Jennifer Aniston e cea mai sexy femeie din lume. Actrita americana Jennifer Aniston, de 40 de ani, a fost desemnata cea mai sexy femeie de la Hollywood, intr-un top realizat de revista destinata barbatilor Details. Pe locul doi, in mod surprinzator se situeaza actrita Megan Fox, urmata indeaproape de manechinul brazilian Gisele Bundchen, scrie Click.

Cosmin Stan a decis sa paraseasca ograda Pro TV-ului la sase ani de la prima sa colaborare cu acest post de televiziune. In cursul zilei de vineri, prezentatorul si-a anuntat superiorii ca doreste sa paraseasca televiziunea din Pache Protopopescu. Culmea este ca, imediat dupa acest anunt, Cosmin Stan a inceput negocierile cu Realitatea TV, postul de televiziune care se pare ca, in ultima perioada, l-a curtat intens pe jurnalist. Cariera lui Cosmin Stan, angajat la Pro TV in prima faza in postul de corespondent de Constanta, a avut o ascensiune fulminanta, scrie Cancan.

Angelina Jolie si Katie Holmes vor sa-si imprieteneasca fetitele. Se intrevede o prietenie la catarama intre fetitele a doua celebritati de la Hollywood. Si aceasta deoarece actrita Katie Holmes (30 de ani), sotia lui Tom Cruise, vrea ca fiica ei, Suri (2 ani), sa o cunoasca pe fata Angelinei Jolie (33 de ani) si a lui Brad Pitt (45 de ani), Shiloh (2 ani), dezvaluie revista Ok! Magazine, scrie Libertatea.

Vineri seara s-a lansat primul magazin Hugo Boss din Romania la Constanta. La lansare au participat printre altii, fratele primarului Radu Mazare, Mircea Sandu, Copos, dar si Catalin Botezatu care a asigurat manechinii. In cateva luni va aparea si la Bucuresti un magazin Hugo Boss, unde vor fi invitate si mai multe vedete. Soferul lui Moni, poreclit Ricky Martin, a prezentat si el mai multe costume, fiind cel mai aplaudat de asistenta feminina. In aceeasi seara, Moni presta la „Dansez pentru tine”, scrie Atac.

A aparut ca o bomba sexy, cu silicoane si multe show-uri erotice la activ, si-a cåstigat banii mimånd sexul prin cluburi si recunoaste cinstit ca a fost prostituata de lux. Imaginea de astazi a Laurei Andresan nu mai corespunde insa cu cea initiala, starleta renuntånd acum la silicoane, plete si haine deocheate. Din cauza unor complicatii, Laura a fost nevoita sa renunte la implanturi, dar este hotarata sa-si mareasca din nou sanii imediat ce va da nastere unui copil, scrie Gardianul.

Sondajul a luat sfarsit! Dupa o lupta pe viata si pe moarte, Roxana Ungureanu a reusit pe ultima suta de metri sa o intreaca pe Ileana Lazariuc si sa isi adjudece titlul de posesoare a celui mai sexy bust din showbiz-ul autohton. Fosta Miss Playboy a castigat la mustata, cele doua frumuseti fiind despartite de doar sase voturi din cele peste 2.000 acordate de cititorii site-ului vdtonline.ro, scrie Curentul.

Desi urmeaza sa implineasca in curand 42 de ani, Pamela ramane o muza pentru designerii de moda si o priveliste extrem de placuta pentru barbatii de rand. Profitand de faptul ca Pam este o militanta pentru apararea animalelor si o ecologista convinsa, dar si de respectul reciproc pe care si-l poarta, designerul Richie Rich a prezentat o colectie de haine ecologice, care va fi lansata in vara, scrie Libertatea.

Mezina presedintelui Traian Basescu s-a impacat cu Joe. Elena Basescu isi sfideaza iarasi tatal! Mezina presedintelui a decis sa reia relatia cu Joe, baiatul “de cartier” de care anuntase ca s-a despartit. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi, duminica seara, la film. Elena si Joe, din nou impreuna! Pe final de weekend, cei doi tineri au ales sa vada impreuna un film la Plaza Romania. In jurul orei 19:00, Elena si-a lasat jeepul in centru, in zona Dorobanti si a plecat spre centrul comercial. Alaturi de fiica presedintelui, in complex si-a facut intrarea, nonsalant, si tanarul Joe! Cei doi s-au dus direct spre salile de cinema si au ales sa vada filmul “The International”, pelicula in mare voga, despre activitatile ilegale ale unei banci. Dupa doua ore, Elena si iubitul ei au iesit, incantati de vizionare. S-au ferit sa faca in public gesturi tandre, dar se uitau, pierduti, unul in ochii celuilalt. In jurul orei 22:30, cei doi s-au urcat in Bentley-ul lui Joe si au disparut in noapte!, scrie Click.

In plina criza, fostul OTV-ist Luis Lazarus a reusit sa dea lovitura pe piata transferurilor din televiziune. Pentru showul sau de paparazzi “Pret pe cap de vedeta”, care va debuta la data de 27 aprilie, pe postul Kanal D, “justitiarul” va primi un salariu de 15.000 de euro. Cunoscutul jurnalist de investigatii Luis Lazarus se vinde scump pe timp de criza. El a semnat, luna aceasta, un contract gras cu postul Kanal D, pentru emisiunea sa de noapte, urmand sa primeasca lunar nu mai putin de 15.000 de euro, scrie Click.

Cuplul de lesbiene Lindsay Lohan – Samantha Ronson tine iar prima pagina a ziarelor tabloide din Statele Unite ale Americii cu o noua criza de gelozie a celei din urma, informeaza revista People. Samantha a rabufnit furioasa zilele trecute cand a descoperit in telefonul iubitei ei mesaje “de dragoste” din partea a doi barbati, ambii de profesie DJ-i. “Sam simte ca trebuie sa isi tina din scurt iubita si sa ii interzica orice apropiere de barbati. O crede vulnerabila in fata ispitelor masculine si atunci isi descarca toti nervii”, a declarat o sursa din anturajul celor doua, scrie Click.

Plictisit de vremea ploioasa de la Londra, chitaristul de la Rolling Stones si-a dus amanta cu 41 de ani mai tanara decat el in vacanta, in Hawaii. Indragostiti pana peste cap, Ronnie si rusoaica Ekaterina s-au dragalit nevoie mare in plina strada, profitand din plin de intuneric, scrie Cancan.