despre revolutiile din America de Sud. La intalnirea cu presedintele bolivian Evo Morales, care a durat o jumatate de ora, Stone a avut parte de o surpriza. El a fost invitat sa mestece frunze de coca impreuna cu el, asa cum obisnuiesc sa faca indigenii bolivieni, scrie Cancan.

Ei sunt cartoforii de la Hollywood. Tinand cont de avantajul actorilor la masa de poker, bomba sexy a anilor ‘90 Jennifer Tilly a renuntat la cariera ajungand sa traiasca numai din premiile de la campionatele internationale. Nici Matt Damon si prietenul sau Ben Affleck nu sunt deloc niste adversari comozi, cei doi castigand anul trecut sume frumusele in cazinourile din Las Vegas, scrie Click.

Kate Hudson vrea sa se dezbrace intr-un film. Celebra actrita Kate Hudson a recunoscut ca-i place sa pozeze goala si ca ar vrea sa-si arate trupul si in filme. Fiind intrebata despre felul cum priveste fotografiile nud, frumoasa actrita a declarat: ”Imi plac si voi mai face multe. Am ajuns sa sa apreciez talentul fotografilor. Este o adevarata arta", scrie Libertatea.

Sexy Victoria Beckham in lenjerie. Fosta Spice Girl si-a etalat fizicul finut intr-o prima reclama la lenjerie intima a designerului Giorgio Armani. Victoria a expus un trup de invidiat la ai sai 34 de ani. Mai mult, arata excelent pentru o mamica de trei baieti. Curios e ca, in trecut, diva se plangea ca e groaznica atunci cand e dezbracata, scrie Click.