Romanita si iubitul surprinsi intr-o biserica din Predeal. Creatoarea de moda si avocatul Iulian Gogan au botezat o fetita, spre deliciul nasului mic, Albert. Romanita Iovan a petrecut un weekend special la munte, unde a botezat, impreuna cu fiul ei, Albert, si noul barbat din viata sa, avocatul Iulian Gogan, fetita unor prieteni apropiati. Creatoarea ne-a marturist ca este mandra de finuta ei, Anisia Theodora, si de Albert, care si-a luat in serios rolul de nas mic. Decorul a fost incantator, avand in vedere ca a nins, un semn de bun augur, informeaza Cancan.

Tiriac, la plimbare cu blonda si cu masina de epoca. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe miliardar de Ziua Indragostitilor. Ion Tiriac (70 de ani) a facut furori pe strazile Capitalei, sambata, de Sfantul Valentin, la volanul bijuteriei sale interbelice, un Citroën alb din anul 1934. Omul de afaceri a luat pranzul la restaurantul Aquarium impreuna cu o blonda misterioasa, pe care apoi a condus-o la el acasa in impresionanta sa masina de epoca. Ajuns la o varsta respectabila (70 de ani), fostul mare tenisman Ion Tirac stie cum sa impresioneze o femeie.

Chivu i-a umplut Adelinei camera cu flori. Fericit ca Adelina, sotia lui, a adus pe lume o fetita, Cristi Chivu a fost prezent si de Ziua Indragostitilor, Valentine’s Day, la clinica “La Madonnina”, din Milano. Ca un veritabil indragostit, proaspatul tatic a umplut cu flori camera Adelinei. Aceasta a primit si vizita antrenorului formatiei AC Milan, Carlo Ancelotti, care a tinut sa-i ureze sanatate micutei Natalia. Cristi Chivu este de cateva zile in al noualea cer. Dupa ce Adelina Elisei, sotia capitanului nationalei noastre, a adus-o pe lume, joi, 12 februarie, pe Natalia, fundasul lui Internazionale Milano se asigura ca “fetele lui” sa nu duca lipsa de nimic in clinica “La Madonnina” din Milano, unde sunt internate amandoua. Alaturi de cei doi tineri parinti se afla si familiile lor. Sambata, de Valentine’s Day, Adelina nu a avut timp , cu siguranta, sa se plictiseasca, ea primind din partea lui Cristi un imens buchet de flori si alte mici cadouri care sa o binedispuna, informeaza Libertatea.

Fosta sotie a lui Gabi Balint a fost internata de urgenta dupa ce i-a luat foc rochia la o petrecere. Catalina Balint a ajuns, sambata seara, la Spitalul de Arsi "Grivita", cu leziuni cauzate de flacari. Dupa ce i-au acordat ingrijirile necesare, medicii au lasat-o sa plece acasa. Fosta sotie a lui Gabi Balint, antrenorul de la Poli Timisoara, a avut parte de un weekend zbuciumat. Invitata sambata seara la o petrecere privata, intr-un local bucurestean, Catalina Balint a fost protagonista unui incident, in urma caruia a necesitat ingrijiri medicale. Din neatentie, rochia pe care aceasta o purta a luat foc de la o lumanare folosita pentru decorul locatiei. Din cauza materialului sintetic, in numai cateva secunde rochia s-a transformat intr-o adevarata torta. Panicati de ceea ce le vad ochii, mai multi invitati au intervenit rapid si au stins flacarile, noteaza Cancan.

Nadia Comaneci isi trage tatuaj! Este moda tatuajelor. Nume mari din lumea sportului sau a showbizului apeleaza la inscrisurile pe piele, pentru a-si manifesta dragostea fata de anumite persoane sau respectul fata de unele simboluri religioase si nu numai. Fosta mare gimnasta Nadia Comaneci este si ea tentata sa poarte o astfel de emblema, care sa reprezinte un simbol al zonei Moldovei: “De foarte multe ori am vrut sa-mi fac un tatuaj discret, pe glezna piciorului stang, care sa reprezinte un trandafir rosu, informeaza Lbertatea.

