Dan Balan: ”Vreau sa-i mai compun o piesa Rihannei”. Dan Balan, fostul component al trupei O-Zone va colabora la inca o piesa cu celebra cantareața R&B Rihanna, careia i-a cedat drepturile de autor pentru melodia „Live Your Life”, un cover dupa piesa „Dragostea din tei”. Cei doi au discutat la petrecerea pe care Rihanna a organizat-o inainte de Premiile Grammy despre o noua colaborare. Stabilit in America din 2005, unde este cunoscut ca și „Crazy Loop”, cantarețul care a implinit la inceptul acestei luni 30 de ani, povestește, in exclusivitate, pentru Evenimentul Zilei, despre experiența Premiilor Grammy și despre cum a cunoscut-o pe interpreta hitului „Umbrella”.

Ramona Gabor imparte patul cu o femeie. Cum orice face si drege un personaj oarecum monden ajunge subiect de stire, a venit randul unei alte “dezvaluiri” din viata Ramonei Gabor. Am fost informati de catre PR-ul Pro FM ca sora Monicai Columbeanu le-a dezvaluit intr-un moment de maxima concentrare ca doarme alaturi de o femeie. Sunata la prima ora de matinalii Semen si Ivan, Ramona i-a tratat cu flit, motivand ca nu poate vorbi la telefon pentru ca langa ea se afla o fata pe care o poate trezi, scrie Gardianul.

Madonna l-a „rapit“ pe Jesus Luz. Madonna are aceeasi vårsta cu bunica lui Jesus Luz, sustine fosta iubita a modelului brazilian, iar mama lui spune ca ii este teama ca Madonna il atrage in secta Kabbalah. Mama lui Jesus - Cristiane Regina da Silva - care este cu 14 ani mai tånara ca Madonna, afirma ca diva l-a rapit pe baiatul ei si ca ii controleaza viata, scrie Curentul.

Paris si-a aratat chilotii in mall. Starleta americana Paris Hilton a fost surprinsa la cumparaturi intr-un mall din Beverlly Hills, cu chilotii si dresul la vedere. Vedeta, in varsta de 27 de ani, este recunoscuta pentru acest gen de ispravi, ea aparand in numeroase randuri fara lenjerie intima in public, de multe ori alaturi de fosta sa buna prietena, cantareata Britney Spears, scrie Cancan.

Moni Columbeanu a dansat lasciv cu un barbat misterios. Aflata in plin scandal sexual cu impresarul Antonello De Gennaro, juna sotie a miliardarului Columbeanu a mai facut o boacana. La intoarcerea din Italia, in urma cu cateva saptamani, Moni si-a dat iar in petic intr-un club din Brasov, unde a dansat provocator cu un barbat misterios, pentru a-l face, chipurile, gelos pe chipesul ei sofer, scrie Click.

Lindsay Lohan a renuntat la femei? Nu mai este un secret pentru nimeni ca relatia dintre Lindsay Lohan si iubita ei, Samantha Ronson, nu mai mergea, in presa fiind prezentate pe larg bataile si certurile dintre ele. Se pare ca frumoasa actrita si-a gasit repede consolare, de data aceasta insa in bratele unui barbat, scrie Libertatea.

Motivele despartirii dintre Marius Moga si Iulia Vantur. Se pare ca Iulia a fost cea care a pus piciorul in prag si l-a anuntat pe Marius ca vrea sa puna punct relatiei dintre ei. Ultima lor cearta, care a avut loc in urma cu doua saptamani, nu anunta nicio despartire, mai ales ca ei nu erau la prima neintelegere. Mai mult decat atat, Iuliei nu i-a venit sa creada cand, aflata la Iasi, la parintii ei, a intrat pe profilul de pe Facebook al lui Moga si a vazut ca acesta mentionase pe pagina lui ca este single (nr. - singur), scrie Cancan.

Mihaela s-a plictisit de Dani? Surprinsi de paparazzii revistei "Star" la iesirea de la Antena 1, cu cateva zile in urma, Mihaela Radulescu si mai-tanarul ei iubit, Dani Otil au oferit imaginea unui cuplu plictisit si blazat, in care el isi trateaza partenera cu indiferenta si pare chiar suparat. Mihaela si Dani nu si-au ascuns niciodata sentimentele unul fata de altul si, nu de putine ori, au facut uz de gesturi tandre in public sau chiar pe micul ecran. Lucrurile s-au schimbat, insa, scrie Libertatea.