Negocierile dintre producatorii “Dansez pentru tine” si Monica Columbeanu stagneaza. Pe langa faptul ca nu i-au gasit un partener pe masura, se pare ca sotia lui Iri ar fi pretins un onorariu mult prea mare. Monica Columbeanu a negociat la sange cu PRO TV un contract cat mai avantajos, dar se pare ca rezultatele nu sunt de partea ei. Potrivit site-ului sandy-bell.com, sotia lui Iri a pretins un onorariu de peste 20.000 de euro pentru cele opt editii ale emisiunii, in contextul in care cel mai bine platite vedete de pana acum au primit 1.500 de euro, respectiv 12.000 de euro pentru intreaga editie, scrie Click.

Povestea de dragoste cu Andrei Alexandru Tardea, un barbat insurat, care in trei luni va deveni tatic pentru a doua oara, si mai ales faptul ca secretul ei amoros a iesit rapid la iveala au pus-o pe Andreea Mantea intr-o lumina nefavorabila in Antena 1. Potrivit surselor din post, recent a avut loc o sedinta in cadrul careia s-a dezbatut situatia vedetei "Playboy". Se pare ca in urma intrevederii s-a luat in calcul concedierea Andreei, mai ales ca imaginea ei in acest moment nu se mai potriveste cu formatul emisiunii "Din Dragoste", afirma Cancan.

A aparut pe piata pictorialul pe care Madonna l-a realizat impreuna cu modelul brazilian Jesus (22 de ani), pentru revista “W”, iar acum intelegem de ce toata lumea a tras concluzia ca cei doi au o relatie mai mult decat profesionala. In poze, vedeta apare in ipostaze provocatoare alaturi de mai tanarul manechin: intr-una dintre ele chiar se saruta cu el, pe cand in alta il priveste cum apare aproape gol in fata ei, acoperit doar de un prosop. Daca e real sau doar o regie stabilita de fotograf, greu de spus. Cert este ca Madonna a fost vazuta tot mai des in compania lui Jesus in ultimele saptamani, scrie Gardianul.

Jennifer Lopez vrea sa isi distanteze cariera de cea a lui Marc Anthony, pentru ca „ea nu a mai scos niciun hit de cånd este cu el“. O sursa a declarat, pentru televiziunea de stiri MSNBC, ca Jennifer Lopez va fi producator de film, la Fox TV, pentru un serial Rebel - un remake dupa telenovela care descrie viata unei trupe de muzica pop formata din studentii unui liceu privat de elita. „Cariera lui Jennifer nu mai are succes de cånd este cu Marc. Oricåt incearca nu poate sa mai fie fata de cartier (Jenny from the Block)“, a afirmat sursa. Jennifer Lopez va fi si producatorul filmului „Plan B“, care va fi regizat de Alan Poul. Filmarile vor incepe in mai si filmul se doreste a fi lansat in ianuarie 2010. Proiectele „Rebel“ si „Plan B“ sunt asociate la Nuyorican Productions - compania pe care Lopez a fondat-o alaturi de impresarul ei, Benny Medina, afirma Curentul.

Mirabela Dauer nu a vorbit niciodata pana acum despre cosmarul trait in timpul celei de-a doua casatorii. De cateva zile, in presa a izbucnit un scandal monstru, care o are protagonista pe Mirabela Dauer. Cel de-al doilea sot, regizorul Traian Popovici, sustine ca, in tinerete, a prins-o pe interpreta in pat cu un alt barbat. De asemenea, Mirabela Dauer a mai fost acuzata ca nu a mai vrut sa-l vada pe Dan Alexandru, fiul ei pe care-l alinta Nanu, timp de 33 de ani. Azi, cantareata s-a hotarat sa rupa tacerea si sa vorbeasca in premiera, in Libertatea, despre cosmarul trait in acea perioada, scrie Libertatea.

Politistii care au anchetat cazul au declarat ca Rihanna a suferit rani la cap si corp, alegandu-se in urma atacului cu umflaturi, vanatai, contuzii si nasul spart. Nu este prima data cand aceasta este vazuta cu urme pe corp, ea a mai fost surprinsa cu urme de muscaturi pe brate si degete. Rihanna a parasit spitalul luni seara pe usa din spate, pentru a-i evita pe fotografi. Ea si-a anulat concertul pe care urma sa-l sustina la sfarsitul acestei saptamani la Kuala Lumpur, Malayezia, scrie Libertatea.

Angelina Jolie a uitat intr-o camera de hotel o pereche de cercei a caror valoare e de circa 1.5 milioane de dolari. Este vorba despre cerceii pe care actrita i-a purtat duminica la decernarea premiilor BAFTA. Angelina si-a dat seama ca-i lipsesc bijuteriile in momentul in care se urca in avion sa plece din Londra si a sunat disperata la hotel. Potrivit receptionerului actrita era foarte agitata si l-a implorat sa caute cineva cerceii in camera de hotel, scrie Libertatea.

Multe dintre frumoasele show-bizului de la noi au practicat in trecut meserii de care astazi nu mai vor nici macar sa-si aminteasca. “Dive” precum Anna Lesko, Magda Ciumac sau Daniela Crudu au fost “ridicate” direct de la bara de striptease de cate un iubit generos, precum miliardarul Irinel Columbeanu si printul Andrei Ratiu, sau de catre un bodyguard sagetat de Cupidon, ca Tolea, informeaza Click.