Marius Moga, boicotat in Kosovo pe motive politice. Albanezi din Kosovo au facut campanie pe Facebook impotriva trupei Morandi, nefiind de acord ca trupa sa concerteze la Pristina, pentru ca Romania nu a recunoscut independenta Kosovo. Marius Moga si colegul lui, Andrei (Randi), aveau programat un concert la Pristina ieri, cand kosovarii au sarbatorit primul an de la declaratia de independenta, scrie Gardianul.

J-Lo si-a scos gemenii pe scena. Jennifer Lopez si sotul ei, Marc Anthony, sunt atat de incantati de faptul ca au devenit parinti ca se mandresc peste tot cu gemenii lor, Max si Emme. Cei doi soti, care nu dau semne de divort, asa cum s-a tot speculat in ultima vreme, au profitat de concertul pe care l-au sustinut la New York si i-au prezentat spectatorilor pe cei doi copii, scrie Cancan.

Iulia Vantur si Marius Moga s-au despartit! Veste-soc in lumea mondena! Dupa doi ani de relatie, cel mai atipic cuplu de la noi s-a destramat in urma cu o saptamana! Iulia Vantur si Marius Moga au hotarat de comun acord sa plece pe drumuri diferite, dand astfel apa la moara carcotasilor care nu ii vedeau ajunsi la altar. “Este adevarat, Iulia si Marius nu mai formeaza un cuplu”, a declarat ieri PR-ul postului PRO TV, potrivit Click.

"Fetita mea vorbeste cu fantomele". Salma Hayek, 42 de ani, crede ca fetita sa, Valentina, in varsta de un an si jumatate, despre care spune ca vorbeste fluent franceza, engleza si spaniola, are dezvoltat un al saselea simt. Actrita este convinsa ca acesta ii permite fetitei sa comunice cu spiritele, declarandu-se de-a dreptul ingrozita de comportamentul fiicei sale, scrie Libertatea.

Andreea Raicu, sex de intretinere cu fostul iubit. Vedeta de la Prima s-a despartit de luni bune de Tudor Chirila si de atunci nu a mai fost vazuta decat de cateva ori in compania lui Tudor Vasile, fiul fostului premier, Radu Vasile. Cand toata lumea vorbea cum ca frumoasa vedeta s-a intors la fostul iubit, aceasta s-a grabit sa infirme zvonurile unei impacari, sustinand cu tarie ca Tudor ii este doar un foarte bun prieten si nimic mai mult, scrie Atac.

Justin Timberlake, cel mai elegant barbat din America. Cantaretul pop Justin Timberlake, castigator a sase premii Grammy, a fost clasat de revista „GQ“ in fruntea listei „celor mai eleganti zece barbati ai Americii“. Cunoscuta revista pentru barbati l-a clasat pe Timberlake, in varsta de 28 de ani, in fruntea acestui clasament, pentru impactul pe care l-a avut asupra modei masculine, pentru dorinta lui de a isi asuma riscuri si pentru „capacitatea lui de a stabili trenduri“, prin includerea in garderoba personala a palariilor, a costumelor in trei-piese, a cravatelor subtiri si a faptului ca nu ezita sa poarte barba, scrie Curentul.

Mihaela Radulescu a dansat desculta la botez. Mare petrecere, mare, in familia lui Razvan Simion! Duminica, antenistul si-a crestinat baietelul in varsta de trei luni si jumatate. Petrecerea a avut loc intr-un hotel de patru stele din Capitala, iar printre invitati s-au numarat Dani Otil si Mihaela Radulescu, care s-au dovedit a fi campioni absoluti la rezistenta, ramanand aproape singuri pe ringul de dans. Ca sa reziste provocarii, vedeta de la "Duminica in familie" a renuntat la tocurile de zece cm si a dansat desculta, fara ca voia buna sa-i fie afectata in vreun fel, scrie Cancan.

Actrita Naomi Watts goala la balcon. Actrita australiana Naomi Watts, cunoscuta publicului din Romania din filmele The Painted Veil, King Kong si 21 de grame, a fost surprinsa de paparazzi goala la balconul casei sale. Actrita arata foarte bine pentru cei 41 de ani ai sai, in plus Naomi a devenit mama, pentru a doua oara in urma cu doua luni, scrie Click.

1.400 € ca sa petreci o seara cu Beyoncé. Fanii lui Beyoncé au ocazia sa petreaca o seara alaturi de artista contra sumei de 1.400 de euro, in cadrul turneului de promovare in Marea Britanie a albumului ei “I am… Sasha Fierce”. In schimbul acestor bani, admiratorii vedetei vor fi tratati ca niste VIP-uri: vor participa la traditionala petrecere dinaintea concertului, unde vor putea sta la masa cu Beyoncé si se vor putea fotografia cu diva r’n’b, scrie Libertatea.