Oana Zavoranu s-a dezbracat in Dorobanti. Vedeta apeleaza la anumite trucuri atunci cand vrea sa-si impresioneze asistenta. Dupa ce a defilat prin zona Unirii in rasa de calugarita, fiind taxata de catre reprezentantii Patriarhiei, in urma cu doua zile sotia lui Pepe s-a afisat intr-o tinuta specifica sezonului estival. Din cauza faptului ca gesticula incontinuu in timpul discutiei pe care o avea cu prietenul ei si, de ce nu, pentru a impresiona, vedeta s-a dezbracat, ramanand doar intr-un maieut de vara. Eforturile acesteia par ca si-au atins scopul. In urma discutiei avute, bruneta a reusit sa obtina un contract cu o revista glossy, in care o sa apara, cat de curand, intr-un pictorial care va starni multe controverse, scrie Cancan.

Monica a defilat sexy sub ochii italianului. Monica a facut furori pe podiumul de la Roma, marti seara, ea bifand, astfel, cea de-a treia aparitie in show-urile de moda din Italia. La eveniment a fost prezent si Antonello de Gennaro, impresarul care i-a terfelit imaginea in ultimele zile, dar, surprinzator, acesta nu a avut curajul sa se apropie de ea, scrie Click.

Cate Blanchett, nerabdatoare sa fie linsa de milioane de australieni. Actrita australiana Cate Blanchett a declarat ca abia astepta sa fie linsa de milioane de australieni. Cand se va intampla acest lucru? Ei bine actrita nu mai are mult de asteptat. Foarte curand in tara ei natala vor aparea timbrele pe care aceasta este surprinsa in doua ipostaze : una din filme, cealalta din viata reala. "Voi fi linsa de milioane de australieni si abia astept", a glumit Cate, potrivit Libertatea.

Scarlet e la fel de sexy si bruneta. Scarlet Johansson a atras privirile tuturor la premiera noului sau film, He's Just Not That Into You, mai ales ca aceasta si-a schimbat culoarea parului. Diva a ales sa devina bruneta iar costumatia ei, o rochie Oscar de la Renta, le-a eclipsat pe colegele de platou Drew Barrymore si Ginnifer Godwin, dar si pe frumoasa Jennifer Aniston, care a ales neinspirat un sobru costum Burberry, scrie Romantica.

Jessica Parker nu divorteaza de dragul banilor. Cunoscuta actrita din serialul "Totul despre sex" Sarah Jessica Parker nu este hotarata daca sa puna sau nu capat mariajului de 11 ani cu actorul Matthew Broderick. Chiar daca relatia dintre cei doi a devenit un "scandal continuu", asa cum spun prietenii cuplului, mai ales dupa ce actorul a inselat-o cu o tanara in varsta de 25 de ani, actritei ii este teama sa nu isi piarda averea de peste o suta de milioane de dolari, in urma divortului, la partaj, scrie Cancan.

Angelina Jolie vrea sa ramana gravida din nou! Angelina Jolie urmeaza un regim special pentru a ramane din nou insarcinata, conform presei din SUA. Actrita, care creste deja sase copii impreuna cu iubitul ei Brad Pitt, urmeaza o dieta stricta pentru a se asigura ca va ramane insarcinata pana la vara, scrie Libertatea.

Mel B, satisfacuta sexual doar de sot. Fosta Spice Girl a simtit nevoia sa-si ridice sotul, Stephen Belafonte, in slavi. Ea a sustinut ca acesta e singurul barbat din viata ei care a satisfacut-o sexual. "Ii voi fi intotdeauna credincioasa lui Stephen, pentru ca ma satisface sexual ca nimeni altcineva. Ma face sa ma simt cu adevarat femeie. Pana la el nu am cunoscut niciun alt barbat care sa aiba un apetit sexual mai mare decat al meu", a afirmat Mel B, potrivit Cancan.

Castelul din Italia al Carlei Bruni-Sarkozy, vandut unui seic arab. Familia primei doamne a Frantei, Carla Bruni Sarkozy a vandut castelul din Italia unui seic arab pentru suma de 9 milioane de euro. Mama sotiei presedintelui francez Nicolas Sarkozy s-a declarat mai mult decat incantata ca a gasit un cumparator pentru castelul de care nu mai avea nimeni din familie nevoie, scrie Libertatea.

Brandusa Novac arata ca un «redneck», Elena Udrea, mediocra. Criticul de moda Alin Galatescu a facut o noua analiza vestimentara a catorva femei din politica, iar de data aceasta „victime” i-au cazut Brandusa Novac si Elena Udrea. Despre prima, Galatescu spune ca arata ca un „redneck” din cauza costumului gri plictisitor, accesorizat cu niste nasturi rosii „oligofreni”. In ce o priveste pe doamna ministru Udrea, analistul este de parere ca arata mediocru si anost, incercand un look decent care nu i se potriveste, scrie Gardianul.