Sora Monicai Columbeanu a refuzat 3.000 euro ca sa se dezbrace. Ramona Gabor nu renunta la haine nici dupa cele trei operatii estetice suferite la sfarsitul anului trecut. Spre dezamagirea barbatilor, sora Monicai Columbeanu nu va ingrosa randul vedetelor care se dezbraca pentru bani si faima in revistele dedicate sexului tare, noteaza Cancan.

Reese Witherspoon vrea sa fie eroina, precum Angelina. Actrita Reese Witherspoon (32 de ani) vrea sa primeasca un rol intr-un film de actiune in genul celor in care joaca Angelina Jolie. Actrita miniona (n.r. - are doar 1.55 m inaltime) viseaza ca intr-o buna zi sa fie eroina intr-o pelicula de actiune, deoarece i se pare foarte interesant, iar acest gen de filme o atrag si le urmareste cu placere, scrie Libertatea.

Alina, ex-A.S.I.A. si Alina Lica au impartit acelasi barbat. S-a imprietenit cu fosta amanta a iubitului ei. Fosta componenta a trupei A.S.I.A. este prietena la catarama cu o alta blonda cu care are in comun mult mai multe decat culoarea parului. Pe langa faptul ca o cheama tot Alina, amica vedetei a fost, la randul ei, o perioada, iubita lui Dan Leasa, omul de afaceri cu care cantareata are de cativa ani o relatie amoroasa. De cand a parasit trupa A.S.I.A. si pe iubitul ei din acea vreme, fotbalistul Alexandru Piturca, viata Alinei Crisan a devenit din ce in ce mai buna din punct de vedere material, dar si mai tumultuoasa. Actualul ei partener, omul de afaceri Dan Leasa, este originar din orasul Ramnicu Valcea, urbe cu care, de cand este iubita lui, si Alina s-a familiarizat destul de bine. Ea si-a facut aici si cativa prieteni, printre care si o blonda pe nume Alina Lica. Cele doua au fost surprinse de paparazzii Cancan, saptamana trecuta, in timp ce ieseau de la un restaurant din Capitala, unde tocmai luasera masa.

Lily Allen: ”Lasati copiii sa ia ecstasy!”. Cantareata Lily Allen (23 de ani) e de parere ca drogurile usoare, cum ar fi ecstasy ar trebui sa fie consumate de copii, pentru ca acestia sa vada ca nu sunt asa de grozave cum aud in mass-media si sa nu fie asa de obsedati sa incerce substante interzise. Solista le recomanda parintilor sa le dea copiilor ecstasy pentru ca pustii sa vada cum reactioneaza la aceste pastile. Spre exemplu, spune Lily, ei ii fac bine, o fac sa fie fericita. In schimb, nu a reactionat niciodata bine la cocaina. In plus, adauga solista, ei ii place sa consume droguri usoare, scrie Libertatea.

Fiul Nicoletei va avea trei perechi de nasi. Vedeta Acasa TV si iubitul ei, Zsolt Csergo, au intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru botezul fiului lor, Zsolt Jr. Ceremonia religioasa va avea loc pe 21 februarie, la Manastirea Sfanta Fecioara Maria din Sumuleu, Miercurea Ciuc. Pentru ca totul sa decurga ca la carte, cuplul a apelat la o firma care sa se ocupe de decorarea locatiei pentru petrecere, prepararea bucatelor si asigurarea pazei. De comun acord, Nicoleta si Zsolt au decis ca bebelusul sa fie crestinat in religia catolica. Zsolt Jr. va avea trei perechi de nasi: Ruxandra si Ion Ion din partea Nicoletei si Vorzsak Karoly si Vorzsak Tunde din Suedia, Peter Szabolcs si Peter Kriszta din USA, prieteni foarte buni de-ai lui Zsolt, nonteaza Cancan.