Jessica Simpson trece la categoria grea. Acum patru ani de zile, Jessica Simpson avea unul dintre cele mai apreciate corpuri de la Hollywood. Dar vremurile s-au schimbat si cantareata pare o varianta rotunjita a divei de alta data, scrie Romantica.

Pretendentul la Oscar „Milk“, nominalizat si la Premiile comunitatii gay. Sean Penn a fost deja rasplatit pentru ro­lul sau din Milk. A fost nominalizat la Globurile de Aur si Oscar pentru rol principal masculin si premiat la ceremonia organizata de Sindicatul actorilor americani. Acum, pelicula careia si este protagonist, regizata de Gus Van Sant, se afla in carti pentru un nou trofeu. Gay & Lesbian Alliance Against Defamation si-a anuntat nominalizarile pentru editia 2009 a GLAAD Media Awards, scrie Gandul.

”Sexul murdar si certurile curate sunt secretul unei casnicii longevive”. Celebrul actor Kevin Bacon a dezvaluit secretul "murdar" al casniciei sale de 20 de ani cu actrita Kyra Sedgewick. "Trebuie sa pastrezi certurile curate si sexul murdar", a spus Kevin. La acest raspuns, frumoasa lui sotie a zambit aprobandu-l, scrie Libertatea.

Gemenii Brangelinei ies in public. Prilejul? Lansarea din Japonia a ultimului film cu Brad Pittt in rolul principal - “The Curious Case of Benjamin Burton” – care a avut loc pe 27 ianuarie, la Tokyo. Publicul japonez a primit “familia-curcubeu” intr-un mod cat se poate de calduros, iar micutii nu au protestat deloc. Din contra, s-au lasat fotografiati la discretie, cu ochii lor mari, albastri si mirati, scrie Click.

Pamela, in caruciorul pentru rufe. Actrita Pamela Anderson a devenit imaginea colectiei primavara/vara 2009 semnate de Vivienne Westwood. Contra unei sume formate din sase cifre, fostul "iepuras" Playboy s-a lasat fotografiat intr-un parc pentru rulote din Los Angeles. Cea mai socanta dintre imagini o infatiseaza pe Pamela, care este machiata puternic si imbracata sexy, varata intr-un carucior pentru rufe, scrie Cancan.

Geri Halliwell l-a cucerit pe cel mai vanat burlac din Italia. Desi se iubesc doar de doua luni, Geri Halliwell si Fabrizio Politi, de 36 de ani, cel mai vanat burlac din Italia, au ganduri cat se poate de serioase. Armatorul italian, care numai anul trecut a castigat din vanzarea unui iaht 25 de milioane de euro, s-a logodit cu fosta Spice Girl si s-a mutat cu aceasta intr-un apartament din Londra, scrie Click.

Primul sot al Mihaelei Radulescu cauta gagici pe internet. Surse din anturajul lui Bogdan Radulescu ne-au dezvaluit faptul ca acesta se simte singur si a incercat sa-si refaca viata dupa despartirea de Mihaela, insa nici in prezent nu are o relatie stabila. Pentru a-si gasi jumatatea el a apelat si la site-uri de specialitate, cum ar fi www.noi2.ro si www.netlog.com, unde avea profil cu nick-name-ul "coldyce", scrie Cancan.

Sunt impreuna de-o viata! Se stie ca la Hollywood multe vedete isi schimba partenerii de la o zi la alta. Pe de alta parte, unele celebritati se abat de la “regula” si demonstreaza ca iubirea triumfa peste toate greutatile. Printre cuplurile care starnesc invidia prin trainicia sentimentelor lor, campioni sunt actorii Danny DeVito si Rhea Pearlman, care chiar azi sarbatoresc 27 de ani de casnicie, scrie Libertatea.

Brad Pitt, zambitor cu slitul desfacut. Nu mai exista nicio indoiala; gafele se petrec si la case mai mari. Patitul este Brad Pitt care, aflat la Paris, a pozat cu multa naturalete, desi uitase sa-si inchida slitul, scrie Romantica.