Monica Columbeanu, surprinsa cu un batranel in masina. Monica Columbeanu a avut parte zilele trecute de o intamplare extrem de haioasa. Vedeta a incurcat locatia unui eveniment la care trebuia sa ia parte, iar la un moment dat s-a trezit cu un batranel pe bancheta din spate a Bentley-ului personal. Barbatul a fost confundat de paparazzi cu fostul impresar al vedetei, Antonello de Gennaro, cu care aceasta s-a certat, recent, la cutite, scrie Gardianul.

Pamela Anderson a excitat un gay. Fostul iepuras "Playboy" i-a facut o surpriza creatorului Richie Rich si a aparut pe podium in costum de baie. Vedeta a mimat tot felul de pozitii sexuale, incitandu-l pe designer, un homosexual declarat care insa a cedat farmecelor ei si a pipait-o in vazul tuturor, scrie Cancan.

Asa isi spala Zana masina in fata casei! Din ce in ce mai multe vip-uri de la noi au inceput sa faca economii la sange, si nu isi mai permit nici macar sa-si duca masinile de lux la spalatorii. Nici Andreea Marin nu face exceptie, ea punandu-si angajatul sa ii curete BMW-ul chiar in fata vilei sale situata cartierul Tei, scrie Click.

Solistul INXS e falit si locuieste intr-o masina! JD Fortune, noul solist al renumitei trupe rock INXS, a fost concediat de colegii sai iar acum locuieste intr-o masina si este falit. Cantaretul fusese ales in urma unui reality-show din SUA si recunoscuse ca faima l-a condus pe drumul gresit al consumului de droguri, scrie Libertatea.

Beyonce, sexy pe plaja cu un alt barbat decat sotul ei. Multi barbati viseaza sa se harjoneasca pe plaja cu frumoasa Beyonce, insa putini au reusit sa-si indeplineasca fanteziile. Unul dintre acestia ar fi Jay-Z, norocosul care a si luat-o de nevasta anul trecut, iar un al doilea barbat care a strans-o la piept zilele trecute este un tanar alaturi de care a filmat ultimul videoclip, scrie Gardianul.

Iubitul Ioanei Basescu si-a parasit amanta secretara. Rabdarea si detasarea cu care Ioana Basescu a privit, in aparenta, escapadele iubitului ei au dat roade. Lucrurile incep sa se rezolve de la sine si fara prea multe batai de cap. In viata lui Giovanni Francesco au existat, potrivit barfelor si, in unele cazuri, prin fotografii, doua femei - Roxana Nichifor, secretara, si "Veve", Alexandra Avram, angajata lui la Music Channel. Acum, ar mai fi doar una. Potrivit surselor din preajma "ginerelui" lui Basescu, acesta si-a incheiat socotelile cu Roxana, scrie Cancan.

Crudu a facut striptease la petreceri private. Inainte de fi asistenta lui Razvan si Dani, la matinalul Antenei 1, Daniela Crudu isi castiga existenta distrand barbatii cu bani la petreceri private. Astfel, salariul pe care il castiga acum in televiziune era onorariul ei pentru o ora de dansuri lascive, scrie Click.

Hugh Jackman a facut o admiratoare sa lesine, dupa ce a sarutat-o. Prezent in emisiunea "The Tonight Show", unde femeia lucreaza ca operator la panoul de comanda, Jackman a vrut sa-i faca acesteia o surpriza dupa ce a aflat ca este de ziua ei de nastere si ca il admira mult, dar din pacate nu are voie sa-si paraseasca biroul si nu-l poate intalni. Actorul s-a furisat in biroul admiratoarei sale si i-a soptit la ureche "La multi ani", dupa care a sarutat-o pe gat. Angajata NBC s-a intors brusc si cand a dat nas in nas cu idolul sau s-a inrosit toata dupa care a lesinat in bratele lui, scrie Libertatea.

Vedete in devenire, pentru ei au renuntat la feciorie! Prima noapte de dragoste nu se uita niciodata. Solistele Corina si Andreea Antonescu au renuntat la feciorie cu cativa ani inainte de a implini 18 ani. Doar Andreea Banica se poate numi o norocoasa in amor, caci Lucian Mitrea, barbatul care a dezvirginat-o, i-a devenit, peste ani, si sot, scrie Click.