Marian Dragulescu a caftit-o pe Larisa. Marian Dragulescu si-a agresat iar fosta sotie, aseara, in cartierul Dristor. Chiar si dupa divort, Larisa Dragulescu continua sa aiba probleme cu cel care i-a fost barbat si care este tatal celor doi copii ai sai. Aseara, in cartierul bucurestean Dristor, Marian Dragulescu si-a “incins” fosta consoarta pentru ca ar fi dat unele declaratii in presa, care n-ar fi fost pe placul sportivului. Gimnastul a primit o mana de ajutor si din partea mamei lui, care nu s-a sfiit s-o loveasca cu palmele peste fata si in cap, noteaza Libertatea.

Fostul iubit miliardar al Cristinei Rus, extradat din Ucraina. Omul de afaceri Gabriel Stati, cunoscut in lumea mondena in urma relatiilor sale cu Maria Marinescu, Lili Sandu si Cristina Rus, se afla in prezent in arest pe teritoriul Republicii Moldova, fiind extradat in noaptea de miercuri spre joi de autoritatile ucrainene. Miliardarul Stati a fost incarcerat in penitenciarul nr. 13 din Chisinau si este acuzat de tentativa de lovitura de stat, informeaza Cancan.

Roxana Ungureanu s-a dezbracat pentru 10.000 €. Fosta iubita a lui Patrascu a prins un contract de lenjerie intima pentru o firma din Asia, iar banii ii va investi intr-o afacere. Enervata ca prezentarile de moda se platesc din ce in ce mai prost, Roxana Ungureanu a plecat in Italia, in speranta ca va reusi sa puna mana pe joburi mai bune. Iata ca norocul i-a suras destul de repede. Criza financiara a afectat si manechinele. Nemultumita de banii pe care ii facea din show-urile de moda, fosta iubita a lui Claudiu Patrascu, craiul de Dorobanti, a “evadat” din tara, in urma cu mai bine de trei saptamani, asa cum a dezvaluit Click!, in exclusivitate.

Dragos si Ionut Dolanescu s-au inteles pe averea tatalui lor. Dragos si Ionut Dolanescu "au dat-o la pace" in ceea ce priveste averea tatalui lor. La aproape o luna de la moartea lui Ion Dolanescu, cei doi baieti ai artistului au ajuns, se pare, la un acord in ceea ce priveste impartirea averii de 2.000.000 de euro lasata de acesta. Ionut si Dragos au initiat un proces formal, care va duce la deschiderea succesiunii, la Judecatoria Sectorului 2, scrie Libertatea.

Politia l-a interogat pe iubitul Mihaelei Radulescu. Matinalul Antenei 1, Dani Otil, a fost audiat, ieri, de politistii Sectiei 26 in legatura cu dosarul de furt si distrugere deschis pe numele iubitei sale, Mihaela Radulescu. Dani a venit la politie in jurul orei 12:00, insotit de avocatul sau, pentru a da o declaratie in calitate de martor. Acesta trebuia sa dea ochii cu ofiterii Biroului de Investigatii Criminale inca de la inceptul saptamanii, insa a fost invoit de avocatul sau, care a sunat la sectie si a solicitat reprogramarea interogatoriului, scrie Cancan.

Cleopatra Stratan asculta Parazitii. Intr-un interviu acordat in exclusivitate postului Radio 21, Cleopatra Stratan (foto) a facut o declaratie socanta pentru un copil de nici 7 ani. Fetita lui Pavel Stratan a marturisit ca asculta trupa... Parazitii, cunoscuta pentru versurile ei obscene. Detinatoare a cinci recorduri mondiale, Cleo inca mai crede in Iepurasul de Paste, scrie Libertatea.

Janice Dickinson a avut o surpriza erotica in parcare. I-au pus un vibrator roz in parbriz. La iesirea dintr-un magazin din Los Angeles, fostul model Janice Dickinson si-a gasit masina impopotonata cu o jucarie erotica. Extrem de furioasa, americanca a aruncat cu vibratorul in paparazzii care o urmareau, crezand ca acestia au facut glume proaste pe seama ei, noteaza Cancan.

Oana Zavoranu vrea sa-si bage mama la puscarie. Oana Zavoranu (foto) a inceput miercuri un nou proces, de aceasta data penal, impotriva mamei sale, Marioara, pentru averea ramasa dupa moartea tatalui, Nicolae Zavoranu. Daca va pierde, mama vedetei risca puscaria intre 6 luni si 14 ani, scrie Libertatea.

Iubitele lui Luis Lazarus, gata de «paruiala». Mihaela Moise si Andreea Podarescu se dueleaza pentru un post de asistenta la Kanal D. Miza? Castigatoarea va sta la dreapta lui Lazarus. Viata amoroasa a lui Luis Lazarus e foarte complicata si este departe de a se linisti. Zilele acestea, ultimele doua iubite ale sale, Meme de la OTV si Andreea Podarescu, sunt pe cale “sa se paruiasca”, fiecare fiind aspiranta la postul de asistenta in emisiunea “Justitiarului”, noteaza Click.

Snoop Dogg si Amy Winehouse s-au drogat pana au uitat de inregistrari. Snoop este un mare fan al cantaretei britanice, amandoi cu multe "bube" in cap. Si cum cine se-aseamana, se-aduna, cei doi au facut-o lata la o sesiune de inregistrari. Rapperul a invitat-o pe Amy sa vina in State pentru a colabora pe cateva melodii. Artista a venit chiar cu multa placere, cu idei si chef de munca. Dar nu puteau sa nu consume si cate o tigara cu marijuana, asa, pentru a se destresa, noteaza Libertatea.