Ramona Gabor isi ia casa pe numele lui Iri. La 20 de ani, Ramona Gabor are visuri mari. Sora Monicai Columbeanu este determinata ca pana la finele anului 2009 sa aiba propria casa. "Imi iau casa pe numele cumnatului meu. Este o varianta. Sau a mamei mele. Sau a unui membru din familie dispus sa ma ajute", ne-a marturisit Ramona. Si cum Irinel a fost primul mentionat, se pare ca e si cea mai viabila varianta, scrie Cancan.

Vedete in pericol sa fi luat raie. Timp de aproape o saptamana, bucuresteni simpli, vedete si chiar sotia presedintelui au trecut prin fata Ambasadei Chinei, pentru a-i ajuta cu haine groase, hrana sau corturi pe muncitorii chinezi. Ce nu stiu toti cei care i-au sustinut este faptul ca asiaticii au fost loviti de raie. Chiar in ziua in care Mihaela Radulescu transmitea in direct pentru matinalul de la Antena 1, despre drama muncitorilor chinezi, o echipa de medici, apartinand BGS le acorda acestora asistenta medicala, scrie Click.

Valoreaza 10.000 $ dezbracate. Fostele gimnaste Claudia Presecan, Corina Ungureanu si Lavinia Milosovici au ajuns vedete pe site-ul neozeelandez worldnudeday.com, organizatorul unei competitii nonconformiste, al carei subiect e nuditatea. Postat de un participant anonim, clipul cu gimnastele noastre, exersand la aparate doar in chiloti, a facut furori printre vizitatorii site-ului respectiv, scrie Libertatea.

Adrian Enache ii dezmiarda gleznele amantei, in timp ce sotia lui, Corina, i se declara fidela. Triunghiul amoros dintre cunoscutul cantaret Adrian Enache, sotia acestuia, Corina, si prezentatoarea TV, Iuliana Marciuc, este mai greu de descifrat chiar si decat Triunghiul Bermudelor! In timp ce Adrian le-a facut ambelor femei cate un copil si le-a asigurat ca le iubeste, niciuna dintre ele nu este deranjata de existenta celeilalte. Nici sotia, nici amanta, scrie Cancan.

Vantur: "Ar fi culmea sa nu-l mai iubesc pe Moga". “Am fost impreuna doi ani de zile, dar din pacate nu toate relatiile au happy-end. Nu ne-am certat atunci cand ne-am despartit, asa ca nu am de ce sa renunt la inel, este o amintire, ca si catelul pe care mi l-a daruit. Mai am sentimente pentru Marius, ar fi culmea sa spun acum ca nu-l mai iubesc”, a declarat blonda, potrivit Click.

Rihanna, cu fata desfigurata de loviturile primite de la fostul iubit. Socant! Rihanna a fost lovita mai rau chiar decat s-a crezut. Cel putin asa arata fotografia ce i-a fost facuta cantaretei imediat dupa incident, in urma cu doua saptamani, cand a fost snopita in bataie de iubitul ei, Chris Brown (19 ani). Poza a fost publicata, vineri, pe site-ul american TMZ, chiar de ziua artistei, care a implinit 21 de ani. Ea are fata tumefiata, buzele sparte si insangerate, vanatai si zgarieturi peste tot, fiind aproape de nerecunoscut, scrie Libertatea.

Oana Roman zace la pat de o saptamana. Desi credea ca a scapat definitiv de un cosmar, Oana Roman inca mai are de tras de pe urma vacantei cu peripetii pe care a petrecut-o la Londra, la inceputul lunii. La numai doua zile de la intoarcere, a facut bronsita, iar de atunci zace la pat. Vedeta a fost printre pasagerii romani care au ramas blocati pe aeroportul Luton din Londra, din cauza anularii zborului companiei Wizz Air spre Romania, scrie Cancan.

Marineasca s-a facut gospodina! Designerul Maria Marinescu s-a facut fata de casa. A dat uitarii toate aventurile cu barbatii din cluburi si isi petrece majoritatea timpului in supermarket-uri, la cumparaturi. Vedeta este atat de fericita cu logodnicul sau, Frank, incat a inceput deja pregatirile pentru nunta, scrie Click.

Jessica Alba, cea mai proasta actrita latino. Jessica Alba este prima atat in clasamentele celor mai sexy femei din lume cat si in topul celor mai proaste actrite. Vedeta a fost desemnata "cea mai proasta actrita latino" intr-un top realizat pe site-ul Latina.com. Jessica a obtinut doua premii Lazzie: unul pentru "tot ceea ce a facut in 2008" si al doilea pentru esecul filmului "The Love Guru ", scrie Libertatea.