In familia Imre-Melescanu pluteste divortul, in timp ce sotul doamnei Saftoiu isi ingroapa orgoliul masculin. Scandalul amoros iscat in jurul miliardarului Peter Imre si al fostei consiliere prezidentiale Adriana Saftoiu - care traiesc o poveste secreta de iubire, in ciuda faptului ca amandoi sunt casatoriti - scoate la iveala noi amanunte picante. Relatiile dintre protagonistii acestei povesti sunt atat de incurcate incat pare ca avem de-a face cu scenariul unei telenovele!, scrie Cancan.

A venit primavara cu un chef nebun de veselie si dans. Cat de curand, cea mai tare emisiune de la PRO TV, „Dansez pentru tine”, revine cu un nou sezon. Printre vedetele alese pentru acest show se numara si surorile de la Cheeky Girls. Chiar daca ele sunt obisnuite sa fie impreuna pe scena, de aceasta data vor deveni rivale, scrie Atac.

Impacarea dintre Rihanna si Chris Brown pare uimitoare, la fel cum a parut si “corectia” pe care artistul R&B i-a aplicat-o iubitei sale, la inceputul lunii februarie. Dupa ce i-au trecut vanataile grozanice de pe fata, Rihanna a plecat intr-o vacanta impreuna cu Chris, pe care l-a iertat si datorita interventiei lui P.Diddy, spun surse din preajma cuplului. “Diddy stie ca amandoi sunt oameni de calitate si stie cat de mult se iubesc. Nu este de acord cu ce a facut Chris, dar este convins ca toti merita o a doua sansa. Rihanna si Chris sunt in vacanta si stau in casa lui Diddy”, a declarat un apropiat al celor doi. “Rihanna poate fi o iubita foarte posesiva si geloasa, mereu il vrea pe Chris langa ea. Din acest motiv nu a putut sa stea prea multa vreme departe de el, scrie Gardianul.

Dupa mai bine de 5 ani de absenta, Britney Spears s-a intors la datorie cu un turneu cotat ca fiind exploziv de sexy. Primul concert din turneul Circus a avut loc la Arena din New Orleans, Louisiana, pe 3 martie 2009. Show-urile Pussycat Dolls nu se pot compara nici pe departe cu cel al lui Britney Spears: dansuri lascive si acrobatii punctate de jocuri de lumini, trucuri de magie, flacari si fum de scena, luptatori profesionisti, masti si costumatii sumare din piele, toate impachetate intr-o atmosfera de circ, scrie Curentul.

O strada din Manhattan, New York, a fost redenumita temporar cu numele trupei U2, primarul Michael Bloomberg dorind astfel sa-i onoreze pe rockerii irlandezi, care, recent, si-au lansat cel de-al 12-lea album de studio, informeaza Reuters. „Trupa Beatles a avut Penny Lane, iar Elvis a locuit la capatul strazii Lonely Street“, a declarat Bono, solistul trupei U2, afirma Curentul.

In noul film "Incendiary", Ewan McGregor si Michelle Williams ne arata mai mult decat talentul lor actoricesc. Cei doi actori apar intr-o scena de sex foarte fierbinte, afirma Romantica.

Una din cele mai capricioase dive ale marelui ecran, actrita Jennifer Aniston, a reusit din nou sa ne uimeasca. Prezenta la Londra pentru premiera unui nou film de-al sau, Jennifer Aniston a etalat o coafura care a costat-o... 40.000 de lire sterline. Cel putin asta a declarat artista, al carei hairstylist, Chris McMillan, a insotit-o timp de o saptamana in voiajul sau european, scrie Curentul.

Monica Columbeanu vrea sa ia lectii de televiziune pentru a deveni prezentatoare de stiri. Ea a declarat, ieri, la deschiderea oficiala a scolii de televiziune a lui Vlad Ionescu, la Casa Presei, ca ar fi interesata sa urmeze cateva cursuri, care dureaza trei luni. La inaugurarea oficiala au mai fost prezenti Simona Patruleasa, Daniel Buzdugan, Mihai Morar si Alessanda Stoicescu. Ultima e, de altfel, una dintre profesoarele care vor preda la aceasta scoala, afirma Libertatea.

Fosta zana a surprizelor joaca rolul unei conducatoare de banda de infractori, in vreme ce Banica e un proxenet. “Personajul din film este cu totul opus mie. Sunt sefa unei bande de femei, care face trafic de droguri, care se crede frumoasa, poarta arma, fumeaza. Eu nici macar nu fumez. Dar sunt de parere ca joci mai usor rolurile de personaje, care nu au personalitatea ta. Este mai greu sa joci intr-un personaj care seamana cu tine”, a declarat Andreea Marin, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, pe care a sustinut-o alaturi de sotul ei, cu ocazia lansarii filmului in Romania, scrie Libertatea.

De cand s-a despartit de Ionut Gheorghe, alias Joe, Elena Basescu trece, se pare, printr-o perioada mai putin fasta si pare mai dezinteresata de moda. Recent, ea a fost surprinsa de paparazzii Star intrand sa faca niste cumparaturi la o benzinarie, imbracata foarte neglijent. Geanta Channel nu se potrivea deloc cu pantalonii roz bonbon cu posteriorul imprimat "Pink", ce te duceau cu gandul la celebra Pantera Roz din desene animate, afirma Click.

Paris Hilton vrea sa-si decoreze automobilul Bentley Continental GT cu diamante in valoare de 200.000 de lire (280.000 dolari), potrivit ziarului „The Sun”. Starleta a facut deja comanda pentru un bord incrustat cu pietrele pretioase, dar mai are de asteptat, deoarece firma producatoare din Crewe (Marea Britanie) este oprita pana in luna mai, din cauza crizei economice. De Craciun, Paris si-a facut singura cadou acest automobil roz, care a costat-o 200.000 de dolari, scrie Click.