Beyoncé: "Nu am mai fost cu nici un barbat inainte de Jay-Z". Cantareata americana Beyoncé Knowles (27 de ani) a declarat, recent, ca nu a suferit niciodata din dragoste pentru ca singurul barbat din viata ei este Jay-Z (39 de ani). “Din fericire nu am avut parte de despartiri. Nu am mai fost cu nici un barbat inainte de Jay-Z. Aceasta este prima mea relatie si sunt foarte fericita. Am fost impreuna cu mult timp inainte de a ne casatori, insa nu ne-am grabit”, a declarat Beyoncé, potrivit Libertatea.

Starleta XXX Jenna Jameson e mamica de gemeni. Visele pot deveni realitate indiferent cat de tarziu se infaptuiesc. Este si cazul Jennei Jameson, care dupa ce a suferit un avort spontan, in 2004, a primit o a doua sansa de la viata si a devenit mama. Luni, 16 martie, bucuria a fost mare, deoarece Jameson a devenit pentru prima data mama, nascand gemeni sanatosi, scrie Gardianul.

Maria Marinescu se casatoreste cu ex-iubitul Andreei Raicu. Creatoarea de moda se pregateste, in mare secret, de cea de-a doua cununie civila din viata sa, eveniment despre care Cancan a aflat ca va avea loc sambata aceasta, la Primaria Sectorului 1. Dupa o perioada de tacere, in care nu s-a mai auzit mai nimic despre viata tumultuoasa a Mariei Marinescu, aceasta revine in forta in atentia publicului, cum altfel decat printr-o casatorie. Alesul... nimeni altul decat Frank Colin, francezul cu care s-a logodit de curand si, totodata, cel care se pare ca, in trecut, a avut o relatie cu Andreea Raicu, scrie Cancan.

Monica, ce-ti mai place sa calaresti! Sotia lui Iri si-a descoperit, recent, o noua pasiune: echitatia. Satula sa stea intre patru pereti, la Izvorani, atunci cand nu are prezentari de moda, Monica prefera sa dea o fuga la hipodromul din Baneasa, pentru o lectie de calarie, scrie Click.

Kate Moss, cu sanii la vedere. Fotomodelul Kate Moss a fost foarte... deschisa zilele trecute, cand a participat la o petrecere in Londra. Si nu pentru ca ar fi vorbit cu toata lumea, intr-un mod amabil. Ci pentru ca rochia pe care a purtat-o a avut un decolteu imens, iar sanii vedetei nu pareau sa vrea sa stea cuminti si tot ieseau pe afara, scrie Libertatea.

Karl Lagerfeld s-a indragostit de bodyguard. Cunoscutului creator de moda Karl Lagerfeld i s-au aprins calcaiele dupa mai tanarul sau bodyguard. Barbatul in cauza este francez, se numeste Sebastien Jondeau si nu se dezlipeste nicio clipa de angajatorul sau. Pentru ca Sebastien arata si foarte bine, acesta a inceput sa fie intens promovat de Lagerfeld, care l-a invitat sa prezinte moda in show-urile sale, scrie Cancan.

Crudu, salvata de Dani de pe un camp minat. Buzdugan si Morar nu se lasa de...farse. Cei doi vor prezenta, incepand cu data de 18 martie, show-ul “Rasmerita”, in care vor pune la cale cele mai tari farse. Prima victima a fost chiar Daniela Crudu, care a fost pacalita cu ajutorul colegilor ei de la matinal, Razvan si Dani. Sub pretextul unei vizite la o unitate militara, cu scopul de a organiza o editie speciala a emisiunii “Neata cu Razvan si Dani”, masinile celor trei vedete au nimerit intr-un camp plin de mine, scrie Click.

Michael Jackson vrea sa-si schimbe fata. Regele muzicii pop, care s-a supus la nu mai putin de 50 de operatii estetice, vrea sa repare "stricaciunile" facute de interventiile chirurgicale din trecut si sa faca ceva ca sa nu-i mai cada nasul, ceea ce va duce si la o imbunatatire a vocii sale, scrie Libertatea.