Alina (ex-A.S.I.A.) isi invata prietenele cum sa stoarca barbatii de bani. Fosta componenta a trupei A.S.I.A., Alina Crisan, a devenit mult mai pragmatica de cand s-a cuplat cu omul de afaceri Dan Leasa. Ea a inceput sa-si sfatuiasca si prietenele sa isi exploateze posibilitatile materiale, mai ales acum ca, e sezon de reduceri in magazine. De cand a devenit iubita unui om de afaceri, Alina, ex-A.S.I.A., este complet schimbata. Viata buna a invatat-o pe blonda sa aprecieze mai mult aspectele materiale ale vietii si chiar sa impartaseasca noile sale principii si prietenelor sale. Paparazzii Cancan au surprins-o pe vedeta, marti dupa amiaza, luand masa impreuna cu o amica, tot blonda ca si ea. Cele doua au sporovait in timpul mesei, ajungand inevitabil si la subiectul atat de fierbinte al reducerilor de sezon. Pentru ca prietena ei a dat din umeri cand a venit vorba de resursele materiale, Alina a indemnat-o sa caute in "agenda" ei pe cineva care sa ii sponsorizeze micul capriciu al shoppingului.

Monica, stii ce-ti face sotul? Cu toate ca afacerea cu columbeanit a schiopatat inca de la inceput si s-a sfarsit lamentabil, cu prejudicii mari, oameni concediati si neplatiti, patronul Irinel Columbeanu a avut grija in permanenta de confortul sau personal. Un fost membru al anturajului sau gorjean, Cristian Toader Pasti, fost director general al firmei Construct Materia Columbeanu, sugereaza ca Irinel obisnuia sa se “zbenguiasca”, in compania unor june de “import” interjudetean, in minihotelul aflat in curtea fabricii de columbeanit din Targu Carbunesti, judetul Gorj, scrie Libertatea.

Marica i-a injurat pe suporterii care i-au scuipat seminte in cap Ginei. Imediat dupa marcarea primului gol, varful nationalei s-a descarcat spre tribuna oficiala: "Sa-mi bag p..a in mortii vostri!". Reactia lui Marica i-a socat pe toti, iar accesul de furie a fost legat de tratamentul la care a fost supusa Gina Pistol pe tot parcursul jocului Romania - Croatia 1-2. Desi a incercat sa se camufleze cat mai bine la adapostul unei sepci, Gina Pistol a fost repede recunoscuta de spectatorii de la oficiala. Majoritatea dintre ei fani ai Stelei, suporterii au luat-o in colimator pe vedeta "Playboy" inca de la inceputul jocului, scrie Cancan.

Oana Zavoranu se pregateste de rolul vietii: gaita! Va debuta pe scena de teatru, in piesa «Gaitele», alaturi de Stela Popescu. Mereu surprinzatoare, Oana Zavoranu se afla in fata unei noi provocari. Dupa lungi negocieri, in care nu i s-a prezentat nici o oferta financiara concreta, Oana Zavoranu a batut palma cu producatorii piesei de teatru “Gaitele”. Desi, initial, erau in carti pentru rolurile celorlalte gaite si Anamaria Prodan si Adriana Bahmuteanu, doar sotia lui Pepe a reusit sa puna mana pe acest rol. Se pare ca Anamaria a fost, inca de la inceput, doar o solutie de rezerva in timp ce Adriana a renuntat de bunavoie la contract, din motive multilple: “Nu mi-au spus ce suma imi ofera si, in plus, am ramas gravida si nu pot merge sa joc pe scena de la Medgidia”, a afirmat ea, citata de Click.

Andra si Maruta sarbatoresc Dragobetele, nu Sf. Valentin. Pentru Andra si Catalin Maruta nu 14 februarie e Ziua Indagostitilor, ci 24 februarie, de Dragobete, echivalentul romanesc al sarbatorii de Sf. Valentin, importata de la americani. In special Catalin tine la Dragobete:“Trebuie reabilitata sarbatoarea asta, iar eu pastrez traditia”. Prin urmare, 10 zile mai tarziu decat majoritatea indragostitilor, pe 24, cele doua vedete PRO TV vor face schimb de cadouri si de declaratii de iubire. Planuri pentru ziua respectiva nu fac de acum sau, cel putin, nu vor sa le dezvaluie, pentru ca amandurora le plac surprizele, scrie Libertatea.

