Moştenitorul companiei Porsche i-a picat cu tronc româncuţa noastră şi a rămas vrăjit de frumuseţea ei, ambiţionându-se ca pe viitor să o cunoască mai îndeaproape. Miliardarului de 65 de ani i s-au aprins călcâiele după Ferenţ săptămâna trecută, atunci când cântăreaţa a fost invitată să cânte vânătorilor strânşi pe domeniul de la Balc. Invitat de Ion Ţiriac, bossul de la Porsche, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, s-a arătat impresionat de frumuseţea patriei noastre, dar mai ales de cea a româncelor, scrie Atac.

Este adevarat ca are 46 de ani si trei copii din casatoria anterioara cu Bruce Willis, insa Demi Moore arata mult mai tanara decat iubitul ei care numara cu 16 primaveri mai putin. Numeroasele operatii estetice la care a apelat de-a lungul timpului isi spun cuvantul, acrita poate fi usor confundata cu un manechin de 20 de ani. Are un corp de top-model, o piele perfect intinsa, par lung, foarte frumos si ingrijit, iar de garderoba nici nu mai incape vorba, scrie Gardianul.

Cu 20 de ani in urma, se dezbraca pentru prima data in Playboy. Acum, la 41 de ani, se dezbraca aproape complet, fara sa vrea (sau nu?), la plaja. Pamela Anderson a fost suprinsa de paparazzi de la “Daily Mail” in week-end, in compania unui nou iubit, in timp ce stateau la soare si se harjoneau prin nisip. La un moment dat, slipul Pamelei s-a lasat in jos suficient cat sa-i dezgoleasca posteriorul, spre deliciul fotografilor. Nici nu conteza ca poza va face inconjurul planetei, care oricum a vazut la Pamela mult mai mult decat atat. Important e ca starleta e din nou fericita, dupa trei mariaje esuate, scrie Gardianul.

"LA Times" a publicat recent calendarul "Ultimate Top 10", un top al vedetelor care au obţinut cel mai mare profit în decursul anului. Publicaţia a desemnat-o pe Madonna drept cea mai de succes artistă a anului, cu 120 de milioane de dolari adunate în 2008. Pe locurile 2 şi 3 ale topului s-au plasat Celine Dion şi Kenny Chesney, iar pe locul locul 20, Kid Rock, cu "doar" 50 de milioane. Veniturile au fost calculate din vânzările de bilete din concerte, albumele digitale şi de disc vândute, în baza cifrelor înaintate de PollStar şi Nielsen SoundScan. Dacă vânzările de cd-uri i-au adus artistei aproape 13 milioane de dolari, cele de pe internet au adăugat acestei cifre încă 2,3 milioane, scrie Curentul.

Regina muzicii pop nu are niciun gând să se lase detronată prea uşor sau prea curând. Deşi are venerabila vârstă de 50 de ani, Madonna a pozat din nou, la fel de provocator cum ne-a obişnuit. Bandajată, înfăşurată şi cu multe şireturi, fosta soţie a lui Guy Ricthie a pozat pentru promovarea celui de-al 11-lea album din carieră, Hard Candy. Prea fericită nu pare cântăreaţa în pictorial, dar corpul ei lucrat impresionează încă. informeaza Romantica.

În Statele Unite ale Americii se pariază pe aproape orice. Aşa se explică de ce casele de pariuri au lansat pe piaţă provocări cu cote specifice pentru primul divorţ al anului 2009. Conform specialiştilor de la wagerweb.com primii care se despart sunt Tom Cruise şi Katie Holmes. Anul acesta casele de pariuri lansează pariul “primul divorţ al anului”. Astfel, cu cea mai redusă cotă (de 3:2) se lansează Tom Cruise şi Katie Holmes, în cazul cărora aproape că nu rentează să pariezi, pentru că “sunt daţi ca siguri că vor divorţa”, scrie Click.

Britney Spears a fost nevoită să reînregistreze o melodie, noul său single “If You Seek Amy”, după ce mai multe posturi de radio din SUA au ameninţat că nu vor difuza piesa din cauza versurilor sale controversate, relatează site-ul Contactmusic. În această melodie, se aude un cor care spune: “Toţi băieţii şi toate fetele imploră, să o cauţi pe Amy”, însă cântate repede, ultimele cuvinte sună “F..k me”, scrie Click.

Pe vremea când nu erau atât de atenţi la imagine cum sunt astăzi, bărbaţii bine ai show-biz-ului autohton s-au întrecut în a oferi picanterii de alcov. Cine ar fi crezut că actualul soţ al Andreei Marin a avut o partidă de sex în faţa Teatrului Ţăndărică sau că taciturnul Nicu Covaci participa la adevărate orgii cu admiratoare? Cei doi, şi nu numai ei, şi-au asumat tumultuosul trecut sexual în interviurile acordate revistei Playboy în urmă cu opt-nouă ani, interviuri care acum şochează mai mult ca niciodată, afirma Click.

Relatia dintre fotomodelul Naomi Campbell si magnatul rus Vladimir Doronin se afla in impas, controversata vedeta refuzand sa mai faca amor cu iubitul ei. Naomi s-a enervat ingrozitor pe Vladimir din cauza dependentei acestuia de pokerul online, Everest Poker, acesta nedezlipindu-se cat e noaptea de lunga din fata calculatorului si uitand complet de apetisanta lui partenera de viata. Disperata ca acesta nu-i mai acorda atentie, Naomi i-a dat un ultimatum miliardarului rus, dupa cum au dezvaluit surse din anturajul fotomodelului: "Ori pokerul, ori eu. Pana nu renunti la jocul acesta stupid, nu mai facem sex. Prefer sa dorm singura, in alta camera, decat sa stau sa te astept, poate-poate iti faci timp de mine". Se pare ca nu doar dependenta de jocul pe calculator o irita pe Naomi, ci si partenerii de poker online pe care Doronin ii are, in special starleta americana Paris Hilton, despre care fotomodelul nu are o parere prea buna, considerand-o o distrugatoare de relatii. Doronin insa nu joaca poker doar cu Paris, ci si cu alti impatimiti ai jocului online, precum Hugh Grant si Gerard Depardieu, scrie Cancan.

O carte care va apărea în librării luna viitoare, semnată de Mark Ebner, este pe cale să facă din nou vâlvă în viaţa sexuală a lui Paris Hilton. Conform acesteia, există o a doua casetă compromiţătoare cu moştenitoarea lantului hotelier. Se pare ca starleta este surprinsa în actiune, într-un taxi, în New York, anunţă Libertatea. Paris Hilton a cunoscut celebritatea în momentul în care pe piaţă a apărut un film video, în care blonda făcea sex cu Rick Salomon, fostul soţ al lui Shannen Doherty şi al Pamelei Anderson.