Mariah Carey se pregateste pentru un copil. Cåntareata si sotul ei, rapperul si actorul Nick Cannon, isi cauta o noua casa in Hollywood si au consultat un designer de interior pentru amenajarea unei camere pentru copii. Un prieten de-al cuplului a afirmat ca Mariah a cumparat un scaun pentru copii, de masa, si un patut roz, pentru care a platit 200.000 de dolari. „Ea a rugat un designer de interior, Kenneth Bordewick, sa ii proiecteze un dormitor roz. Mariah Carey a renuntat la ideea unei adoptii“, a adaugat sursa, scrie Curentul.

Iancu Toader, avocatul Mihaelei Radulescu, ne-a acordat un interviu in exclusivitate prin care lamureste chestiuni importante in contextul procesului de custodie deschis de Elan Schwartzenberg impotriva vedetei de televiziune. Astfel, avocatul explica motivele pentru care primul termen in proces a fost amanat, clarifica aspectul legat de domiciliul Mihaelei si al fiului ei, Ayan si confirma faptul ca fostul sot al vedetei nu s-a achitat de plata pensiei alimentare pentru fiul sau de la divort si pana acum. Avocatul infirma in schimb informatiile conform carora Mihaela ar fi cheltuit pentru iubitul ei, Dani, o suma de bani de pe cardul lui Elan, considerand ca vedeta nu este o femeie nevoita sa plateasca barbati. In acelasi timp, Toader tine sa sublinieze ca apararea clientei sale nu se va baza pe dezvaluiri compromitatoare despre viata privata a lui Schwartzenberg, ci pe argumente juridice temeinice, scrie Gardianul.

Dupa aproape trei ani de cand s-au indragostit pe platourile de filmare, actrita Daniela Nane (37) si regizorul Andrei Zinca (54) au hotarat sa se desparta. Cei doi declara ca inca se mai iubesc, insa vor merge pe drumuri separate pentru ca “privesc spre lucruri diferite” si au dorinte diferite. In timp ce regizorul si-ar dori ca iubita lui sa fie in permanenta langa el, actrita spune ca a visat de mic copil sa fie actrita de teatru si ca nu se poate desparti de Romania, de familia ei. In plus, Daniela isi doreste foarte mult inca un copil, idee care nu il incanta pe Andrei, scrie Gardianul.

Excentricul cintaret Michael Jackson a platit o chirie de 1 milion de lire sterline pentru a locui intr-o casa situata linga niste catacombe antice, despre care se spune ca ar fi bintuite de fantome. Michael Jackson va locui in aceasta casa in perioada in care isi va sustine seria de concerte programate la Londra in aceasta vara. Casa pe care artistul a inchiriat-o se afla in suburbiile din sud-estul Londrei, scrie 7Plus.

Libertatea a aflat cel mai pazit secret al actualului premier al Romaniei, Emil Boc: in perioada 26 septembrie 1985 – 28 iunie1986, Bocut - asa cum ii spuneau pe atunci colegii - a efectuat stagiul militar obligatoriu la UM 0412 Fetesti, Ialomita, unitate destinata instruirii militarilor in termen din trupele de Securitate! Dolofan si mic de statura, Boc se ferea de colegi sa apara gol. “Dimineata, la dus, venea cu chilotii pe el. Era foarte pudic. Chiar si la dusuri cand mergeam, avea grija sa isi aleaga mereu un colt, ca sa fie cat mai ferit de ochii nostri. Aaa.. dar cea mai mare problema a lui era legata de somn. Se trezea greu de tot. Mereu era ultimul care se echipa”, povesteste colegul sau de dormitor, scrie Libertatea.

Mai rarut ca-i mai dragut. Dupa aceasta idee se ghideaza Katy Perry cand vine vorba despre relatiile ei amoroase. Cantareata, care s-a despartit anul acesta de rockerul Travis McCoy, a declarat ca este adepta relatiilor de la distanta. Vedeta a explicat ca prefera sa nu-si vada iubitul in fiecare zi, pentru ca are nevoie si de momente de singuratate, dar si pentru ca, asa, clipele pe care le vor petrece impreuna vor fi mai pretioase, scrie Libertatea.

