Fundul lui Demi pe twitter. Mandru de fizicul impresionant al sotiei sale, actorul Ashton Kutcher s-a gandit sa le arate tuturor celor interesati cum arata Demi Moore in chiloti. Kutcher, in varsta de 31 de ani, a postat pe site-ul twitter cateva fotografii facute cu telefonul mobil in care Demi, doar in lenjerie intima, ii calca un costum. "Il iubesc pe Dumnezeu pentru momentele acestea", a notat Kutcher sub fotografiile cu sotia lui, in varsta de 46 de ani, scrie Cancan.

Ole! Starurile isi vand chilotii! Katie Price, Fergie si Sacha Baron au fost cateva din celebritatile care si-au golit cosul de rufe pentru a sari in ajutorul unei asociatii britanice de intrajutorare. Ele si-au scos la licitatie lenjeria intima pentru a strange banii necesari infiintarii unui azil in New North Londra, scrie Click.

Michael Jackson vrea in gasca lui Harry Potter. Cantaretul i-a invitat pe cei trei actori principali din seria cinematografica Harry Potter sa fie prietenii lui apropiati. Impresarul artistului a declarat: “Michael vrea sa formeze o gasca de amici cu ei. Ii va invita la toate concertele si la toate petrecerile pe care le va organiza la Londra”, scrie Libertatea.

Anchetata cum il creste pe Ayan! Imbracata sobru, Mihaela Radulescu a mers, ieri, singura la primul termen al razboiului pentru custodia copilului. Magistratii i-au acordat vedetei TV o saptamana pentru ca aceasta sa demonstreze ca are un domiciliu stabil. Mai mult, Mihaela Radulescu va fi vizitata de asistentii sociali, care vor efectua o ancheta si vor stabili in ce conditii creste micutul Ayan, scrie Cancan.

Lazarus: "Marina Dina e mincinoasa". Marina Dina a declarat, pentru Click!, ca nu il vrea pe Lazarus pentru ca e prea batran si nu e bine facut, plus ca este casatorit si are copii. Jurnalistul s-a suparat foarte tare si s-a dus chiar in emisiunea unde blonda este asistenta lui Mihai Morar. Fata in fata, Marina a inceput sa se balbaie si sa spuna ca, de fapt, ea nu a declarat acele lucruri despre Lazarus, iar cand jurnalistul a scos o inregistrare a unei convorbiri telefonice, blondina a fugit din platou, scrie Click.

Madonna i-a dat papucii lui Jesus. Madonna (50 de ani) si modelul brazilian Jesus Luz (22 de ani) pareau indragostiti si fericiti impreuna, in pofida diferentei de varsta dintre ei. Si totusi iubirea lor nu a tinut mai mult de trei luni. Dupa ce cantareata a aflat din presa ca mai tanarul iubit a inselat-o, s-a hotarat sa-i dea papucii. “Acum e liber sa aiba o relatie cu cineva mai de varsta lui”, a izbucnit vedeta, scrie Libertatea.

Este disperata sa-si gaseasca un iubit. Ramona Gabor nu are prea mult noroc in dragoste. Cel putin asta este concluzia la care a ajuns dupa mai multe tentative esuate de a avea o relatie normala cu un barbat. Desi nu putine au fost cazurile in care i s-au aprins calcaiele dupa cate un tanar si cu bani, nu a durat prea mult pana a inceput sa-i gaseasca defecte. In aprilie se implineste un an de cand Ramona se chinuie sa-si gaseasca un iubit alaturi de care sa traiasca o poveste de dragoste stabila. In primavara lui 2008, domnisoara Gabor ii spunea "Adio!" lui Marius, baiatul modest din Bacau, care era de varsta ei si cu care se iubea de doi ani, scrie Cancan.

Cindy Crawford, pictorial bizar! Cindy Crawford a realizat un sexy pictorial inedit pentru revista americana Allure Magazine. Vedeta apare in niste pozitii cat se poate de bizare pentru un pictorial incendiar. Cindy Crawford desi are 43 de ani dovedeste si in acest ciudat pictorial ca este inca o frumusete la care multi barbati viseaza, scrie Click.

Eva Kent va fi data afara de la "Un Show Pacatos". Asistenta lui Dan Capatos de la emisiunea "Un Show Pacatos" a testat prea mult nervii producatorilor cu absentele si intarzierile ei, iar faptul ca, luni seara, a refuzat sa isi faca aparitia la serviciu, din cauza invitatului Hamude, a pus capac la toata situatia. Potrivit unor surse din interiorul postului, blonda urmeaza sa fie demisa, scrie Cancan.