Mischa Barton s-a sarutat cu o romanca. Mischa Barton a implinit recent 23 de ani si s-a sarbatorit la Caviar Kaspia, un restaurant din Paris. Prietenii celebri ai actritei, printre care Dita Von Teese, au venit sa o felicite si sa petreaca alaturi de ea. Pe parcurs, probabil din cauza ca au petrecut si au consumat prea mult, lucrurile s-au incins un pic. Dupa ce au dansat impreuna, Mischa si Irina s-au trezit imbratisate si sarutandu-se pe gura. Irina Lazareanu a fost iubita lui Pete Doherty, scrie Click.

Michael Jackson, dat in judecata de regizorul videoclipului “Thriller”. Cunoscutul cineast american John Landis, regizor si coscenarist, in 1983, al videoclipului clasic “Thriller”, al lui Michael Jackson, l-a dat in judecata pe celebrul cantaret, pe motiv ca acesta nu i-a platit cota corecta de 50% din profiturile nete obtinute in urma vanzarii videoclipului si a unui documentar care prezinta realizarea acestuia, scrie EvZ.

Shakira, inselata cu iubita lui Paris Hilton. Presa americana dezvaluie ca solista a fost inselata in amor de logodnicul ei, fiu de presedinte, Antonio de la Rua. Acesta a calcat stramb in 2007, cand, din cauza neintelegerilor pe care le avea cu Shakira, s-a refugiat in bratele modelului si prezentatoarei venezuelane de televiziune Eglantina Zingg, o tipa lipsita de inhibitii, care a fost partenera de orgii sexuale a controversatei starlete americane Paris Hilton, scrie Cancan.

John Travolta, santajat de un paramedic. Un asistent medical al serviciului de ambulanta din Bahamas a fost pus sub acuzare pentru tentativa de extorcare a sumei de 25 de milioane de dolari de la John Travolta, sub amenintarea ca va publica fotografii compromitatoare cu fiul acestuia, care a fost gasit mort la 2 ianuarie in timp ce se afla in vacanta cu familia sa in arhipelag, scrie Click.

Jennifer Aniston a refuzat o oferta de 4 milioane$ pentru a poza in Playboy. Actrita Jennifer Aniston a refuzat o oferta de 4 milioane de dolari pentru a poza goala pentru Playboy. Hugh Hefner, fondatorul Playboy, ar fi contactat-o pe Aniston dupa ce vedeta din serialul ”Friends” a aparut goala pe coperta revistei GQ, cu exceptia unei cravate plasate strategic, scrie Libertatea.

Catherine Zeta-Jones se spala pe cap cu bere. Desi este imaginea produselor cosmetice Elizabeth Arden, Catherine Zeta-Jones isi pastreaza frumusetea cu ajutorul unor remedii ieftine si la indemana oricui. Recent, actrita a povestit ca nu se spala pe par decat cu bere, fiindca ii face parul stralucitor, scrie Cancan.

Super Luciu, prima poza cu fiul si iubitul. La doar 4 luni de cand a adus pe lume primul sau copil, pe Zsolt jr., Nicoleta Luciu a acceptat sa se lase fotografiata alaturi de bebelusul sau, care pe 22 ianuarie a implinit 4 luni, dar si de iubitul sau, omul de afaceri Zsolt Csergo. Cel mai nou numar al revistei Viva va ofera un pictorial incendiar cu cei trei, acestea fiind si primele poze sexy ale Nicoletei, dupa ce a slabit 40 de kilograme in doar 3 luni, scrie Click.

Courteney Cox nu iese ziua din casa de teama sa nu faca riduri. Courteney Cox a marturisit ca prefera sa iasa la plimbare seara, pentru a evita razele soarelui, care au un efect distrugator pentru tenul ei. "Am constatat pe propria piele ca este mai bine sa ies din casa pe inserat, pentru ca, indiferent cat de mult m-as proteja, daca ma bate prea mult soarele, ma umplu de riduri. Iar la Los Angeles acesta este un lucru foarte grav", spune vedeta din "Prietenii tai", potrivit Libertatea.

Oana, ce te mai ling barbatii! Pasionala din fire, Oana Roman nu se sfieste sa-si arate sentimentele in public, nu de putine ori fiind surprinsa de paparazzi in ipostaze fierbinti cu diversi barbati. Chiar daca, momentan, nu are un iubit, fiica fostului premier si-a lasat unul dintre amici sa o sarute pasional pe san, in vazul lumii, scrie Click.

Amy Winehouse, topless. Amy Winehouse se simte bine in ultima vreme. Pare-se ca starea de spirit se vede si in starea fizica a cantaretei, care arata pe zi ce trece mai bine. In ultimele doua luni, Amy a petrecut mult timp la plaja la St. Lucia, de cele mai multe ori... topless, scrie Libertatea.