Celebrul fotomodel britanic Naomi Campbell, 38 de ani, pare ca face orice pentru a se afirma si in cariera de actrita. Astfel, frumoasa vedeta si-a incercat norocul si in filmul bollywoodian “Karma, Confessions and Holi”, in care joaca alaturi de mai multe staruri indiene, dar si de fata lui Robert De Niro, Drena, scrie Libertatea.

Bruce Willis, 54 de ani, s-a casatorit cu manechinul Emma Heming in timpul unei ceremonii intr-o insula din Marea Caraibilor la care au asistat fosta sa sotie, Demi Moore, si cele trei fiice ale lor, a anuntat duminica purtatorul de cuvant al actorului american. Sotul actritei Demi Moore, actorul Ashton Kutcher, a fost, de asemenea, prezent la ceremonia care a avut loc in timpul weekendului in insulele Turks si Caicos din Marea Caraibilor, a adaugat purtatorul de cuvant, citat de Adevarul.

Prezenta la gala premiilor revistei GQ, “Man of The Year”, Alicia Silverstone a oferit jurnalistilor prezenti posibilitatea unor cadre dementiale. Vedeta venise insotita si era tinuta de mana de un domn protector, insa in momentul in care s-a dat jos din limuzina si s-a apropiat de trepte, a calcat gresit cu piciorul stang si a cazut pe burta. Niciunul dintre barbatii prezenti in jurul Aliciei nu i-au putut da o mana de ajutor, privind impasibili cum actrita se prabuseste la pamant. Din fericire, impactul cu solul nu a fost la fel de dureros precum momentul in care fotografiile au fost publicate in ziarele din intreaga lume, informeaza Gardianul.

Moda pictorialelor care au in prim-plan vedete insarcinate a prins si in randul VIP-urilor autohtone. Dupa ce pictorialele cu femei celebre din toata lumea, precum Demi Moore si Britney Spears, s-au bucurat de un succes urias, divele din showbizul autohton au copiat moda, in dorinta de a mai aparea si ele inca o data pe prima pagina a ziarelor. Corina, Andreea Banica, Andreea Esca si Mihaela Radulescu sunt doar cateva dintre vedetele noastre ce s-au lasat imortalizate in burta goala. Andreea Spataru, gravida in cinci luni, si-a exprimat si ea dorinta de a poza in costumul Evei, insa deocamdata nu a hotarat cine si cand anume va face pictorialul. Vedeta considera ca cea mai frumoasa femeie este aceea insarcinata si nu vrea sa piarda ocazia de a avea o amintire frumoasa din aceasta perioada minunata a vietii sale, informeaza Gardianul.

Nu doar prezentul Mihaelei Radulescu este agitat. Si in trecut, vedeta a fost protagonista unor conflicte, unele dintre ele soldate cu acte de violenta atat verbala, cat si fizica. Asa ca scandalurile cu Elan Schwartzenberg sau cu jurnalistii de la Libertatea au mai multe precedente. La o saptamana de la atacul Mihaelei din parcarea hotelului Rin, va prezentam cateva dintre incidentele care au pus-o fata in fata pe vedeta Antenei 1 cu alte persoane publice din Romania, toate reflectate in presa, la acea vreme, scrie Libertatea.

Inca un motiv de bucurie pentru regele muzicii pop, Michael Jackson, 50 de ani, care, dupa ce a inregistrat un nou record de vanzari de bilete pentru seria de concerte ce incepe in aceasta vara la Londra, in Anglia, mai primeste si doua milioane de dolari pentru un concert privat., afirma Libertatea.

Monica Columbeanu are acum o mare rivala pe podiumurile de moda, cel putin in privinta dimensiunilor bustului. Dupa interventia chirurgicala din decembrie, Ramona se lauda cu o pereche de sani de invidiat, pe care i-a tinut ascunsi pana acum, afirma Click.

Roscata de 36 de ani de la Spice Girls, Geri Halliwell este departe de a urma exemplul colegelor ei de formatie si sa se aseze la casa ei. Dupa ce in urma cu nici doua saptamani i-a dat papucii milionarului italian Fabrizio Politi, care voia sa o ia de nevasta, Geri a facut o noua cucerire in clubul londonez Raffles. Diva a plecat la ora patru dimineata impreuna cu un necunoscut pe care „chipurile” l-a cunoscut in acea seara, relateaza Click.

Sotia fotbalistului David Beckham, Victoria, a pozat din nou pentru Armani. In noua campanie publicitara, fosta "Posh" Spice apare imbracata in sutien si o pereche minuscula de chiloti tanga, pozand sprijinita cu spatele de marginea unui pat. Desi s-a declarat de multe ori nemultumita de felul in care arata dezbracata, se pare ca Victoria nu mai tine cont de asta cand e platita cat trebuie. Pentru ultimele reclame Armani, sotii Beckham au incasat peste 32 de milioane de euro, scrie Cancan.

Salam si Ramona au petrecut noaptea de sambata spre duminica in clubul Bamboo, fiecare cu grupul sau de prieteni. La un moment dat, la iesirea din sectorul de mese VIP, cei doi s-au nimerit in acelasi timp pe trepte, iar Salam, ca un adevarat gentleman, a invitat-o sa treaca inaintea lui, s-a aplecat in fata ei si a prins-o de mana, pe care i-a sarutat-o. Dupa care s-a uitat patrunzator in ochii ei. Ramona, mai mult decat magulita si fericita ca gestul a fost vazut de cei din jur, si-a dat capul pe spate razand satisfacuta, in stil "diva dorita". La mai putin de 25 de minute atat Salam, cat si sora doamnei Columbeanu disparusera, scrie Cancan.