Tot mai multe romance au fost votate in topuri internationale ale femeilor sexy din ultima vreme. In aceasta categorie a intrat recent si Ana Maria Prodan, pe care englezii au inclus-o in topul international WAG, conform publicatiei "The Spoiler". Romanca este apreciata de straini pentru munca de impresariat, dar mai ales, cum era de asteptat, pentru aparitiile sexy din diverse pictorialuri. Si, in conditiile in care este o aparitie noua in top, Ana Maria a ocupat un loc bun, avand in vedere ca, doar cateva pozitii mai sus, s-a clasat mult mai celebra Jordan, informeaza Curentul.

Vedetele fac si ele ce pot atunci cand cu muzica merge mai greu, cand actoria merge mai greu, si cand te mai afli si in plina criza financiara. Ei, si asa incepi sa mai dai cate o hainuta jos. Sau mai multe. Cristina Rus si-a facut deja o rutina din a se dezbraca pentru diferite reviste. Ultima aparitie: "FHM". La cate asemenea pictorialuri se fac, ne intrebam ce mai e de vazut, afirma Curentul.

Paris Hilton a fost din nou tinta hackerilor, site-ul sau oficial fiind infectat cu un virus care ataca computerele celor care il acceseaza.Pagina oficiala a mostenitoarei, ParisHilton.com, a fost atacata cu un program care infecteza si calculatoarele celor care intra sa citeasca despre Paris. Acest program poate sa fure datele online ale bancilor folosite de utilizatori, potrivit revistei OK!, care incearca sa-i protejeze pe fanii celebrei mosternitoare a imperiului Hilton. Paris a mai fost victima a criminalitatii on line in 2006, cand hackerii i-au decodat telefonul si au publicat pe internet toata lista ei de contacte, afirma Romantica.

Fosta Spice Girl, care si-a jucat propriul rol in serialul "Ugly Betty Spiceworld: The Movie", marturiseste ca nu va avea niciodata o cariera permanenta in actorie din cauza ca nu are talentul necesar. Victoria, care a trait in Los Angeles impreuna cu sotul ei, David, si cu cei trei copii, Brooklyn, Romeo si Cruz- a declarat: "Chiar nu vreau sa joc in filme. Cred ca sunt singura persoana care a trait in Hollywood care nu stie sa joace in filme si nici nu vrea. Am descoperit lumea modei si acest lucru este ceea ce vreau sa fac", scrie Romantica.

Angelina Jolie are motive serioase sa fie geloasa chiar si pe sosia ei angajata, Tiffany Claus, care este model si actrita. In varsta de 28 de ani, Tiffany seamana leit cu Angelina, dar inainte ca aceasta sa slabeasca foarte mult, la culoarea parului si a ochilor, dar si la forma apetisantelor buze cu care vedeta autentica a facut in trecut numeroase "victime" de sex masculin. Tiffany Claus a avut diverse aparitii in publicatiile Maxim, Stuff, Time, Marie Claire, Us Weekly si People. Ea a jucat si in diverse show-uri de televiziune, precum si in productia "Meet the Spartans", unde a jucat rolul Angelinei Jolie, afirma Romantica.

O fotografie nud a Madonnei de acum 30 de ani si pentru care cantareata a primit atunci suma de 25 de dolari ar urma sa fie vanduta la licitatie pentru cel putin 15.000 de dolari. Anuntul a fost facut de Casa Christie’s, organizatorul licitatiei, relateaza Associated Press. Fotografia a fost realizata de Lee Friedlander in 1979 si a aparut in Playboy in 1985, afirma Click.

Britney Spears s-a “imbolnavit” de microbul jocurilor pe calculator inca de acum trei ani, cand era insarcinata. Invitata recent la o emisiune in Japonia, ea a s-a amuzat copios cand s-a vazut personaj de joc karaoke pentru Playstation 2. Daca pentru raperul 50 Cent “jocurile de Playstation cu impuscaturi” sunt un mod de relaxare, ajutandu-l uneori sa compuna piese noi, pentru manechinul britanic Keeley Hazel sunt mult mai mult. Diva, care de curand a pozat la lansarea in Anglia a ultimei variante de consola pentru jocuri, a recunoscut ca “adora jocurile cu curse de masini” si intrecerile pe patru roti, scrie Click.

