Mihaela Radulescu: “Sunt inca o femeie inselata de un milionar care a uitat de unde a plecat”. Vedeta dezvaluie, intr-un interviu acordat ziarului Cotidianul, de ce l-a parasit pe Elan Schwartzenberg. "Pe scurt: sotul meu nu m-a parasit si nici nu m-a alungat de-acasa, ci am luat singura aceasta decizie pentru ca ma insela cu gratia oricarui milionar roman care-si incearca puterile mai mult decat il tin...", declara Mihaela Radulescu care nu-i uita nici pe cei care au scris de rau despre ea: "Daca un ziar a scris o stire despre mine, o preiau toti, ca heringii care merg cu bancul, ca singuri ar muri. Adica daca unul e idiot, e doar o chestiune de copy/paste ca sa avem in fata o intreaga echipa de idioti..."

Oana Zavoranu, pictorial incendiar cu un schelet. In luna martie, Tabu face o radiografie a vedetelor tabloid si a succesului lor, intreband-o pe Oana Zavoranu care sunt cheile succesului ei. "Intr-adevar se traverseaza o perioada, cum sa spun, ciudata, tulbure din punct de vedere al televiziunii. Cu cat esti mai ciumafaie, mai troglodita, mai fara dinti in gura, mai sasie, mai sasaita, cu cat scuipi mai tare cand vorbesti, cu parul naclait si cu creierii naclaiti, e audienta. Si eu i-am intrebat pe diversi realizatori de televiziune: de ce chemati, manca-v-as gura, toate panaramele astea, toate rapandulele astea rasuflate? Stii ce mi-au spus? Se face audienta.”, analizeaza Oana Zavoranu pentru Tabu contextul actual din televiziune.

El e primul sot al Mioarei Roman. Iosif Zilahy (75 de ani) a povestit ieri, la Happy Hour (PRO TV), cum a cunoscut-o pe Mioara Roman, femeia care i-a fost alaturi peste 12 ani si cu care are un copil, pe Catinca Roman. “M-a cucerit cu frumusetea ei. Aveam 27 de ani cand ne-am cunoscut la sala de scrima. A fost o poveste de dragoste foarte frumoasa”, rememoreaza barbatul, refuzand sa vorbeasca insa despre motivele divortului de Mioara, scrie Libertatea.

"N-o culeg din paturile altora, ca s-o duc eu la altar!". Luis Lazarus a avut ieri o confruntare dura cu mama fetitei sale, chiar in sala de judecata. El a acuzat-o pe Alina Manolache ca a ramas gravida doar ca sa-l "agate". "Alina voia sa o iau de sotie, dar in timpul acesta mai traia cu doi barbati. Culca copilul si pleca de acasa. N-o culeg din paturile altora ca s-o duc eu la altar!", sustine el, citat de Cancan.

Naomi recunoaste ca se prostitueaza! Cristina Spatar: „E un frustrat bolnav“. Naomi a fost plecata mai bine de o luna in Germania pentru a se prostitua, dupa cum spune chiar ea. „Vedeta” a recunoscut ca timp de sase saptamani a intretinut raporturi sexuale contra unor sume de bani ce porneau de la 50 de euro. "Am fost la Puff, un bordel de lux, unde astfel de servicii se platesc foarte bine. Eu macar recunosc ca fac astfel de lucruri, fata de alte persoane care fac pe Maica Tereza. Sunt persoane precum Anna Lesko si Cristina Spatar care sunt escorte dar nu recunosc acest lucru", spune travestitul citat de Atac-online.

Sharon Stone, topless la Oscar! Una din picanteriile Oscarului de anul acesta a fost aparitia actritei Sharon Stone in una dintre cele mai transparente rochii de pe covorul rosu. In ciuda celor 50 de ani impliniti de curand, Sharon Stone a afisat un look a la Basic Instinct, lasand la vedere explicita bustul sau operat cu doua veri in urma. Sharon Stone a purtat o rochie transparenta din dantela si voal in zona bustului, dar niciun fel de sutien, starnind uimire printre participanti, scrie Click.