Iubita lui Tiriac se duce la azil. Cu siguranta, n-a avut talentul si sarmul lui Ilie Nastase, dar s-a priceput de minune sa-si joace sansa, in orice domeniu. Mai degraba un personaj interesant pentru sexul frumos, Ion Tiriac s-a apropiat, acum 45 de ani, si de Victorita Dumitrescu, vedeta nationalei de handbal feminin. La decenii distanta de acea poveste de iubire, destinul s-a dovedit partinitor cu cei doi: Țiriac a ajuns un mare afacerist, in timp ce Victorita, macinata de boli si singura pe lume, se va interna intr-un camin de batrani, scrie Libertatea.

Gina catre Marica: "Nu ma mai injura, nesimtitule!".Atacantul lui Vfb Stuttgart a avut o iesire nervoasa din cauza faptului ca iubita nu-i raspundea la telefon, dar vedeta "Playboy" l-a pus la punct. Unul dintre cele mai interesante cupluri de vedete, Marica-Gina Pistol, traieste intens fiecare clipa, pentru ca "iubaretii" nu au mai mult de o luna impreuna. Asta par sa spuna ultimele evenimente petrecute intre cei doi. Desi plecase in Germania pentru a fi alaturi de Ciprian pentru o saptamana, Gina s-a intors mai devreme in tara, iar miercuri a iesit la un restaurant cu niste prieteni. Prinsa in discutie cu amicii, vedeta "Playboy" nu a bagat de seama ca Marica ii trimisese mai multe mesaje. A observat tarziu, abia dupa ce telefonul i-a sunat de cateva ori. A raspuns. La capatul celalalt era Ciprian. "Buna....", atat a apucat sa spuna Gina. A urmat apoi o pauza de cateva secunde si a continuat: "Hai, mai, nu ma mai injura, nesimtitule". A urmat apoi o scurta conversatie intre cei doi, iar la final, "Bine, te pup!", scrie Cancan.

Piticul-porno e un dur la serviciu. Iulian Barbu are o viata linistita, atunci cand nu apare in ametitoarea lume a showbizului. Astfel, acasa, la Craiova, el merge zi de zi, de la opt dimineata, la munca, la un service auto, unde lucreaza ca magazioner si este responsabil cu aprovizionarea cu piese de masina necesare reparatiilor. Si, spun angajatii de acolo, este un “tip foarte dur, care nu glumeste niciodata cand este vorba de munca”, noteaza Libertatea.

Delia participa la intalniri aranjate. Zilele trecute, blonda a iesit sa se distreze alaturi de buna ei amica, Monica, si noul iubit al acesteia. Si, pentru ca Delia sa nu se simta stinghera, barbatul si-a invitat varul sa li se alature. Recent, Delia Matache a fost protagonista unei intalniri la dublu pusa la cale de prietena ei cea mai buna. Cantareata a fost invitata in oras de Monica Munteanu care a anuntat-o ca va iesi impreuna cu noul ei iubit, Ciprian Cerbulescu. Cei doi sunt impreuna de cateva saptamani si petrec foarte mult timp impreuna, insa par sa fi gasit solutia ideala pentru a nu o face pe celebra lor amica sa se simta stinghera. Paparazzii CANCAN au surprins-o pe Delia, la ceas de seara, in compania prietenilor ei Monica si Ciprian, dar si a unui tanar despre care am aflat, ulterior, ca este varul lui Cerbulescu.

Moni nu a mai ajuns la Papa Benedict din cauza scandalului cu Antonello. Monica Columbeanu s-a intors, miercuri seara, din Italia, unde a participat la o prezentare de moda pentru cunoscutul designer italian Roberto Balestra. La sosirea pe aeroportul Otopeni, Monica a fost intampinata de ziaristi si a acordat cateva interviuri. De la aeroport, sotia omului de afaceri Irinel Columbeanu, a facut un adevarat tur de forta la emisiunile “Povestiri adevarate”, de la Acasa, apoi a intrat in direct la “Un show pacatos”, de la Antena 1. Vedeta fost invitata sa vorbeasca despre scandalul declansat in Romania de Antonello de Gennaro, care s-a prezentat drept impresarul ei in Italia. In timp ce Monica se afla la emisiuni, sotul sau, Irinel Columbeanu, care a trimis soferul s-o ia de la aeroport, sarbatorea in Clubul Bamboo ziua de nastere a lui Joshua Castellano, proprietarul clubului si a Ralucai Sandu, alaturi de alti invitati, scrie Libertatea.