Cantaretul britanic Boy George a fost condamnat la 15 luni de inchisoare de un tribunal londonez pentru ca a sechestrat un “escort boy” norvegian care a refuzat sa intretina relatii sexuale cu el. Boy George fusese gasit vinovat la 5 decembrie de un tribunal londonez. Fostul star pop, pe numele sau adevarat George O’Dowd, 47 de ani, era acuzat ca l-a incatusat pe norvegianul Audun Carlsen, 29 de ani, de un zid din domiciliul sau londonez si ca l-a lovit, afirma Click.

Mandra nevoie mare de cadoul primit de ziua ei de la Iri, respectiv un Vertu, in valoare de 7.500 de euro, Moni a decis sa nu-l lase din mana nici macar o clipa. Frica de a nu-i fi furat a facut-o pe aceasta sa-l ascunda in decolteu, pe perioada prezentarii evenimentului. Pentru a nu fi deranjata de vibratiile telefonului in caz ca ar fi primit vreun apel, sotia lui Iri l-a lasat pe profil silentios. Dupa ce si-a terminat treaba, Moni si-a scos telefonul din ascunzatoare, observand cu stupoare, ca avea foarte multe apeluri de la Catalin Botezatu, care insista sa vina in clubul Bamboo, acolo unde el deja incepuse distractia. Imbracata in rochia lunga si pompoasa in care a prezentat Balul Operei si insotita de soferul ei, "Ricky Martin", aceasta si-a facut aparitia in jurul orei trei dimineata, afirma Cancan.

Angajatii hotelului din insula Santa Lucia, unde Amy Winehouse este cazata de la sfarsitul lui decembrie, i-au interzis acesteia sa mai puna gura pe alcool. Masura a fost luata la sugestia celorlalti clienti, care se plang ca, atunci cand e beata, Amy ii roaga sa participe la orgii sexuale, scrie Cancan.

Anuntata cu surle si trambite, megapetrecerea modelului britanic Kate Moss a tinut patru zile. Starul, care a implinit joi, pe 16 ianuarie, 35 de ani, a ales sa sarbatoreasca in stil medieval cu porci la protap si "rauri de alcool". In prima zi, Kate si iubitul ei, Jamie Hince, au mers la un restaurant cu specific chinezesc, aflat in centrul Londrei, apoi s-au mutat, cu prietenii, la restaurantul unui hotel, unde au chefuit noua ore.

Printre invitatii de marca care au luat parte la petrecerea maraton s-a numarat si Lionel Richie, tatal adoptiv al actritei Nicole Richie, care i-a cantat lui Kate o serenada atunci cand a fost invitat sa chefuiasca alaturi de ea. "Au baut si au dansat noua ore fara oprire. La plecare, Kate abia se mai tinea pe picioare. O tinea Jamie sa nu cada", a precizat un fotograf care a surprins momentul, scrie Cancan.

Relatia amoroasa dintre mezina presedintelui, Elena Basescu, si Ionut Daniel Gheorghe, alias "Joe", nu mai este un secret! Reporterii Libertatii i-au surprins, sambata seara, pe cei doi indragostiti intrand impreuna intr-o benzinarie din Baneasa si ulterior intr-o cafenea de fite din Dorobanti. Desi la inceputul relatiei nu au vrut ca povestea lor de dragoste sa apara in presa, Elena si Ionut nu s-au ferit nici o clipa de bliturile aparatelor de fotografiat, semn ca mezina familiei Basescu a trecut deja peste despartirea de Hrebe junior si se mandreste acum cu noua ei cucerire. Are si motive! Pe langa faptul ca arata foarte bine, tanarul “Joe” e si foarte bogat. El si-a scos iubita in oras sambata seara, conducand un Bentley Continental GT Sport in valoare de 200.000 de euro!, scrie Libertatea.