Fostul impresar al Columbencei: "Mi-a oferit servicii sexuale". Scandalul izbucnit in primavara anului trecut intre Monica Columbeanu si cel care sustine ca i-a fost manager cat timp ea a lucrat in Italia, Antonello de Gennaro, ia o noua turnura, mult mai grava. Italianul s-a aratat jignit de afirmatiile Monicai, care a declarat zilele trecute ca o persoana necunoscuta o suna pe telefonul mobil si o injura in limba italiana. De Gennaro a considerat ca sotia lui Irinel Columbeanu s-a referit la el, asa ca a ripostat dur, afirmand despre vedeta din Romania ca e e o fosta “dansatoare in poala din Bacau”, care si-a oferit serviciile sexuale pe vremea cand se afla la Roma si la Milano, informeaza Libertatea.

Amantul Andreei Mantea a bagat divort pentru ca sotia ii vorbea urat. Iubitul Andreei Mantea pune punct definitiv casatoriei, aducand acuzatii grave la adresa femeii cu care a impartit bune si rele. El a scris in cererea depusa la instanta ca divorteaza fiindca nevasta il teroriza cu scenele de gelozie, ii vorbea urat si era extrem de rece fata de el, scrie Cancan.

Patrick Swayze nu renunta la tratament. Purtatorul de cuvant al actorului Patrick Swayze neaga stirile aparute in presa din SUA potrivit carora starul ar fi renuntat la chimioterapie. "Patrick continua sa faca tratament", a declarat purtatorul de cuvant. Revista National Enquirer a publicat saptamana aceasta o stire in care a anuntat ca Swayze, starul recent lansatului serial "The Beast", a renuntat la chimioterapie si la celelalte tratamente medicamentoase, dupa ce medicii i-au spus ca nu pot opri evolutia cancerului pancreatic de care sufera. "Doctorii nu mai pot face prea mult pentru el. Rezultatele sunt incerte, iar scopul este sa il facem pe Patrick sa se simta confortabil", a declarat un prieten al actorului, citat de Libertatea.

Gina Pistol confirma relatia cu atacantul Ciprian Marica. "Il iubesc sincer si nu ma intereseaza banii lui". Vedeta "Playboy" a admis ca traieste o poveste de dragoste cu atacantul lui Stuttgart, dar vrea ca relatia lor sa fie cat mai discreta. Asa cum Cancan a anuntat ieri in exclusivitate, Ciprian Marica s-a cuplat la inceputul acestui an cu Gina Pistol. Vedeta "Playboy" a recunoscut relatia cu atacantul lui Vfb Stuttgart si a dezvaluit modul cum au decurs lucrurile. "Ne-am cunoscut in urma cu o luna, dar impreuna suntem doar de doua saptamani. Am fost intr-adevar la el, la Stuttgart, si ne-am dat seama ca ne intelegem foarte bine. Am hotarat de comun acord sa pastram cat mai discreta relatia, si, chiar daca acum s-a aflat, la fel vom proceda in continuare", a declarat Gina, care a mai precizat: "Stiu ca multi imi pun in carca faptul ca am avut relatii cu barbati cu bani si trag concluzii pripite. Banii au fost ai lor si au ramas la ei in continuare. Din toate aceste relatii eu nu m-am ales cu nimic, asa ca toate aceste comentarii la adresa mea sunt doar rautati gratuite. Pe Ciprian il iubesc sincer si nu ma intereseaza banii lui", scrie Cancan.

Anthony Edwards isi doneaza salariul copiilor din Africa. Anthony Edwards, vedeta din serialul "Spitalul de urgenta", a fost de acord sa apara in ultimele episoade ale acestei productii de succes cu o singura conditie - ca banii care i se cuveneau pentru filmari sa fie donati unei organizatii caritabile care ajuta copiii africani, scrie Libertatea.

Oana Zavoranu ii vrea nasi pe Bahmuteanca si Prigoana. Vedeta a dat de inteles ca stabilitatea din ultima vreme a cuplului celebru pentru numeroasele despartiri si impacari a facut-o sa-i doreasca pe cei doi ca parinti spirituali. Daca exact in urma cu doi ani Oana Zavoranu si Pepe i-au dat pas cuplului Bahmuteanu-Prigoana, care se oferise sa-i cunune, acum au revenit la sentimente mai bune. Mai nou, Oana Zavoranu li se adreseaza celor doi cu apelativul "nasica Adriana" si "nasul Silviu". Chiar daca nu au discutat nimic concret in acest sens, la emisiunea de la Antena 1 "Un Show Pacatos", de joi seara, Oana a dat de inteles ca ia in calcul aceasta varianta. Dupa cum a si recunoscut, schimbarea de atitudine se datoreaza faptului ca, in ultimii ani, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana nu s-au mai certat, ba chiar au devenit parinti si asteapta si cel de-al doilea copil, scrie Cancan.

Jennifer Aniston, gazda Premiilor Oscar? Jennifer Aniston a primit o propunere care, pe de-o parte, o bucura, iar pe de alta parte - o pune intr-o mare dificultate, dupa cum sustine o publicatie de peste Ocean. Vedeta a fost rugata sa fie gazda Premiilor Academiei Americane de Film, fapt ce ar crea unele momente incordate pe scena, in spatele acesteia, dar si pe "covorul rosu", intrucat printre nominalizatii la importanta distinctie se afla atat fostul ei sot, Brad Pitt, cat si vesnica rivala, Angelina Jolie, scrie Libertatea.

Pamela Anderson a facut sex in masina. Vedeta a fost surprinsa de paparazzi in pozitii care au dat loc banuielilor, in parcarea unui local din Malibu, impreuna cu un barbat necunosut. Cand a vazut bliturile fotografilor, Pamela s-a ridicat brusc din poala partenerului, incercand sa-si aranjeze rochia si parul ravasit, scrie Cancan.

Travolta, vinovat de moartea fiului? Dupa ce au sunat speriati la salvare, cand au vazut gravitatea loviturii la cap a micutului Jett, John Travolta si sotia sa Kelly Preston s-au opus transportarii la spital a copilului, se arata intr-un document al paramedicilor veniti la resedinta actorului din Bahamas, pe 2 ianuarie. Daca acesta ar fi ajuns mai repede este posibil sa fi existat sanse de a fi salvat, scrie Click.

Oana ne arata "pasarica". Din batrani se spune ca fiecare om are o pasarica la cap, unii au un stol. Din ultima categorie face parte si Oana Zavoranu care a cugetat sa apostrofeze Patriarhia pentru ca a indraznit sa o mustre. Aceasta s-a imbracat in straie de calugarita pentru a-i tine ifosele unei paparude de barbat... care de fapt se vrea femeie. Ea este biba si nu stie cu ce a gresit. Asa ca face ce stie ea mai bine, isi bate fundul cu o mai mare lingura de lemn care are trebuinta in oala cu sarmale si nu pe partea dorsala, scrie Atac-Online.