Elan sare in apararea Mihaelei in scandalul cu paparazzi. Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a luat atitudine in privinta scandalului in care este implicata fosta lui sotie, Mihaela Radulescu, si o echipa de paparazzi de la cotidianul Libertatea. Schwartzenberg considera ca acest conflict nu constituie decat „un banal schimb de replici”, care are insa consecinte nefaste asupra psihicului si reputatiei vedetei. Drept urmare, omul de afaceri i-a adresat o scrisoare ministrului de interne, Dan Nica, prin care ii solicita sa analizeze mai atent aceasta problema, scrie Gardianul.

Andreea Balan a iesit dupa operatie cu fata tumefiata. Recent, paparazzii Cancan au realizat o serie de fotografii cu Andreea Balan la cateva minute dupa ce a parasit clinica din zona Primaverii, unde a trecut printr-o interventie de infrumusetare care a costat-o 1.000 de lei. Cantareata a iesit din cladire cu capul plecat, incercand sa-si ascunda umflaturile din zona fetei. Desi multe dintre colegele ei de breasla evita sa admita ca unele calitati nu sunt de la Mama Natura, Andreea a recunoscut ca recurge de ani buni la machiajul permanent.

Codin nu a vrut-o pe Anna de nevasta. Relatia frumoasa, presarata cu cadouri scumpe, dintre Codin Maticiuc si Anna Lesko s-a incheiat! Despartirea s-a produs dupa ce cantareata i-a dat un ultimatum playboy-ului de Dorobanti, cerandu-i sa o ia de nevasta. Iubirea dintre cei doi s-a sfarsit mai repede decat se asteptau, avand in vedere ca ravnitul afacerist isi facuse planuri de viitor cu rusoaica, scrie Click.

Leann Rimes, surprinsa in timp ce isi insela sotul. Rimes, care este casatorita de sapte ani cu dansatorul Dean Sheremet s-a trezit in centrul unui scandal dupa ce au aparut imagini cu ea dintr-un club in timp ce il saruta pe colegul sau din filmul de televiziune „Northern Lights", Eddie Cibrian, scrie Libertatea.

Topul celor mai nesuferite vedete... la hotel. Exista o categorie de oameni care au dezvoltat o adevarata repulsie fata de vedete: angajatii hotelurilor. Si asta nu pentru ca sunt ei fitosi, ci pentru ca a gazdui o vedeta in hotelul tau poate fi, uneori, un adevarat cosmar. In topul celor mai nesuferite vedete se regasesc Naomi Campbell, Nicole Kidman si Johnny Depp, scrie Romantica.

O insala deja pe Madonna? Iubitul Madonnei, modelul brazilian Jesus Luz, da semne ca s-a plictisit de relatia cu diva muzicii pop. El a fost surprins alaturi de colega sa de breasla, modelul brazilian Luciana Costa, in timp ce se plimbau in parc, in compania unor prieteni, pentru a nu da nimic de banuit. Jesus, in varsta de 22 de ani, s-a intalnit apoi cu Luciana la o petrecere, in orasul Rio, unde s-ar fi giugiulit toata noaptea, scrie Cancan.

Michael Jackson i-a cerut "Doctorului Moarte" sa-i plastifieze trupul. Dupa ce presa a speculat indelung ca Michael Jackson ar fi grav bolnav, un expert vine cu o stire naucitoare: regele muzicii pop i-a cerut sa-i conserve trupul dupa moarte. Specialistul german Gunther von Hagens, supranumit “Doctorul Moarte”, la care Jackson a apelat pentru a-i face trupul “nemuritor”, este inventatorul plastifierii, o tehnica de conservare a corpurilor umane si animale dupa moarte, scrie Click.

Britney, amenintata cu moartea de un nebun. Britney Spears si-ar putea anula turneul “Circus”, aflat in plina desfasurare, dupa ce a primit o serie de amenintari cu moartea. Cantareata se teme mai ales pentru viata celor doi fii ai ei, Sean Preston (3 ani) si Jayden James (2 ani), care o insotesc in turneu, scrie Libertatea.

Angelina Jolie l-a palmuit pe Brad Pitt. Angelina Jolie l-a surprins pe Brad Pitt in timp ce acesta o masa pe dadaca familiei si, intr-un acces de furie, diva l-a palmuit.

S-a dus in fata lui Brad, a inceput sa tipe din toti rarunchii, a dat-o pe dadaca afara si i-a spus sa nu se mai intoarca niciodata. Cearta i-a trezit pe gemeni, care au inceput sa planga. In timp ce Brad incerca sa-i consoleze pe gemeni si pe dadaca, Angelina a rabufnit si l-a palmuit, a declarat o sursa din apropierea cuplului, potrivit Romantica.