Intalnire amoroasa intr-un apartament secret! Afaceristul Peter Imre (insurat cu Marina, fiica ex-ministrului Teodor Melescanu) are o relatie amoroasa de ceva vreme cu Adriana Saftoiu (maritata cu ex-seful SIE Claudiu Saftoiu). Revista Ciao! dezvaluie in numarul care a aparut azi de piata dedesubturile celei mai surprinzatoare povesti de dragoste din ultimii ani! Este vorba despre relatia secreta dintre miliardarul Peter Imre si fosta consiliera prezidentiala Adriana Saftoiu. Ambii sunt casatoriti, ceea ce complica incredibil de mult lucrurile. CANCAN a publicat in premiera, anul trecut, ca Imre ar avea o relatie amoroasa cu Adriana Saftoiu, dar protagonistii au infirmat atunci categoric. Paparazzii Ciao! i-au urmarit pe cei doi si, de curand, i-au surprins in timp ce luau masa la un restaurant cochet din buricul Capitalei. Apoi, la cateva zile, cei doi s-au revazut, scrie Cancan.

Bahmu: "Naomi e o curva urata cu cocosel". Florin Moldovan, cunoscutul travestit Naomy, a inceput sa improaste cu noroi in dreapta si-n stanga, acuzand pe toata lumea pentru bataia primita. El a declarat ca le banuieste pe Bahmu si pe Cristina Spatar de implicare in corectia primita acum cateva seri. Vedeta de la Kanal D s-a infuriat si i-a dat replica, noteaza Libertatea.

Pozele cu Andreea Marin, scoase in afara legii! Instanta ne-a obligat sa retragem temporar de pe www.cancan.ro fotografiile in care fosta "Zana" apare in sanii goi pe plaja din Nisa! Curtea de Apel Bucuresti a luat o decizie uluitoare la adresa ziarului nostru prin care practic calca in picioare libertatea de expresie. Magistratii au obligat CANCAN sa scoata de pe site mai multe poze cu Andreea Marin si ne-a interzis sa mai publicam orice alte fotografii in care apare aceasta sau membri ai familiei sale in "activitati private", scrie Cancan.

Simona Sensual, tatuaj de 5.000€. Daniela Crudu nu e singura "desenata" intr-o zona intima. Daniela Crudu, frumoasa asistenta de la matinalul Antenei 1, "Neatza cu Razvan si Dani", nu este singura care s-a tatuat intr-o zona intima a corpului. Si alte vedete de la noi si-au pictat corpul in acest fel, fie de dragul iubitilor, fie doar din dorinta de a avea un tatuaj ferit de ochii lumii, noteaza Libertatea.

Doamna Columbeanu a sunat anonim la CANCAN ca sa dea un pont despre ea! Sotia lui Irinel i-a spus colegei noastre: "Veniti repede la Taverna Sarbului, de la Casa Presei, ca Monica Columbeanu e cu Luis Lazarus aici si sa le faceti poze!". Doamna Columbeanu a inteles ca imaginea conteaza mai mult ca orice daca esti o persoana publica si a inceput sa se ingrijeasca serios de acest aspect, noteaza Cancan.

Liviu Pustiu a ramas in tricou la -5°C. Liviu Pustiu a ramas fara haine si fara bani, dupa ce a cantat recent la o nunta de rromi din cartierul bucurestean Pantelimon. Manelistul a fost “usurat” de o geaca de piele unicat, de la Versace, in care avea portofelul cu 2.000 de euro si toate actele. La capitolul pagube, el a mai trecut un pulover si cateva camasi de schimb, pentru seara respectiva, noteaza Libertatea.

Asistenta lui Razvan si Dani, atacata de doi obsedati sexual. Asistenta lui Razvan si Dani a avut o surpriza de proportii, luni dupa-amiaza, intr-un mall bucurestean. Venita la un eveniment monden, sexoasa bruneta a fost luata imediat in vizor de doi baieti, care nu au scapat-o din ochi. La un moment dat, unul dintre cei doi fani ai Danielei Crudu a reusit, cu forta ce-i drept, sa-si indeplineasca fantezia de a o saruta pe vedeta Antenei 1, scrie Cancan.

Rodica Mutu, catre Consuelo: "Faceti repede inca un copil!». Consuelo, din nou gravida? Adrian Mutu (30 de ani), starul nationalei de fotbal a Romaniei, lucreaza la inca un copil. "Briliantul" are deja trei: un baietel, Mario (6 ani si 5 luni), din prima casatorie, cu Alexandra Dinu, si doua fetite, Adriana Lea (2 ani si 6 luni) si Maya Vega (8 luni), daruite de actuala sotie, Consuelo. Adi viseaza la o echipa de fotbal, noteaza Libertatea.