Corina revine pe scena dupa sase luni de pauza. La aproape trei luni de cand a devenit mamica, artista a hotarat sa inceapa concertele. Pentru a nu lipsi prea mult de acasa, Corina accepta sa cante doar in localitati cat de cat apropiate de Bucuresti. In aceasta sambata, ea va avea intalnire cu fanii la Busteni, noteaza Cancan.

Cristiana Copos: «Nu sunt suparata pe George». Cristiana Copos pare sa creada ca nu a fost inselata de sotul ei, desi omul de afaceri a fost surprins, din nou de ziaristi, iesind din blocul Elenei Stoica, femeia banuita ca este amanta lui, scrie Libertatea.

Nevasta lui Paszkany: «Se va plictisi de amanta!». Patronii din fotbal isi insala sotiile. Nevestele “bosilor” din fotbal reactioneaza diferit cand vine vorba despre amantele sotilor. “E mai mult decat pot suporta”, declara Cristiana, sotia lui George Copos. In schimb, Kinga Paszkany, sotia patronului echipei CFR Cluj, tolereaza infidelitatile sotului. Desi sotul ei isi face de cap cu o tanara de 19 ani, femeia sustine ca nu se va desparti de omul de afaceri ardelean pentru ca acesta i-a promis ca nu ii va face un copil amantei sale, scrie Click.

Diamante si catuse cu puf roz pentru Raluca Sandu. Peste 1.000 de invitati au chefuit in noaptea de miercuri spre joi la petrecerea data de Joshua Castellano si Raluca Sandu in clubul Bamboo din Capitala, cu ocazia zilelor lor de nastere. “Ii multumesc prietenului meu, Joshua, pentru aceasta seara. Totul este magnific”, ne-a declarat fiica presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu. Raluca a fost rasfatata serii, ea primind cadouri care mai de care: 500 de trandafiri albi si rosii, parfumuri in editie limitata, bratara si colier cu diamante si multe, multe alte accesorii vestimentare. Mai special a fost cadoul primit de la prietena ei cea mai buna: o pereche de catuse cu puf roz pentru indeplinirea diferitelor fantezii sexuale, scrie Libertatea.

Madonna, invidioasa pe frumusetea propriei fiice? Ipoteza socanta lansata de revista americana OK!: Madonna este invidoasa pe fizicul fiicei Lourdes. Cantareata de 50 de ani nu suporta gandul ca fata, care a implinit 12 ani in octombrie, ar putea fi mai frumoasa decat ea. Se pare ca acesta este motivul pentru care i-a interzis sa se aranjeze, sa isi penseze sprancenele si sa aiba propriul hair-stylist. „Cred ca Madonna nu poate suporta ca Lourdes se transforma intr-o adolescenta frumoasa. Pare invidioasa pe fizicul si tineretea ei”, a declarat o sursa, noteaza Click.

Cosmina Pasarin si-a luat fusta de balerina din Spania. Cosmina Pasarin a facut furori cu noua ei fusta neagra de balerina, pe care si-a cumparat-o, recent, din Spania. “In perioada in care am fost in Barcelona, se organiza un targ de accesorii extravagante de petrecere. La o taraba am vazut o fustita de balerina si m-am indragostit pe loc de ea”, spune Cosmina. Vedeta se mandreste cu noua ei achizitie pe care a dat doar 50 de euro. Din pacate, ea nu o mai poate purta prea curand, deoarece prietenele ei i-au luat-o si au dus-o la croitor pentru a-si face si ele acelasi model, scrie Libertatea.

Angelina: "Prefer sa ia Brad Oscarul!". Desi atat Angelina Jolie, cat si Brad Pitt au fost nominalizati, anul acesta, la premiile Oscar, celebra actrita a marturisit ca ar prefera ca partenerul ei de viata sa castige premiul decernat de Academia de film americana. Jolie, in varsta de 33 de ani, care a castigat deja premiul Oscar in 2000, pentru prestatia ei din filmul "Tinerete furata/ Girl Interrupted", a marturisit ca este incantata de aceasta noua nominalizare, dar ca ar prefera ca de aceasta data sa castige partenerul ei de viata, actorul Brad Pitt, scrie Libertatea.