Dani, ironizat de amici pentru relatia cu Mihaela. Spre deosebire de colegul sau Dani, intens mediatizat de cand o iubeste pe Mihaela Radulescu, Razvan Simion a reusit sa pastreze discretia in ceea ce priveste viata sa personala. Cu toate acestea, Razvan glumeste pe seama idilei prietenului sau si, in gluma, aspira la titlul de „iubit al unei dive”. Matinalul a pozat mandru langa varianta din carton a Angelinei Jolie si si-a ironizat subtil colegul: „Acum stiu si eu cum este sa stai langa o diva!”, scrie Gardianul.

"Rihanna i-a dat cu tocurile in cap lui Chris Brown". Desi presa americana zumzaie despre faptul ca Rihanna (21 de ani) l-a iertat pe iubitul violent, Chris Brown (19 ani), si chiar s-a maritat cu el in secret, scandalul dintre cei doi pare fara sfarsit. Welford Hart, iubitul mamei rapperului, a declarat pentru “New York Post” ca Rihanna a fost cea care l-a provocat pe Chris, scrie Libertatea.

Jude Law, pipait pe penis la bar. Actorul britanic Jude Law, in varsta de 36 de ani, a fost eroul unui episod rusinos, consumat in urma cu cateva zile, in clubul de noapte The Box din New York. Beat pulbere, starul a intrat in vorba cu o americanca dezinvolta, care, profitand de starea confuza a lui Law, l-a pipait pe acesta pe penis, scrie Cancan.

Naomy a parasit, ieri, Romania. Travestitul Florin Moldovan, alias Naomy, a plecat ieri din tara. Moldovan s-a urcat intr-un avion, pe aeroportul Baneasa, cu destinatia Roma, unde, spune el, intentioneaza sa demareze o cariera muzicala de succes. Saptamana trecuta, travestitul a incasat o bataie de pomina si a fost tuns de un grup de necunoscuti, scrie Libertatea.

Marius Moga a devansat-o pe Rihanna in Rusia. Trupa Morandi a vandut peste 2 milioane de unitati ale pieselor “Angels” si “Save Me” in Rusia. Piesa “Angels” a inregistrat peste 1,5 milioane de descarcari (download-uri), fiind in prezent cel mai bine vandut produs muzical digital in Rusia, Morandi declasand-o in top si pe Rihanna, care ocupa locul al doilea, scrie Click.

Amy Winehouse arata ca o femeie. Dupa doua luni de vacanta in Caraibe, Amy Winehouse se simte atat de bine incat se vede. Aceasta a capatat forme normale si nu mai arata ca un schelet ambulant. In prezent poarta marimea 10 si este pregatita pentru un an plin de succese, scrie Libertatea.

Angelina, somata sa dea jos 10 kilograme. Actrita Angelina Jolie a adoptat o dieta alimentara severa pentru urmatorul ei proiect cinematografic, lungmetrajul "Salt", in care va juca rolul unei agente CIA, obligata sa se deghizeze in barbat. Potrivit unor surse apropiate, Angelina Jolie trebuie sa slabeasca aproximativ 10 kilograme intr-un interval de 21 de zile, scrie Gardianul.

Mihaela: "Elan m-a dat afara din locuinta intr-o criza alcoolica!". Mihaela sustine ca Elan a dat-o luni seara afara din casa cu tot cu fiul ei, dar avocata miliardarului marturiseste ca, de fapt, vedeta a provocat scandalul in timp ce-si strangea bagajele si ca Elan n-a facut altceva decat sa cheme politia, sunand la 112, scrie Cancan.