Badea da pe fata relatia cu Bruma! Realizatorul de la Antena 3 si stirista de la Realitatea TV au decis sa impartaseasca publicului larg cate ceva din modul lor de viata. Dupa aproape zece ani de cand sunt impreuna, cei doi vor iesi la rampa cu o campanie menita sa promoveze beneficiile sportului. Desi au demarat deja "lucrarile", nu au stabilit inca drumul pe care il vor urma, scrie Cancan.

Jennifer Garner umbla cu chilotii rupti. Paparazzi unui tabloid britanic au suprins-o pe nevasta lui Ben Afflek intr-o ipostaza mai mult decat penibila. In timp ce s-a aplecat pentru a-si aseza fetita comod in masina, Jennifer Garner a lasat sa i se vada lenjeria intima facuta franjuri. Se pare ca actrita de 37 de ani este si ea afectata de criza financiara mondiala, din moment ce nu-si permite nici macar o pereche de chiloti sau poate este doar nepasatoare, scrie Gardianul.

Mama octupletilor a "facut-o" pe Angelina de 100.000 $. Angelina Jolie vrea sa doneze „cateva sute de mii de dolari” familiei numeroase a Nadyei Suleman. Desi a declarat in repetate randuri ca nu o suporta pe mama celor opt gemeni, Angelina a fost impresionata de situatia copiilor, scrie Click.

Kate Moss si Lily Allen se intrec in betii. Daca va intrebati ce talente mai poseda frumoasa Kate Moss, ei bine, aflati ca este de neinvins atunci cand vine vorba de bautura. Moss a provocat-o pe prietena ei, Lily Allen, la o competitie de preparat si baut cocktail-uri si blonda a iesit castigatoare, scrie Romantica.

Beatles-ul Paul McCartney, cu slitul desfacut la pantaloni. Nu este primul star de renume international care a facut deliciul fotografilor prezenti la evenimente cu staif din “Cetatea filmului”. Daca divelor le mai iese cate un san din bluzele foarte decoltate, barbatii au probleme cu slitul pe care uita sa-l incheie atunci cand ies in lume. Dupa Brad Pitt care a fost surprins pe covorul rosu cu prohabul de la blugi larg deschis, Paul McCartney a trecut si el printr-o situatie similara, scrie Gardianul.

Heidi Klum umbla cu dintii in poseta. Invitata, recent, la o emisiune de divertisment, diva a marturisit ca poarta tot timpul la ea o punguta in care isi pastreaza toti dintii si maselele care i-au cazut din copilarie si pana acum. Si, ca sa dovedeasca veridicitatea dezvaluirii facute, Heidi a scos din geanta saculetul ei “special”, etaland la televizor inedita colectie de dinti si de masele, scrie Libertatea.

Nu-si recunoaste copilul nenascut. Dupa ce cotidianul Cancan a facut dezvaluiri despre iubitul secret al Andreei Mantea, acesta a hotarat sa divorteze de Alexandra, ignorand faptul ca ea era gravida. Andrei Tardea a declarat reporterilor nostri ca s-a despartit de Alexandra, inca de vara trecuta. "Vreau sa termin odata cu penibilitatea asta de femeie. Ea nu vrea sa divorteze, vrea doar publicitate si bani. De la mine insa, nu va vedea niciun ban" a spus Tardea. Chiar daca a vazut-o, ieri, pe sotia sa cu burta la gura, Tardea a ridicat din umeri si a declarat ca nu va recunoaste copilul decat atunci cand va fi sigur ca el este tatal lui natural, scrie Cancan.

Daniela Crudu, cu sfarcul pe afara in emisiune. Asistenta matinalilor Razvan si Dani, Daniela Crudu, a suferit, la editia de ieri dimineata, un mic “accident de munca”, in direct. In timp ce dansa de mama focului, breteaua de la rochita decoltata a Danielei nu a mai rezistat tensiunii, lasand la vedere sanul frumoasei brunete. Lipsita de inhibitii, fosta dansatoare le-a oferit telespectatorilor un show incendiar, scrie Click.