Socrul ex-ministrului de Interne e pe cai mari. Rolls pentru nea Misu! Tatal surorilor Vlasov a primit o masina de serviciu de aproape 300.000 euro. Socrul fostului ministru Cristian David nu se poate plange ca lucrurile ii merg rau, chiar daca ginerele a fost schimbat de la Interne! Avocatul Mihail Vlasov, ales la sfarsitul lui 2007 in functia de presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, are o masina de serviciu care costa o avere! Paparazzii CANCAN l-au surprins pe tatal celebrelor surori Vlasov umbland prin Bucuresti cu un Rolls-Royce al carui pret variaza intre 250.000 si 300.000 euro, functie de dotari, scrie Cancan.

Bahmu vrea o sora pentru Maximus. Gravida in trei luni si jumatate, Adriana Bahmuteanu se gandeste deja la o viitoare sarcina, pentru ca, spune ea, va continua sa faca copii pana va avea si o fetita. La ultima ecografie, nu a reusit sa afle ce sex are cel de-al doilea copil al sau cu Prigoana. “Vreau sa-i fac o surioara lui Maximus. Si Silviu mi-a spus ca vrea neaparat o fata, asa ca, daca acum sunt insarcinata tot cu baiat, o sa fac bebelusi pana voi avea si o fetita”, ne-a marturisit Adriana, scrie Libertatea.

Paris Hilton, cu iubitul la Tokyo. Asa cum ne-a obisnuit deja, Paris Hilton si-a revenit repede dupa despartirea de ultimul iubit, Benji Madden, si se "reface" in bratele actorului si jucatorului de baseball Doug Reinhardt. Cei doi s-au afisat impreuna, giugiulindu-se ca doi porumbei, la Tokyo, unde rasfatata vedeta a fost nevoita sa se deplaseze pentru afaceri, scrie Cancan.

Tiriac si-a salvat sotia ca-n filme, cu motocicleta! De aproape jumatate de secol, Ion Tiriac are tot ce si-ar putea dori de la viata. Si-a permis orice, are bani si glorie, a avut si are in jur numai femei frumoase. Si totusi, omul de afaceri in varsta de 70 de ani a iubit o singura data cu adevarat. Pasiunea sa pentru Erika Braedt (66 de ani), handbalista la Stiinta Bucuresti, a fost atat de mare, incat s-a implinit prin singura casatorie din viata fostului tenismen. Desi a durat doar doi ani, mariajul cu Erika reprezinta si astazi o piatra de hotar in amintirea lui Țiriac. In randurile ce urmeaza, vom afla ce i-a unit, dar si ce i-a despartit, acum mai bine de patru decenii, pe cei doi, scrie Libertatea.

Simona Dichiseanu si Lora (Wassabi) isi scot ochii in culise. Fosta sotie a lui Ion Dichiseanu si Lora, una dintre componentele trupei Wassabi, au inceput sa aiba replici taioase in ultimul timp. Pentru ca amandoua au statutul de concurente la emisiunea "Inelul cu diamant -Confruntarea vedetelor" de la Euforia TV, raca dintre ele si-a aratat coltii in culise, scrie Cancan.

Naomy, batut si tuns cu foarfeca de birou. Socant! Travestitul Naomy, cel care in ultimele zile nu mai prididea cu aparitiile televizate mai ceva ca o diva, a avut parte aseara de momente terifiante. Potrivit acestuia, patru indivizi necunoscuti l-ar fi atacat, din senin, in plina strada, in jurul orei 20:00, pe bulevardul Decebal din Capitala, in dreptul unei cunoscute cafenele, scrie Libertatea.

Si-a amenintat mama cu SMURD-ul. Miercuri seara, in platoul lui Dan Capatos a bubuit din nou disputa pe avere pe care vedeta o poarta cu mama sa. Daca pana acum a preferat sa tina probele in instanta, sotia lui Pepe i-a declarat razboi deschis Marioarei Zavoranu. Oana Zavoranu a fost la un pas de a o se confrunta direct cu mama sa. Daca Marioara nu ar fi dat inapoi, cele doua si-a fi petrecut seara trecuta impreuna pe canapeaua lui Dan Capatos. Acest lucru, insa, nu s-a concretizat. Unde dai si unde crapa! Tribunul Vadim Tudor a reusit performanta, neintentionata, de a le invrajbi pe Oana Zavoranu si pe mama ei. Invitat in emisiunea lui Capatos de la Antena 1, politicianul a avut o reticenta vadita la interventia telefonica a Oanei, desi intiativa a apartinut realizatorului TV, scrie Cancan.

Alexandra Ungureanu a fost in rezervatia de testoase din Zanzibar. Alexandra Ungureanu tocmai a revenit in tara, dupa 5 saptamani de vis in Zanzibar. “Ador iarna si nu mi-am inchipuit ca voi petrece vacanta de dupa Sarbatori la 35 de grade”, ne-a marturisit vedeta trupei Crush, scrie Libertatea.

Fotbalistul lui CFR Cluj Bogdan Mara este suspect de o megaescrocherie. Teapa de 400.000 euro! Reporterii CANCAN au aflat dedesubturile unui scandal a carui miza este o suma uriasa de bani. Proaspatul fotbalist al campionilor de la CFR Cluj, Bogdan Mara (care in tur a evoluat la Urziceni), este acuzat ca si-a inselat partenerul de afaceri cu 400.000 de euro. Banii sunt, de fapt, o investitie facuta intr-un club de noapte din Capitala, si anume Bonsai, pe care Mara l-a instrainat, fara sa mai tina cont de asociatul sau, scrie Cancan.