Angela Jacobsen (29 de ani), o tanara din Australia care timp de doi ani a lucrat drept dadaca pentru copiii Madonnei, a anuntat pe pagina ei de internet ca nu ar mai accepta niciodata sa lucreze pentru cantareata. Desi nu a putut sa dea detalii, de teama ca nu cumva diva sa o dea in judecata pentru incalcarea confidentialitatii, tanara a spus ca Madonna e o sefa imposibila, care-si pune angajatii sa lucreze non-stop, 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana, fara a le acorda niciodata macar o zi libera, afirma Libertatea.

Cu toate ca s-a spus ca Rihanna s-a impacat cu Chris Brown, dupa ce a batut-o bestial, cantareata a fost vazuta recent in compania altui barbat. Este vorba de Frankie Delgado, star MTV si actor de seriale. Cei doi au fost vazuti impreuna intr-un club din Los Angeles si deja au dat nastere la zvonuri. Au flirtat toata noaptea, martorii dezvaluind ca s-au pipait in vazul tuturor. Rihanna i-a oferit lui Frankie si un dans lasciv, in poala. Tot timpul se atingeau unul pe celalalt, scrie Click.

Dupa mai multi ani in care a lucrat pentru Prima TV, Andreea Raicu s-a gandit sa schimbe macazul. De curand, colegii ei au inceput sa barfeasca despre o posibila colaborare a divei cu postul lui Voiculescu. Iar, dupa ce Andreea a aparut intr-un spot al Antenei 1, zvonul a inceput sa fie aproape sigur. Spionul-vedeta, ale carui informatii le puteti citi in fiecare vineri, in ghidul Click! TV, ne-a confirmat ca Andreea Raicu va fi in curand vedeta Antenei 1. Despre acest zvon, Raicu nu a dorit sa comenteze, dar PR-ul postului Prima TV a tinut sa precizeze ca Andreea e inca vedeta lor, chiar daca nu are acum nici o emisiune la acest post, scrie Click.

Cati barbati nu si-ar dori sa faca sex cu Pamela Anderson, una dintre cele mai sexy blonde din lume? Astfel, o companie de jucarii pentru adulti de la Hollywood a lansat pe piata papusa gonflabila "Pamela Anderson", care costa doar 25 de dolari. Jucaria are chipul Pamelei si este imbracata in salvamar. Atat barbatii, cat si femeile au fost incantati de produs si au luat cu asalt sex-shopul de pe strada Santa Monica, unde este comercializata papusa. "Nu cred ca exista barbat in lumea asta care sa nu isi fi dorit sa faca sex cu Pamela Anderson. Papusa se vinde ca painea calda. E incredibil! O cumpara atat barbatii, cat si femeile, care vor sa o faca cadou sotilor. Avem comenzi chiar si de peste Ocean", a precizat un reprezentant al companiei. "Papusa ar putea sa coste si peste 100 de dolari ca tot as cumpara-o", a spus unul dintre admiratorii divei, scrie Cancan.

Parolist, Mircea Radu a fost printre primele VIP-uri care au sosit la eveniment. Vedeta Antenei 1 a stat de vorba cu Dan Teodorescu si proaspata lui sotie, incercand probabil sa-i convinga sa-si puna pe tava, povestea de iubire, in platoul emisiunii "Din Dragoste". Gasca s-a completat cu Victor Ciutacu de la Antena 2, tambalistul Marius Mihalache, actorul Horatiu Malaele si multi altii, toti felicitandu-l pe Serghei pentru atmosfera creata: bucate alese, bauturi fine, muzica de calitate. Aparitia in local a Oanei Roman cu Ramona Gabor si cu Alexandra Enachescu nu a trecut neobservata. Sora Monicai Columbeanu a socat prin vestimentatie, ea optand pentru o rochie care ii scotea in relief silicoanele, scrie Cancan.

Inna, cantareata nominalizata la “Cea mai buna melodie internationala” la concursul Ema Eska din Polonia, va canta pe aceeasi scena alaturi de nume mari din muzica, precum Akon, Ne-Yo, Anastacia, Lady GaGa, Rihanna, Pussycat Dolls si Sugababes. Astfel, Inna va concerta pe scena din Varsovia in timpul Eska Music Awards, care va avea loc in perioada 23-24 aprilie si va concura pentru premiu cu Nexx (Syncronize Lips), Guru Josh Project (Infinity 2008) si Danny (Tokyo), scrie Libertatea.