Incredibil! Dupa ce a incasat-o bine de la iubit, Rihanna l-a luat de sot. Apropiatii sustin ca Rihanna l-a iertat pe iubitul ei, Chris Brown, care a bagat-o in spital pe 8 februarie, cand a snopit-o in bataie. Spre dezamagirea tuturor, Rihanna se pare ca s-a si maritat in secret cu iubitul violent, informeaza tabloidul american Star. Intalnirea de la vila de 14,5 milioane de dolari a lui P. Diddy dintre cei doi indragostiti se pare ca a fost mai mult decat o simpla impacare. Dupa ce opinia publica din SUA se coalizase cu solista de 21 de ani, sfatuind-o sa nu ii acorde inca o sansa iubitului bataus, se pare ca Rihanna face o greseala si mai mare: s-a casatorit in secret cu Chris, scrie Click.

Misteriosul iubit al Danielei Crudu. El este misteriosul barbat care i-a furat inima apetisantei Daniela Crudu. Il cheama Bogdan, are 36 de ani si o afacere prospera cu rulmenti. Daniela si Bogdan formeaza un cuplu de un an si jumatate si locuiesc impreuna in vila acestuia din Buftea, scrie Libertatea.

Daniela Crudu i-a furat pozitia Simonei Sensual. Blonda s-a indignat foarte tare la vederea fotografiilor pe care asistenta de la matinalul Antenei 1 le-a facut pentru revista "Playboy", considerand ca i-au fost furate ideile de pictorial. Ea a pozat, anul trecut, in cadrul unei sedinte foto comandate de ea intr-o ipostaza care a fost recreata identic de Daniela Crudu pe coperta publicatiei pentru barbati de luna aceasta, scrie Cancan.

Sexy Ana Maria face naveta pentru Dezbracatu’. Daca mai aveati vreun dubiu ca rubrica ''Fata de la pagina 5'' functioneaza ca o rampa de lansare in showbiz, cu siguranta v-a spulberat-o Ana Maria Iosif. Brasoveanca de 24 de ani, care a aparut in Libertatea la inceputul lunii februarie, a devenit asistenta lui Catalin Dezbracatu’ si acum o puteti vedea la Prima TV, in emisiunea prezentata de acesta, “Fitze cu Dezbracatu”, noteaza Libertatea.

Mihaela Radulescu ii ofera lui Connect-R 10.000 de euro. Vedeta de la Antena 1 a facut primul pas in colaborarea cu artistul. Dupa ce a ascultat noul album al lui Connect-R, Mihaela a decis sa-i faca un videoclip, fie ca el vrea sau nu! Asadar, singura sarcina a cantaretului este sa se prezinte in locatiile stabilite si sa urmeze indicatiile regizorale. Peste doua saptamani, Mihaela Radulescu si Connect-R vor pune in aplicare planul pe care il pregatesc deja de ceva timp. Cei doi au batut palma pentru o colaborare inedita - Mihaela va regiza si va pune la punct scenariul videoclipului piesei "Fata de la tara", in interpretarea lui Connect-R, scrie Cancan.

Laura Cosoi: "Iubitul meu m-a invatat sa fac budinca de macaroane". Laura Cosoi stie sa gateasca, dar iubitul ei, Smiley e un bucatar mai priceput decat ea. De altfel, vedeta MTV spune ca a invatat multe retete de la el. Laura are grija sa consume alimente sanatoase. “Nu pentru ca tin dieta, ci pentru ca vreau sa mananc cat mai echilibrat”, ne-a marturisit ea. De aceea, evita sosurile si grasimile. Atunci cand se pune problema sa aleaga intre a lua masa in oras sau acasa, vedeta prefera mai mereu a doua varianta. De ce? “Sunt dificila cand vine vorba de mancat in oras, deoarece localul in care merg trebuie sa fie foarte curat. Ideal ar fi sa pot vedea bucataria restaurantului inainte”, explica ea, noteaza Libertatea.

Andrei Gheorghe si-a pierdut imaginea de dur! Cat a stat departe de radio si de televiziune, Andrei Gheorghe pare sa-si fi erodat instinctul de barbat dur, extrem de virulent in replici si, uneori, si in gesturi, daca ar fi sa ne amintim de episodul in care a scuipat un politist. Mai nou, revenirea in radio il gaseste pe Gheorghe in postura unui barbat manierat, docil iubitei lui, Petruta Dayer. Paparazzii CANCAN l-au surprins pe omul de televiziune in oras, cu masina, alaturi de iubita lui.

Mazare, gangster pentru "Playboy". Primarul Radu Mazare a pozat, timp de doua ore, pentru revista "Playboy", in Portul Constanta, intr-o atmosfera care a recreat filmele cu gangsteri americani. Pus la patru ace, ca un adevarat gentleman, edilul Constantei s-a lasat imortalizat intre masini de epoca, alaturi de o femeie frumoasa, pentru un pictorial, care va aparea in numarul viitor al revistei, scrie Cancan.

Nikita isi debiteaza o carte. „Vedeta internationala” Nikita face ce face si apare din ce in ce mai des prin paginile ziarelor. Mai nou, vedetutza noastra cica s-a apucat de scris o carte. Atentie! Nu este prima sa carte ci a 3-a. Da, ati citit bine... A 3-a carte! Prima sa experienta cu condeiul a scos la iveala cartea „Nikita, femeia cu suflet de barbat”, a mai urmat inca una „Nikita singura pe lume”, iar ultima dintr-un sir „fara numar, fara numar” se va numi „Inger si demon”. Sincer nu inteleg ce este in capul acestei femei... Crede ca daca este poreclita Nikita, a „mostenit” ceva calitati in ale scrisului de la Nikita Stanescu? Nikita draga, iti amintesc pe aceasta cale ca porecla ai primit-o de la personajul feminin al unui film cu nume omonim, o femeie batausa, si nicidecum de la un scriitor, scrie Atac-Online.

Paris Hilton a dansat la bara de ziua ei. Starleta americana a dat o petrecere de zile mari la aniversarea celor 28 de ani, la resedinta personala din Los Angeles. Paris a profitat de ocazie si s-a dat in spectacol, dupa mai multe pahare de whisky consumate ea miscandu-se languros la o bara de striptease, in aplauzele invitatilor ei din lumea buna, scrie Cancan.