"Sotul" a parasit-o pe Nikita insarcinata: "M-a batut cu masa de calcat". "Sotul" Nikitei, tanarul din Iasi cu care aceasta se lauda ca a ramas gravida, a parasit-o definitiv pe blonda si a dezvaluit, in exclusivitate pentru CANCAN, motivele despartirii. Cristian Doban este convins ca Nikita l-a mintit ca el este tatal copilului si a povestit cum a fost batut de "diva", care l-a pocnit in cap cu masa de calcat", scrie Cancan.

Keira Knightley “ia bataie” in numele violentei domestice. Actrita Keira Knightley face campanie impotriva violentei domestice. Ea joaca rolul unei femei care este victima abuzurilor fizice si verbale, intr-un clip din cadrul campaniei lansate de organizatia caritabila “Women's Aid” din Marea Britanie, scrie Click.

Prigoana vrea sa-si schimbe soacra cu capra Eba. Vedeta saptamanii, capra Eba, este foarte solicitata! Printre bucurestenii care si-au exprimat dorinta de a-i oferi adapost temporar s-a aflat si Silviu Prigoana, care i-a spus lui Mihai Morar, unul dintre initiatorii concursului “Capra contra soacra”, ca ar dori sa faca schimbul intre Eba si mama Adrianei Bahmuteanu, noteaza Libertatea.

Zavoranca a "incaierat" doua femei. Sotia lui Pepe a pus la cale o intalnire fata in fata cu o blonda, despre care a aflat, intamplator, ca nu o agreeaza. Aflata intr-un club, impreuna cu o prietena si vrand sa testeze la cald reactiile celei care o vorbeste de rau, Oana Zavoranu a initiat un dialog nevinovat cu aceasta. Efectul discutiei a fost insa un scandal in toata regula intre femeia blonda si amica vedetei, scrie Cancan.

Sexy Braileanca va sta doar capra. Sexy Braileanca si-a tras doua operatii inestetice, la nas si la sani, in care si-a implantat, ca mai toate vedetele porno, silicoane. Se pare ca pentru o vreme va fi inapta sa mai exercite roluri orale, avand momentan un deficit de joc la muschiul fetei. Basca, taieturile de la sanii proaspat siliconati, nu s-au vindecat inca, motiv pentru care Sexy Braileanca va fi filmata doar de la spate, scrie Atac-Online.

Rihanna a terminat-o cu Chris Brown. Se pare ca telenovela Rihanna - Chris Brown a luat sfarsit, duminica trecuta, cu o mini-petrecere secreta organizata de cantareata in restaurantul Giorgio's din Los Angeles, noteaza Libertatea.

Pasarin, 400 € ca sa distreze barbatii. Cosmina a renuntat la televiziune si-si castiga banii ca maestru de ceremonii in cluburi. Cosmina Pasarin a decis sa revina la viata de noapte, castigandu-si existenta ca maestru de ceremonii la petreceri. Recent, vedeta a primit un contract gras, pe perioada verii, timp in care va fi remunerata cu 400 de euro pe seara pentru a binedispune barbatii, in cluburi, noteaza Click.

Andreea Marin se pregateste sa-l viziteze pe Papa Benedict. Intalnirea dintre Sfantul Parinte al Bisericii Catolice si Andreea Marin va avea loc chiar in saptamana dinaintea Pastelui Catolic. In timpul intrevederii, fosta "Zana" a Surprizelor va discuta cu Papa Benedict XVI probleme legate de situatia copiilor defavorizati din intreaga lume, pentru a caror soarta se lupta si UNICEF Romania, organizatie in cadrul careia Andreea ocupa functia de ambasador, noteaza Cancan.

Delia in sanii goi pe internet. Delia Matache, in chiloti, facand ''dus'' la... chiuveta. V-ati fi inchipuit-o vreodata pe frumoasa cantareata intr-o astfel de ipostaza? Ei bine, da! Iar Libertatea va prezinta, in premiera, filmuletul care circula de ceva vreme, pe internet, cu Delia aproape goala, noteaza Libertatea.

Iulia Vantur, cu chilotii in vine! Doamne, ce mai zace in Iulia Vantur! Blonda de la „Dansez pentru tine”, care a incercat intotdeauna sa faca impresie buna si a pozat intr-o femeie cuminte si cu capul pe umeri, cat a fost cu Moga, a decis acum sa-si dea jos chiloteii si sa arate poporului ce are ea mai valoros, scrie Atac-Online.