Sotia lui Cristi Minculescu se numara printre donatori. Solistul formatiei rock Iris a fost inscris pe o lista de asteptare pentru un transplant de ficat. Una dintre posibilitatile luate in considerare de catre medici este ca donatorul sa fie chiar sotia lui Cristi Minculescu, Rodica. Doctorul lui Cristi Minculescu a explicat ieri, intr-o conferinta de presa, ca artistul sufera de o boala polichistica hepato-renala pe care a mostenit-o de la tatal sau. "Este o boala genetica. Cu care te nasti, pe care o mostenesti. Cristi a mostenit-o de la tatal sau", a declarat, citat de Mediafax, medicul Dorel Sandesc. Acesta a adaugat ca boala se caracterizeaza prin aparitia in ficat si rinichi a unor chisturi care evolueaza. Doctorul lui Cristi Minculescu a tinut sa precizeze ca boala artistului nu are nici o legatura cu consumul de alcool si ca, desi este singura solutie, transplantul de ficat nu este o urgenta, scrie Cancan.

Turneul Madonnei “Sticky & Sweet” ocoleste Romania. Ne-am bucurat degeba. Bucurestiul nu a fost inclus printre orasele in care Madonna va continua, anul acesta, turneul "Sticky & Sweet", pe lista concertelor fiind incluse, in schimb, Sofia, Varsovia si capitala Estoniei, Tallin, transmite NewsIn. In intervalul 4 iulie - 29 august 2009, cea mai cunoscuta cantareata pop din ultimii 20 de ani va canta la Londra, Manchester, Werchter, Milano, Marsilia, Barcelona, Madrid, Hamburg, Oslo, Tallin, Helsinki, Goteborg, Copenhaga, Praga, Varsovia, Munchen, Ljubljana si Sofia. Vor fi in total 18 orase, cu doua mai mult decat se anuntase initial ca va include prelungirea turneului. Majoritatea concertelor vor avea loc pe stadioane. Potrivit organizatorilor de evenimente contactati de NewsIn, Romania nu dispune, in prezent, de o arena suficient de mare pentru a putea gazdui concerte ale unor nume precum U2, AC/DC si Madonna, noteaza Click.

Anda Adam ii canta lui Victor de Ziua Indragostitilor. 14 februarie ii gaseste pe Anda Adam si pe iubitul ei, Victor Slav, intr-un club. Amandoi recunosc ca ar fi preferat o cina romantica, insa Anda trebuie sa cante la o petrecere de Ziua Indragostitilor. Acolo, vedeta, care va incinge atmosfera cu ritmuri de pe ultimul sau album , “Queen of hearts”, vrea sa-i dedice o melodie iubitului ei: “O sa-i fac o dedicatie cu totul speciala lui Victor: cea mai noua piesa a mea, care se numeste “Sufletul meu”. Pentru ca Victor chiar este sufletul meu”, ne-a marturisit Anda, noteaza Libertatea.

Dan Teodorescu se casatoreste de ziua lui. Cantaretul isi va pune pirostriile pentru a doua oara. Dupa mariajul esuat alaturi de stirista Melania Medeleanu, Dan Teodorescu spera sa aiba mai mult noroc cu Irina Chiosa. Actrita va deveni doamna Teodorescu pe 7 martie 2009. Dan Teodorescu s-a hotarat, mai repede decat ne asteptam, sa-si intemeieze o familie impreuna cu Irina. Cei doi s-au cunoscut in urma cu un an si jumatate si s-au afisat impreuna in vara lui 2007. Contrar informatiilor din presa, conform carora artistul ar fi facut deja marele pas, liderul trupei Taxi abia s-a hotarat asupra datei cand isi va duce iubita la Starea Civila, scrie Cancan.

Michael Jackson ramane fara carne. Michael Jackson sufera de o infectie acuta a pielii cauzata de stafilococul aureus meticilino rezistent, o afectiune ce ameninta sa-i manance, la propriu, carnea. Cantaretului i se administreaza antibiotice prin perfuzii pentru a elimina bacteria care, conform surselor, s-a extins la nivelul intregului organism. Superstarul, in varsta de 50 de ani, a fost surprins de fotoreporteri in timp ce intra intr-o clinica din Beverly Hills, avand fata si mainile inflamate si iritate, in ciuda eforturilor sale de a-si masca infatisarea, scrie Libertatea.

Monica Bellucci face amor sub dus. Frumoasa actrita italiana apare in scene fierbinti in cel mai recent film al sau "L'Uomo che Ama". Ea joaca o scena de amor hard in baie, alaturi de colegul de breasla Pierfrancesco Favino. Voluptuoasa actrita italiana Monica Bellucci isi incanta fanii inca o data, aratandu-si trupul impecabil pe care il are la 45 de ani. Vedeta arata uimitor si continua sa fie una dintre cele mai dorite actrite de catre barbati. Sex-simbolul italian a uitat de inhibitii si a renuntat la haine pentru a filma o scena de sex la dus in cel mai nou film al sau, "L'Uomo che Ama", alaturi de actorul Pierfrancesco Favino, scrie Cancan.