Chilian se alege cu 10.000 de euro dintr-un milion. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti i-au dat castig de cauza artistului Florin Chilian in procesul acestuia cu Ministerul Culturii si compania de publicitate GMP, prin care cantaretul reclama incalcarea drepturilor de autor. Castigul lui Chilian nu s-a ridicat la asteptarile artistului. Compania GMP va plati suma de 10.000 de euro artistului, in timp ce acesta ceruse despagubiri in valoare de un milion de euro, Cancan.

Sergiu Nicolaescu: "Da, am cunoscut-o pe sotia lui Tiriac".Libertatea a dezvaluit ieri povestea casniciei dintre miliardarul roman Ion Tiriac si Erika Braedt, handbalista la Stiinta Bucuresti, mariaj care a durat doi ani, intre 1963 si 1965. Cum surse apropiate celor doi sustin ca relatia s-a rupt din cauza idilei aparute intre Erika si Sergiu Nicolaescu, l-am rugat si pe cel care l-a interpretat, intr-un mod memorabil, pe comisarul Moldovan, sa-si spuna punctul de vedere.

Raluca Ogica merge la liceu cu limuzina. Raluca, fiica giurgiuveanului Stelian Ogica, supranumit "spaima Loteriei", a pus mana pe un baiat de bani gata. Tanarul, care pare indragostit lulea de adolescenta, isi face timp sa o duca la liceu pe aleasa inimii cu limuzina personala, un Mercedes de aproape 40.000 de euro. Norocul pare ca se transmite genetic in familia Ogica. Dupa ce tatal sau a ajuns cunoscut drept cel mai baftos jucator la loto, Raluca Ogica nu este nici ea ocolita de sansa, scrie Cancan.

Distractie mare intre Monica Columbeanu si Lazarus. Invitata joi seara la deschiderea restaurantului Yucca din Bucuresti, Monica Columbeanu si-a facut aparitia la petrecere impreuna cu Luis Lazarus. Omul de televiziune a devenit in ultimele luni unul dintre cei mai buni prieteni ai tinerei sotii a lui Irinel Columbeanu. Cei doi s-au cunoscut in toamna, cand au urcat impreuna pe podiumul de moda, apoi au legat colaborari de televiziune si, mai nou, prezentatorul o insoteste pe vedeta la mondenitati, scrie Libertatea.

Andreea Balan i-a servit-o pe tava pe Andreea Perju. Cantareata a fost extrem de incantata de actrita blonda care va aparea in cel mai nou clip al iubitului ei. Se pare ca acesta i-a cerut parerea Andreei, mai ales ca scenariul includea o serie de scene erotice, cu care aceasta a fost de acord fara sa comenteze. Zilele trecute, Keo si-a facut de cap cu Andreea Perju in mod oficial. Acesta a filmat clipul piesei "Falling High", in care erotismul a fost la mare cautare. "Pentru prima oara nu a fost o poveste de dragoste clasica, ci o poveste plina de pasiune, sexualitate si dorinta. O aventura! Pentru asta aveam nevoie de o actrita, iar Andreea Perju a fost perfecta, scrie Cancan.

Minodora este insarcinata. Cu numai cateva zile inainte de a implini 31 de ani, Minodora a aflat o veste care a facut-o fericita: va fi mamica. Aflata in luna a treia de sarcina, cantareata spune ca ea si viitorul ei sot, Liviu Mihon, isi doresc o fetita. Maine, pe 1 martie, cantareata Minodora va implini 31 de ani si cel mai frumos cadou a venit cu doar doua zile inainte, atunci cand medicul ginecolog i-a dat vestea ca este insarcinata. “Atat eu, cat si Liviu, viitorul meu sot, ne-am dorit copii, dar nu am programat momentul. Asa s-a intamplat si sunt foarte fericita. Ii spunem «copilul american» pentru ca l-am conceput inainte de Sarbatori, cand am fost intr-un turneu de o luna si jumatate in America”, ne-a spus cantareata, scrie Libertatea.

Gabriela Cristea, innebunita sa-si "calce" sotul. Prezentatoarea emisiunii "Nora pentru mama" de la Kanal D a recunoscut ca a dezvoltat o adevarata manie pentru calcat si ca reactioneaza ciudat la vederea unei simple cute pe hainele sotului ei. Moderatoarea reality-show-ului "Nora pentru mama" de la Kanal D, Gabriela Cristea, are niste obsesii casnice cu adevarat mistuitoare. Bruneta a dezvaluit ca nu suporta hainele necalcate, simpla vedere a unei cute nelalocul ei provocandu-i nervozitate. Victima preferata a acestei manii a Gabrielei este sotul ei, Marcel Toader, care nu doar ca nu se supara cand este scanat din cap pana in picioare de vedeta, ci chiar se bucura ca are cineva atata grija de el, scrie Cancan.

Jennifer Lopez vrea 5 milioane $ de la o firma de carucioare pentru copii. Jennifer Lopez si sotul ei, Marc Anthony, au dat in judecata o companie britanica ce produce carucioare pentru copii, pentru ca le-a folosit imaginea fara sa le ceara permisiunea si cerand plata unor daune de cinci milioane de dolari, scrie Libertatea.

Drama sotiei romance a dictatorului Bokassa. Gabriela Dramba a fost intre 1975 si 1977 sotia imparatului Africii Centrale, iar acum locuieste singura la Bucuresti. In jurul Gabrielei Dramba a planat aproape 30 de ani un mister absolut. Aceasta a fost casatorita cu dictatorul african Jean-Bedel Bokassa (cunoscut drept "dictatorul canibal" - afirmatie demontata de ea), imparat al Africii Centrale, si, cu toate ca publicatii celebre din intreaga lume - precum "New York Times", "The Sun" sau "Paris Match" - au incercat sa-i cumpere povestea fabuloasa, ea n-a vorbit niciodata. Pana azi. Fostul sef al spionajului romanesc Ioan Mihai Pacepa a acuzat-o in cartea sa de colaborare cu Securitatea ceausista, spunand ca in '75 ea ar fi fost infiltrata in patul lui Bokassa ca spion. Gabriela Dramba a tacut insa. Reporterii CANCAN au dezvaluit in urma cu doua saptamani o parte dintre miturile create in jurul ei. Culisele sunt insa mult mai profunde, scrie Cancan.