Gigi Becali a muls oaia in direct! Invitat de Catalin Maruta in studioul emisiunii “Happy Hour” de la Pro TV, patronul Stelei nu a ratat ocazia de a se da din nou in stamba. Gigi Becali (50 de ani) nu a ezitat sa mulga o oaie in direct, pe care realizatorii emisiunii i-au facut-o cadou, a baut cu sete laptele dintr-un pahar, dar a refuzat sa ia animalul acasa, motivand ca mioara era “prea slaba si drogata”, scrie Libertatea.

Brad catre Angelina: “Marita-te cu mine sau s-a terminat!”. Desi ne-am fi asteptat ca Angelina sa fie cea care-si doreste sa treaca pe la starea civila, lucrurile nu stau tocmai asa, dimpotriva. Brad isi doreste sa o ia de sotie pe iubita lui, care insa - spun apropiatii cuplului - se teme de o noua casatorie. “Brad i-a spus Angelinei: ”, a povestit o sursa pentru OK!Magazine, citata de Gardianul.

Hartuita sexual de un habotnic. Fosta coprezentatoare a lui Mihai Morar de la emisiunea "Rai, dai' buni" a cazut in capcana unui individ care i-a cerut ajutorul pentru a se trata de o boala grava. Alina Radu a acceptat sa-l sprijine financiar, dar dupa un timp a constatat ca barbatul nu suferea de cancer, asa cum ii spusese, si a intrerupt legatura cu el, moment in care acesta a inceput sa o streseze cu mesaje pe telefon si calculator, scrie Cancan.

Mihaela, i-ai paruit amantele lui Chisu? Aparuta in noiembrie 2004, controversata carte “Singur sub dus” a lui Dan Chisu continua si acum sa faca valuri in lumea mondena. Desi autorul ei nu a dezvaluit niciodata adevarata identitate a personajelor feminine, revista Star a descoperit ca focoasa roscata Regu Pescu e copia fidela a Mihaelei Radulescu, scrie Click.

Glenn Close a luat in gura 12 morcovi. Una dintre cele mai apreciate vedete hollywoodiene, Glenn Close, in varsta de 62 de ani, a avut parte de un moment cel putin inedit in cadrul unui show de televiziune. Vedeta americana a vrut sa demonstreze ca are si alte calitati decat cea de actrita la un show de televiziune. Ea si-a infundat in gura o duzina de morcovi, de parca era la un concurs demn de Cartea Recordurilor, scrie Cancan.

Turcii le-au luat ca au sani mari! Turcii de la Kanal D au ochit vedetele cu busturi impresionante din show-biz-ul autohton, le-au facut oferte tentante si le-au atras ca un magnet in propria ograda. Bahmu, Prodanca, Oana Zavoranu si se pare Eva Kent, sunt VIP-urile care promit sa sparga audientele in sezonul urmator, cu formele lor voluptuoase, scrie Click.

Lady GaGa, autograf pe penisul unui fan. Cantareata, in varsta de 23 de ani, spune ca a ramas masca atunci cand indraznetul admirator si-a tras organul sexual afara din pantaloni si i-a cerut un autograf. "Ma simt jenata sa va povestesc asta, insa... M-am incadrat la fix cand am scris Lady GaGa. Radeam atat de tare ca abia mai respiram. Poate ca si acum mai are semnatura mea, cine stie?! Era un marker permanent", relateaza vedeta, potrivit Libertatea.

Matteo, ce bunaciune ai lasat sa-ti scape! Matteo a parasit-o pe Iulia in urma cu o luna, dar iata ca solistul nu pare pregatit sa renunte definitiv la frumusica bruneta. In ultima perioada, ei au reluat discutiile telefonice si, desi sustine ca nu are ganduri de impacare, Matteo i-a spus Iuliei ca ii pare rau pentru felul in care i-a dat papucii, scrie Click.

Paris Hilton se marita. Desi se intalneste doar de cateva saptamani cu noul ei iubit, jucatorul de baseball Doug Reinhardt, Paris, celebra mostenitoare a imperiului Hilton, vrea deja sa se marite. Mai mult, se pare ca cei doi isi doresc si un copil cat mai repede, scrie Libertatea.