Nu au mai fost fotografiati de mai bine de o luna, dar in aceasta ipostaza, Madonna (50) si modelul brazilian Jesus Luz (22) alimenteaza din nou zvonurile ca ar avea o relatie amoroasa. Acum doua zile, cantareata a parasit un restaurant din New York la bratul presupusului sau iubit, dupa ce petrecusera o ora impreuna, la o cina romantica. Cuplul a luat masa in localul Marcelleria din Manhattan, iar apoi vedeta si-a dus copii la o tura prin magazine. „Daily Mail” a remarcat ca Madonna este mandra posesoare a unei genti Louis Vuitton, modelul Speedy de culoare rosie, care costa 1.400 de dolari. Se pare ca Jesus a plecat cu Madonna la Londra, unde manechinul isi va sarbatori ziua de nastere, scrie Gardianul.

Lantul de restaurante Nobu din New York, ce apartine actorului Robert De Niro, va plati daune de 2,5 milioane de dolari angajatilor lui, care i-au acuzat pe cei din conducere ca i-au obligat sa imparta cu ei bacsisurile si ca nu le-au platit orele suplimentare. Aceasta intelegere a fost incheiata dupa ce doi chelneri au dat in judecata acest lant exclusivist de restaurante cu specific japonez, in 2007, in numele sutelor de angajati care lucreaza in cele trei localuri Nobu din New York. Lantul de restaurante Nobu, pe care Robert De Niro l-a fondat impreuna cu maestrul bucatar Nobu Matsuhisa, a inaugurat primul local in cartierul Tribeca din New York, in 1994. Lantul Nobu s-a extins ulterior si numara in prezent 16 restaurante in lume, scrie Curentul.

Madonna si Guy Ritchie, acum divortati, au audiat impreuna conferinta de la Centrul Kabala din New York. Desi au sosit separat, cei doi au stat impreuna cu copiii lor in interiorul centrului. O sursa apropaiata cuplului a declarat ca relatiile dintre ei nu mai sunt tensionate. Desi isi petrece o mare parte din timp la Londra fiind ocupat cu filmari, Guy vine des in SUA pentru a-si vizita copiii si pe Madonna. Conform surselor se pare ca ei au convenit sa nu se mai jigneasca in public si sa aiba o relatie mai calda, de dragul copiilor, scrie Romantica.

Blonda, originara din Turnu Severin, a renuntat de bunavoie si nesilita de nimeni la confortul financiar din industria XXX, pentru a face cariera in televiziune. Oana Oprea, alias Eva Kent, a acceptat sa debuteze miscandu-si formele la emisiunea lui Dan Capatos, talent rasplatit cu 500 de euro lunar, scrie Click.

Cantareata Melanie Brown, fosta compnenta a trupei Spice Girls, nu se mai judeca cu actorul american Eddie Murphy pentru paternitatea copilului ei in varsta de aproape doi ani. Murphy a refuzat sa accepte ca este tatal micutei Angel Iris, nascuta pe 3 aprilie 2007, fapt ce a condus la proces. Testul ADN a confirmat paternitatea actorului, care s-a inteles cu Melanie B, pe cale amiabila, sa plateasca o anumita suma de bani pentru cesterea fetitei, primind, in schimb dreptul, de a o vizita regulat, afirma Click.

Loredana Groza se poate mandri ca are o fiica speciala. Inca de cand era micuta, Elena a inceput sa isi testeze puterile paranormale pe cartile de joc, iar acum, la numai 11 ani, face adevarate demonstratii, dar numai in familie. Elena a inceput initial sa-si testeze puterile cu o pereche de carti de joc, iar acum, daca se concentreaza, poate chiar sa ridice diverse obiecte mult mai grele si sa le tina lipite de palme, scrie Click.

La exact un an de la casatorie, presedintele francez Nicolas Sarkozy recunoaste intr-un interviu acordat revistei franceze “Le Point”, ca “sotia ii cunoaste si influenteaza gandurile”. Mai mult decat atat, cei doi se consulta inainte ca presedintele francez sa ia “decizii importante”. “Acord o mare importanta lucrurilor pe care mi le spune sotia mea. Viziunea ei vine sa imi largeasca perspectiva si sa imi clarifice gandurile atunci cand trebuie sa iau decizii importante”, a declarat presedintele francez, afirma Click.

Nikita a incasat de la reporterii nostri 800 de euro pentru a o "comercializa" pe Eva Kent, pe numele ei real Oana Oprea, asistenta lui Dan Capatos la emisiunea "Un Show Pacatos", fara ca aceasta sa stie, lucru pentru care Oana se gandeste sa o dea in judecata pe Nikita. Insa "proxeneta" nu s-a oprit aici, cerand bani pentru alte vedete despre care spunea ca se prostitueaza, fiind filmata cu camera ascunsa. Una dintre persoanele publice despre care Nikita spunea ca intretine relatii sexuale contra cost a fost Marinela Nitu. "Sa aiba rabdare ca, daca are rabdare, omul le f... pe toate. Da' sun pe cine vrei tu. Pe Marinela Nitu, aia cu buze mari. Tre' sa mai pui ceva la Nitu, ca s-a facut fitoasa", spunea Nikita, afirma Cancan.

Vedeta evita sa fie agatata la "locul de munca". Cosmina isi concentreaza toata energia asupra rolului de MC, pe care il indeplineste cu brio, in fiecare sambata noapte, in clubul Shade. Pe langa domnii care incearca sa intre in gratiile Cosminei, exista si doamne care frecventeaza special clubul pentru a o vedea in actiune pe Pasarin, scrie Cancan.

Pagina de internet a cantaretei Elena Gheorghe, care va reprezenta Romania la Eurovision 2009, a fost ieri tinta hackerilor care au postat un mesaj dur la adresa acesteia, dar si a juriului, care a trimis-o in etapa finala a spectacolului, de la Moscova, scrie Libertatea.